ברצוני . . .

ברצוני . . .

לישאול אתכם חברי או חברות הפורום .. שאלה שנורא מעניינת אותי... אז ככה ; הרי בפורום כמו בכל פורום אנשים מתכתבים עם אנשים אחרים בעולם הוירטואלי . . . אך יחד עם זאת הם רוצים להישאר אנונימיים... ולכן כל אחד בחר בניק ~ זאת אומרת כינוי. במקום לחשוף את שמו ברבים. אז מה שמעניין לדעת. *זה למה בחרתם דווקא בכינוי בו אתם משתמשים? *האם אתם חושבים שהכינוי בו בחרתם משקף אותכם,ובעצם מספר על תכונה שיש בכם\שזה סתם נבחר בחפיף כזה . . בלי שום קשר לאישיותכם? *האם יש ניקים ~ זאת אומרת כינויים בפורום. . . שאתם רואים שהניקים הולמים אותם.. ע"י התוכן וצורת הסיגנון,כתיבה של אותם ניקים? ‏. . . אני יוסיף את דעתי בהמשך . . . בתודה מראש.‏(;

בדר"כ לא.

רק לפעמים אמרו לי שמפחדים לדבר איתי כי אני ערמומית..(; ורגע עדיין לא עניית למה בחרת בשם הניק שלך?

זה עוד מומחיות חוץ מערמומיות . . (;

תאמת הייתה לי תחושה שתענה מהר.. אבל בסוף מישהי הקדימה אותך בדקה. . ולא ענית ,למה בחרת בשם הניק שלך?

את

בדיוק אנטיתזה לערמומית...וחבלהסביר לך ת`ניק במילא לא תביני/tapuzforum/images/Emo201.gif

ח ח טוב זה כבר ניקרא לרדת רמה

זה לא מתאים לי. ביי ביי לא תביני... ח ח מום שבך אל תספר לחברך.

ח ח אתזה שאתה אוהב להשפיל לא

ידעתי... טוב לדעת.. אבל זה לא לרמה. זה בסה"כ מוריד אותך כשאתה מוריד אחר . עכ"פ שיהיה לך סוף שבוע נחמד. מצטערת אתה לא פונקציה לשיחה. ביי

אני למשל..

כשבחרתי בשם הניק שלי . . . זה יצא כזה בפוקס.. לא משהו שחשבתי עליו הרבה..תוך כמה דקות. אם זה מראהעל אישיותי.. לאו דווקא.. אולי מי שכן חושב ככה זה אבא שלי.. ח ח

כן ,

על חיי הנישואים.. תמיד אני שואלת את עצמי האם זה בבחירתנו מה שיהיה..הוא שכבר הכל כתוב משמיים? (חוץ מהקטע שלהרוחניות בקשר..) ואם זה בנוגע לניקים.. חשבתי לפעמים לשנות את הניק שלי ל`אשת פוטיפר`..ח ח או ל`חווה ועץ הדעת` למה דווקא את השמות האלו? כי הם ניקים מוזרים שאף אחד לא היה חושב עליהם. אבל בתכלס נישארתי עם הניק הזה..

שםאנילא

New member
בואי נאמר בכיוון של עץ הדעת אם היית שם במקום

חווה היית מביאה לו את כל העץ ולא רק תפוח אחד בלבד...

לדעתי

הדברים שיוצאים בפוקס הם הכי אמיתיים.. הם מה'תת מודע' שלנו.. תחשבי על זה..

למעלה