ברצוני להתלהב כי...

ברצוני להתלהב כי...

ביום שני הקרוב באולפנית טבריה יתקיים יום של יצירה יהודית. יש סדנאות מעולות באומנות [תאטרון, תקשורת, כתיבה יוצרת, אומנות ומחול - כל אחת בוחרת שתיים], שיח על "השילוב בין יהדות ליצירה - כיצד ומה הגבול?" [חח נתתי לזה שם רשמי לגמרי בעצמי :)], שירה משותפת.. ולא אני לא עושה פרסום לערב הזה פה, כי (!!): בשעה 19:20 מי אם לא אהובינו משוש חיינו אביתר בנאי עולה על במת האמפי. ביחד עם אותו רב [איתמר משהו אם אני לא טועה], באותה הופעה שמיכל היתה בה לא מזמן.. כניסה לכל היום עולה 25 שקלים בלבד, זה מתחיל מ13:20. אם מישהי מעוניינת היא מוזמנת לפנות אליי ואני אארגן לה כרטיס :) [הכניסה לנשים בלבד... וזה פיצוי הולם על הסדנאות של אביתרוש שמויעדות רק לגברים
]. וכן, אני שיא המתרגשת.
שבוע מקסים!

TEENAGER1

New member
נשמע מעניין ממש

אבל טבריה זה קצת הגזמה בשבילי
(לא היה לי מושג שאת לומדת שם
) ההופעה שאני הייתי הייתה עם הרב עופר גיסין, אבל יכול להיות שמדובר ברב איתמר אלדר? הוא בן דוד של אביתר ומדי פעם הם עושים מופעים כאלה ביחד.. בכל אופן - תהני רבות, ובואי לספר איך היה

כן... שנייה אחרי שכתבתי את ההודעה בדקתי..

וזו כנראה לא אותה הופעה [אבל אני אתגבר על זה..] וגס שזה הרב איתמר אלדר :). ואני לא לומדת שם, אבל חניכות שלי לומדות שם ועוד כמה חברות והצפון קטן מספיק בשביל שאם משהו קורה איפשהוא קרוב לוודאי שכל האנשים מכל היישובים ישתתפו בו :). [כמו שמישהו אמר פעם: "העיתון המקומי של טבעון הוא העיתון המקומי של עוד 70 יישובים אחרים... גם ככה הכל קורה ביחד..."
].

ואני שמעתי שאביתר הולך לעשות עוד ערב עם הרב

גיסין גם באיזור המרכז. זה איזה ערב פנימי לאיזה מקום שאביתר קשור אליו, כך שאני חושב שזה לא לפרסום. מיט שיפנה במסרים יקבל פרטים נוספים.

למעלה