ברצוני להתנצל

  • פותח הנושא 8md
  • פורסם בתאריך

8md

New member
ברצוני להתנצל

תחת הכינוי German Beetle 1975 אני הגזמתי קצת והתפרצתי על קובי בגלל הערה שהעיר לי. בכל מקרה ברצוני להתנצל בפניו ובפני הפורום אני יודע שהגזמתי פשוט אני הייתי בתקופה לחוצה של מבחנים חשובים ופשוט זה התפרץ לי פה כל הלחץ הזה. סליחה!
 

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif כל הכבוד ...

לא משנה מי צודק לא משנה מי אשם תמיד יהיו חילוקי דעות לפה ולשם הכי חשוב זה להיות בני אדם ולפעמים לדעת גם להתנצל ,כל הכבוד לך german . חבר'ה מי שעדיין לא יודע ,קוביX עושה פה עבודת קודש בשביל כולם ובשביל מה שכולנו אוהבים ,באחד משיחות העבר שלי ושל קוביX הוא אמר לי וואלה דרור זו אחריות וכאב ראש ... אז חבר'ה תהנו מהפורום ולפני שמציפים את הפורום בהפצצות של הודעות ובין השאר גם כפולות תחשבו לפני אולי אפשר לרשום הודעה בתוך הודעה קיימת של אותו הרושם או באותו העיניין של מישהו אחר ,וגם יש המון חומר מקצועי במדור הטכני ובמאמרים ובמערכת החיפוש של הפורום תנצלו את הרשום שם ואני בטוח שהידע שרשום שם יחסוך המון הודעות סתמיות כפולות שדנו פה בפורום עשרות פעמים. דרור. נ.ב. קוביX מת עליך ומתגעגעגע.
 

8md

New member
אני באמת אעזר בחומר שיש פה דרור

וגם צביקה קרבורטור נתן לי את הפלאפון שלו לכשאצטרך. __ תודה vp55205 __
 

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif אחלה ...

כולם יכולים להעזר בחומר הרשום בטכני ובמאמרים וגם בחיפוש של הפורום. מה צביקה נתן לך את הטל' שלו? הרי הטל' של צביקה מופץ בחתימה שלו. ובהצלחה במבחן.
 

8md

New member
וואלה לא שמתי לב...

שאלתי אותו איפה הוא יושב הוא שלח לי הודעה פרטית איפה הוא יושב ומספרי טלפון שלו הסלולרי ובעבודה... תודה
 
למעלה