ברצינות עכשיו...

Hammerfall

New member
ברצינות עכשיו...

השירשור הזה הוא לאנשים שרוצים לשחק תחת החוקים שלי והשיטה שלי והעולם שלי, לא לפי העולם של בלופרינט ולא על פי שיטת הפיראטים או משהו כזה... זה יהיה עולם מו"ד רגיל, יהיו כל מיני יצורים חריגים לבחירתי ולאישורי אבל בגדול אני היא הקובעת. לכן שוב, את הפרטים על העולם כבר כתבתי מי שיש לו בעיה שלא ישחק ומי שלא מעוניין שלא ישחק אבל השירשור הזה הוא לאנשים שכן מעוניינים כדי שאני כמה אנשים בערך ישחקו...

Illithid

New member
פשוט תתחילי את המשחק...

אני חושב שאני מדבר לא רק בשם עצמי שנמאס מההכנות וכל הדיבורים סביב המשחק שפשוט לא מתחיל.

Hammerfall

New member
יש רק בעיה אחת...

אתם ממש לא רציניים!!! אם אתם רוצים להשתתף אז כבר אמרתי, אתם לא יכולים פשוט להיכנס, אתם צריכים לכתוב לי למסרים מה אתם בדיוק רוצים להיות לפני שאני אאשר לכם כניסה למשחק... זה הכל, תגידו לי מה אתם רוצים לשחק ואני כבר אסדר איתכם את הדמות ואז ברגע שיהיו יותר מ3 שחקנים עם דמויות והכל נתחיל.. קפיש?!

Illithid

New member
את לא עונה למסרים מהר מספיק.

כבר כמה ימים שלא הגבת לי על הדמות... היא אושרה?, לא אושרה?, שונתה? משהו? אני רק רוצה תגובה.

Illithid

New member
אופס...

ברגע שסיימתי לכתוב את ההודעה הקודמת שלי ראיתי שיש לי מסר חדש
. תשכחו מה שאמרתי קודם... אני מסכים עם המרפול שחייבים להתחיל להריץ עניינים מהר וברצינות. יאללה! לשלוח דמויות ולהתחיל!

DIDGIN

New member
אני רוצה

אבל אני גם אוהב את הרעיון של בלופרינט. אני מציע שנתרכז באחד מהם וכך יהיו יותר שחקנים

Hammerfall

New member
אז ככה...

בינתיים יש לי 2 שחקנים למשחק. מבחינתי אין שום איסור לשחק גם במשחק של בלופרינט וגם בשלי, איך שבא לכם, אני לא חושבת שהם סותרים או פוגמים אחד בשני, להיפך, כשיש יותר אפשרויות זה יותר מעניין וגם כשיש יותר דמויות זה יותר מעניין, הכל נתון לבחירתכם. בכל מקרה שוב, מי שרוצה לשחק שישלח לי את הדמות שלו למסרים, זו הפעם האחרונה שאני מעלה את זה אם לא יהיו לי לפחות 4 אנשים אני פשוט מבטלת את כל העיניין, אני לא חושבת שאני צריכה להתעצבן או לנדנד לכם, אני מנסה בסך הכל לעורר קצת את הפורום או לעשות משהו קצת מעניין ואם אין שום תגובות רציניות וטובות אני לא חייבת לעשות כלום... באמת שהתכוונתי לעשות משהו מעניין ושימשך קצת זמן אבל אם אין לי שיתוף פעולה אז אני רואה שחבל לי על הזמן...

DDN

New member
את מסתכלת על הדברים בצורה לא נכונה

"אם תבני אותו - הוא יגיע" תתחילי את המשחק, תציבי נקודת כניסה (כמו המפגש סביב המדורה שאני עשיתי) - מי שרוצה להצטרף ירשום. ברגע שיכנס, הוא יעביר לך את נתוני הדמות. מי שירצה להיכנס אחרי, ישלח לך במסרים. לדעתי זה יהיה הדבר הכי פשוט לעשות. במקום לדבר ולדבר פשוט תתחילי לזרום עם משהו, במקסימום - יהיו לך שני שחקנים לא ילך ותבטלי את העניין. להזכירך רק על המשחק שהיה לDIDIGEN שעם כל ההכנות והטררם אני לא יודע אם התחיל/התקיים בכלל. אז יאללה, אם אתה רוצה לירות - תירי אל תדברי על זה.

BluePrint

New member
Fine Tuning

כן, זו בהחלט הדרך, אני רק רוצה להעיר בנוגע לאותו מפגש סביב המדורה... לדעתי, עדיף לבקש מאנשים את דמותם במסר, לפני שמרשים להם להצטרף למשחק, ולמנוע מצבים בהם היער השקט והשומם נהיה מלא אדם בפחות מתשעים שניות. 2 דמויות זו דמות אחת יותר מכמה שצריך בשביל להתחיל לשחק. (אולי יראה מוזר כמשחק פורום, אבל זה יכול לעבוד)

למעלה