ברצלונה

ברצלונה

נוסעת שבוע הבא לברצלונה. כמה כסף בערך צריכה לבזבוזים? (אוכל, קניות וכו´). האם המטבע הנהוג בברצלונה הוא יורו? תודה.

syair

New member
ברצלונה

דבר ראשון בספרד משלמים ביורו כמו בשאר המדינות באיחוד האירופאי, מלבד דנמרק, שבדיה ובריטניה שעדיין שמרו על המטבע הישן. לגבי סכום הכסף, אני מקווה שמישהו אחר יוכל לענות מכיוון שעדיין לא הייתי בברצלונה.

SUPERDVASH

New member
ברצלונה אכן עדיין משתמשת ביורו

כסף לביזבוזים,יחסית הכל די דומה לארץ מבחינת בגדים ברצלונה נחשבת למעין בירת אופנה ואם בבגדים עסקינן אז תוכלי למצא חנויות אופנה בשפע. מבחינת מועדונים המחיר נע בין6 יורו ל12 תלוי מהו סוג הבילוי החביב עליך דרך אגב אלכוהול בחנויות ולא בבארים המקומיים זול מאוד בקבוק יין טוב יכול לעלות 3 יורו תפרטי יותר את התיכנון מה את רוצה לעשות ובתור אחד שבילה שם לא מעט אני אוכל לעזור ולתרום(מכיר את ברצלונה ככף ידי

hipppi

New member
ברצלונה

שלום לך! אכן ברצלונה משלמת ב- יורו אלא שהמעבר ליורו גרם לעליית מחירים גבוהה מאד בכל הפריטים שם (אז, קחי בחשבון). דבר נוסף - אם את סטודנטית- תעודת סטודנטית מאד עוזרת לגבי כל הכניסות לאתרים, (חצי מחיר) , כולל גם רכבות (למונסראט למשל). לא בטוח שעוזר לגבי הרכבת התחתית - שם כדאי לקנות 10 כרטיסים - ל - 3 ימים (כמדומני).לגבי האוכל - עדיף לאכול או טאפאסים (מנות ראשונות והרבה שאוכלים ע"י הבר, לעיתים קרובות בעמידה) או לפי המניו שמוצג מחוץ למסעדות- בד"כ שילוט גדול או פשוט להכנס בערב לסופר הקרוב ולקנות לחמניות, גבינות, שוקו וכד´.אל תוותרי על כלום כי זו עיר מדהימה - וכדאי לבקר גם בביה"ח ע"ש סט. פוא (קרוב יחסית ל"כנסיה הקדושה" - מבנים מדהימים וקשה להאמין שמדובר בבי"ח פעיל.תיהני!!

danistar

New member
שאלוץ כאלה מקומן בפורום טיולים

וחבל . אני מכיר היטב את העיר והמון חומר תוכלי לקרוא בקישורי פורום טיולים ( חלקו שלי ) .

למעלה