ברצוני לשתף אתכם שאני........

dead man inc

New member
ברצוני לשתף אתכם שאני........

שאני קניתי היום מגזין של WWF של רסלמניה 18 ואני מאוד שמח ואני אומר... י ש !!!!!!!!!!!

dead man inc

New member
אני גר בנהריה ו.........

וכל חודש יש שם מגזין של WWF רגילים והמיוחדים כי כבר כולם מכירים אותי שם בחנות סטימצקי

Bad Ass IL

New member
/I\

זה אמור להיות חץ למעלה... בכל מקרה, שאני הייתי בארה"ב קניתי את RAW, WWF ו WOW והכי נהניתי מ WOW. יש אותו שם? אני גר יחסית קרוב אז אולי אני אלך ואקנה את המגזינים...

dead man inc

New member
ומה שהכי יפה במגזין הזה הוא......

שיש כתבה גדולה של כמה עמודים על המתאבק הבלתי מנוצח של רסלמניה שהוא : נראה אותכם מי הוא ..

bralon

New member
מה היה המחיר של העיתון ומה יש בעיתו

ן הזה? ועוד משהו זה כמו העיתון של רסלמניה 17 שזה מסכם את כל הרסלמניות שהיו אי-פעם?

dead man inc

New member
מחיר העיתון הוא.......

מחיר העיתון הוא 70 ש"ח זה דומה לעיתון של רסלמניה 17 אבל סיכומים שונים תמונות קצת יותר שונות גדולות והעיתון מוקדש יותר לאנדרטייקר כי בעיתון הזה יש כתבה ממש גדולה יחידה רק על אנדרטייקר ולא על אף אחד אחר שהיא בת 8 עמודים שלמים ששם מדובר על כל הניצחונות של אנדרטייקר ברסלמניה ישנם שם שאלות טריוויה שיש בכל עיתון וכמובן בסוף העיתון יש פוסטרים של עמוד של כל מתאבק (גם של המתאבקים החדשים מ-WCW ו-ECW לשעבר)

אתה יכול לתת לי את כתובת החנות?

אני אולי אסע לשם לקנות את העיתון כי בחולון אין אפילו זכר למילה WWF בחנויות אה ואם יש לך אז גם את מספר הטלפון של החנות כדי שאני אדע איך להגיע ועוד פרטים כאלה

dead man inc

New member
אני יכול להגיד לך רק........

שהחנות נמצאת ברחוב הראשי של נהריה "בשדרות הגעתון" ובקניון בנהריה ואתה יכול לברר יותר במדויק ב-144 תגיד שאתה רוצה את מספר טלפון של חנות סטימצקי בשדרות הגעתון בנהריה או את מספר טלפון של החנות בקניון

החנות היא בקניון נהריה?

כי אני יכול לבקש ב-144 את מספר הטלפון של קניון נהריה ושמה יגידו לי איך להגיע אליהם ובקניון אני כבר אמצא את החנות

dead man inc

New member
אני חוזר........

יש חנות אחת בקניון ויש עוד חנות ברחוב הראשי בנהריה בשדרות הגעתון בשתיהם יש את העיתון אבל בחנות שנמצאת בשדרות הגעתון 100% יהיה את העיתון בקניון 95% תתקשר ל-144 תברר את מספר הטלפון ואחרי תברר איך להגיע לשם

bralon

New member
אני שמח להודיע שגם אני קניתי את

העיתון היום הוא עלה לי 69.90 ש"ח ועל כל רסלמניה הם רושמים בצד את הקרבות שהיו את האירוע המיוחד שקרא וגם סיפור קטן בצד השני על מתאבק שעשה קרב מאוד חשוב ושמים את התמונה שלו ובסוף יש אחלה תמונות של מתאבקים העיתון אומנם יקר אבל שווה את זה

dead man inc

New member
BRALON מעניין אותי לדעת.......

מה דעתך על הכתבה הגדולה של העיתון הזה על "אנדרטייקר - המתאבק הבלתי מנוצח של רסלמניה" ואני חוזר שהעיתון הזה של רסלמניה 18 מוקדש "לאנדרטייקר - המתאבק הבלתי מנוצח של רסלמניה" אני מבקש סליחה על התלהבותי הרבה

lp2002

New member
אולי זה ניחוש

אנדטייקר הולך להיות הגיבור הגדול של ראסל מניה 18?

dead man inc

New member
עם אנדרטייקר .............

עם אנדרטייקר ינצח ברסלמניה הוא יהיה המתאבק הראשון אי פעם בעולם ההאבקות שניצח 10 קרבות של רסלמניה בלי אף הפסד וזה באמת יתן פלוס ענק מאוד לאנדרטייקר. שהוא גם עכשיו "המתאבק הבלתי מנוצח של רסלמניה" עם תוצאה של 9:0 אבל עם ינצח ברסלמניה 18 והתוצאה תהיה 10:0 לטובתו זה יהיה "ענק"

למעלה