ברצינות

סול33

New member
ברצינות

בנות חמתי תהיה במלחמה לבד. לילדים שלה לא אכפת היא אלמנה. למרות שהיא עושה לי הרבה צרות המצפון שלי לא נותן לי . אני לא סובלת אותה. מה לעשות? מחר אני יהיה כאן. להיתראות. תנו לי תשובות רציניות בבקשה. תודה מראש.

סול ../images/Emo124.gif

שני אברים בגופך יכאבו את הנוכחות שלה. העיניים - מלראות אותה הלב - מלסבול את נוכחותה. אך הדבר היקר מכל (והמרגיז בן ז.....ים) בגופך יכאב את העדרותה: ה מ צ פ ו ן !!!!!!! לא מזמן גילו שהמצפון נמצא ליד הלב וליד עורק מאוד חשוב וחיוני בגופינו. אז הקשיבי למצפונך והתפללי שהמלחמה הזאת לא תשפיע ותהיה הכי קצרה שיכולה להיות. נקודות זכות תקבלי מבעלך ומחמותך (עם כל הרוע שלה) ובשמיים יאריכו את חייך על אותו משקל של כיבוד אב ואם למען יאריכו ימיך.

סול33

New member
סיגליהיא אמרתי לך כבר שכל מילה שלך

שווה זהב.את צודקת. החלטתי שבמלחמה החמה תהיה אצלי אפילו שלא מגיע לה. בעלי מאוד שמח. ואני מקווה שבזכות זה יהיה טוב לכולם.

סול33

New member
הרבה מאוד

אני יכולה להגיד לך על עצמי. הרבה ויתורים והרבה מנסה להבין.

פה זה כבר לא ויתור אלא הרבה

מחוסר ברירה. בכל מצב אין כל אפשרות להשאיר אותה בחוץ
.

סול33

New member
אין ברירה

אני רק מקווה שהמלחמה תיגמר מהר. ומה שחשוב ללא ניפגעים .

סיגליהיא../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

||||אין אין אין עליך. מצטרפת לכל מילה. מאיפה באות לך המילים הכל כך עניניות

יש שמות חדשים אבל המשתתפות

ותיקות מאוד. יש הרבה מסרים של בנות שמעבירות אליי אבל אינן משתתפות פעילות בפורום. היה כיף אם כולן היו משתתפות אבל בהחלט נחמד מידי פעם שמישהי מקבלת אומץ ומגיבה.

יש שמות חדשים אבל המשתתפות

ותיקות מאוד. יש הרבה מסרים של בנות שמעבירות אליי אבל אינן משתתפות פעילות בפורום. היה כיף אם כולן היו משתתפות אבל בהחלט נחמד מידי פעם שמישהי מקבלת אומץ ומגיבה.

למעלה