ברצוני להודיע...

BiAAcH

New member
ברצוני להודיע...

שברגע שאני כותב הודעה זו, אני בדיוק מסיים את האוסף שלי, נחשו של מה? יש לי את כל הפרקים, הסרטים (steve-o ו-CKY) ואת כל הדברים הקשורים ל-Jackass The Movie... אני חושב שמגיע לי מזל טוב....

uriayon

New member
בקלטות מקוריות או שהורדת מהאינטרנט?

שכחת בטח את HAGGARD החדש של bam margera ו BOOB (big brother).. 1 2 3

AdShEaTaKoRe

New member
נראה לך שהוא גם יקנה בקלטות?

הילד הזה רק מוריד מהאינטרנט אין לו כבוד חחחחחחח בקיצור.... haggard ו boob אפשר להוריד מהקאזאה?

BiAAcH

New member
אי אפשר....

בוייה, חיפשתי בכל שם אפשרי... וד"א, יש לי את זה על דיסקים, פשוט הכל חוץ מ-haggerd. וידעתם שג'וני מופע בכמה סרטים? גברים בשחור 2 (כולם יודעים) חופשיות על הבר (בערך לשתי שניות) איזה סרט עם ברוס וויליס והסרט-life without dick

ראיתי את הסרט

life without dick... הוא משחק שם אחד בשם dick חחחח וזה עם שרה ג'סיקה פרקר ובחמש שניות הראשונות של הסרט..היא הורגת אותו!!!! כוס אמא שלההההההההה חחח סתם אבל הוא שר לפני זה את leaving on a jet plane בזיוף הכי חמוד בעולם חחחחח ויש כל מיני זכרונות ממנו בהמשך...אבל הוא לא כל כך הרבה בסרט

AdShEaTaKoRe

New member
חחח אוקי אז ככה...

בחופשיות על הבר אני זוכר שהוא היה... בגברים בשחור הוא היה החייזר עם ה2 ראשים בסרט עם ברוס וויליס אין לי מושג על מה אתה מדבר ו- life without dick נשמע הכי מוכר שבעולםםםםםםם ורק בגלל ששרה ג'סיקה פרקר הרגה אותו בסרט צריך להעלות אותה על מוקד מי איתי?

אניייייייייייייייי

ועוד כאילו בסוף (תתכוננו אני מגלה לכם) הוא אהב אותה ורצה להציע לה נישואים והיא חשבה שהוא עוזב אותה ובגד בה....... בקיצור דיי היא דפוקה...ו..בצורה מוזרה ביותר המון פעמים בסרט פשוט רואים את הגופה שלו..חחחח ד"א בראיון אצללללללללללללללללל לטרמן הוא מדבר על זה והוא כאילו נשמע מאוהב בה:)

למעלה