ברסרי M&R

גסטרו

New member
ברסרי M&R

פעם ראשונה שאני שם לפנות ערב עם התפריט הרגיל . בת ה 11 (היום יום הולדת
) נהנתה מאד מאד ממוסר ברוטב חמת לימון עם פרחי ברוקולי בירוק עז וצ'יפס דק ופריך . אמא שלה לא נהנתה ממנת היום- עוף ביין (בצרפתית זה נשמע יותר טוב) וממליצה להמנע ממנה אנמית זו . עם זאת הבגטים לפי מתכון חדש שם מומלצים מאד. צ'ופרנו בקינוח- עוגת שוקולד עם סירופ שוקולד חם ליד (קשרים בקונדיטוריה ) - מנה ענקית מספיקה לשלושה , רכה ונימוחה . 145 לשתי עיקריות ופפסי קולה אחד . לא כולל שרות שהיה חביב אך קצת איטי . משעה 19.30 יש תפריט מיוחדים - שווה בדיקה. גלידה פסיפלורה בסיציליאנית- לא משהוא . שתינו לא חיסלנו כדור אחד...

meravbr

New member
עוף בכלל, במסעדות, לא עושה לי את

זה. יותר טוב בבית. למה לא החלפת, אגב? ומזל טוב כמובן
(איפה חוגגים בת מצווה?
)

גסטרו

New member
צודקת, הייתי צריכה להחליף , חשבתי

על זה אבל לא היה נעים לי . חבל. הזמנתי כי תמיד אני קוראת על קוק או ואן ואף פעם (חוץ מעוף ביין לבן וזיתים שאני מכינה לבד בתץנור) לא טעמתי ורק חזרתי מ פריז אז רציתי המשכיות כזו. ולפני הבת מצווה- לי יש המלצה על מפעילה ליום הולדת לבנות הכיתה ????

meravbr

New member
וחוויות מפריז, יש?

לגבי מפעיל - אני עוד תקועה בשלב ה
בטח לא יעניין חבורת בנות 11...

maya100

New member
יש לי רעיון מעניין...

שמעתי שלגן התנכ"י בירושלים יש שירות של הפעלות לאירועים. מגיעים שני מדריכים עם חיות מעניינות (ומטופלות כהלכה) ומעבירים שעתיים מרתקות ולא שגרתיות (וגם לא כל כך יקרות). שווה לבדוק!

גסטרו

New member
רעיון מצוין...לתושבות ירושלים . לי

קצת קשה לשנע 20 ילדות מהשרון לבירה. תודה בכל אופן.

Forum User

New member
../images/Emo32.gif המלצה על "מפעיל"

ירון (סנצ'ו) גושן - שחקן מספר סיפורים מחונן ומקסים שהולך ומשביח עם השנים. יש לי איפשהוא כרטיס ביקור שלו, אבל לא מוצאת כרגע. את יכולה לנסות לאתר אותו דרך "קברט האף האדום" שהוא שותף לו כרגע.

Forum User

New member
או, אז זה מה שיפה אצלו

הוא מתחבר לכל גיל! הילדים שלי מכירים אותו מגיל 3 בערך, שאז התחלנו לחפש את שעות הסיפור שלו. הוא מתאים את התוכן והרמה לגיל הקהל ומצליח להקסים גם את הילדים וגם את ההורים. אגב, אני בפריז בענייני עבודה ואמש אכלתי ארוחה נהדרת במקום חדש יחסית ועדיין לא "מדורג": Restaurant Caïus של ה
Jean-Marc Notelet. פורמולה של ראשונה+עיקרית+קינוח, בערב, תומחרה ב-38 אירו, ויחד עם יין (שני בקבוקים לארבעה סועדים) מים מינרליים מבוקבקים ואספרסו משובח לסיום הגענו ל-62 אירו לאדם. המטבח מוגדר כ-traditional ,yet inventive cuisine. מדובר במנות לא גדולות, יפיפיות ומדוייקות, עשירות במרכיבים וטעמים, שמוגשות בכלים נפלאים ובשירות מהוקצע ומצויין. התפריט (וגם רשימת היינות) משתנה כל הזמן וכתוב בגיר על לוח שהמלצר מקרב לסועדים לפי הצורך. כמובן שצרפתית בלבד וחייבים לשלוט בשפה או להצטייד במישהו מקומי כדי לתווך... על השולחן שלנו היו אמש הרבה פירות ים, רטבים מוקצפים, ירקות מיוחדים, כמהין, ושפע תבלינים, וגם (לא אצלי בצלחת) פואה-גרה (בתוספת 4 אירו) שהוגדר ע"י הסועדת כ-divine. היו שלוש שעות מענגות במיוחד. להוסיף לרשימת ה-To do לקראת הביקור הבא.

meravbr

New member
נשמע מעולה../images/Emo70.gif איפה ממוקמת?

איך מזג האויר בפריז עכשיו אגב? (פעם שעברה היה קפוא, לא?)

Forum User

New member
קפוא גם עכשיו, אפילו מושלג

Address: 6 rue d'Armaillé, 17e - שתי דקות הליכה משער הניצחון Location: 17th Arrondissement (Parc Monceau) Transportation Métro: Charles de Gaulle-Etoile or Argentine Cuisine: Traditional French Hours: Mon-Fri noon-2:30pm; Mon-Sat 7:30-10:30pm - !סגור בשבת-ראשון Reservations: Reservations recommended Phone: 01-42-27-19-20​

גסטרו

New member
איזה מזל היה לנו בסוף שבוע שעבר !

8-10 מעלות . היות ולא אכלתי בשום מקום שראוי להמלצה זולת גלידה נהדרת בברטיון וארוחה מופלאה בבית חברים (לשעבר בעלי מסעדה בפריז) שכללה קוקי סאן ז'אק אשר נקנו טריים ...לא כתבתי דיווח מסודר.חזרתי עם חשק עז לחזור לפריז והפעם עם בעלי ... וירון גושן אכן נשמע בדיוק מה שאני מחפשת. אנסה למצוא אותו. תודה!

מזל טוב ../images/Emo65.gif איזו ארוחה חיננית

עם אמּא. אני מצפה ליום שגם אני אלך עם בתי לארוחה שכזו. גם אם המנה לא היתה משהו- האוירה והחברה היתה שווה
גם אני לא מאוהדי הסיציליאנית. מדיפה את הד"ר, אלדו ואייסברג, אבל אני מניחה שזה בגלל שזה היה מרחק הליכה..

אגב- הפסיפלורה-

הגרעינים מפריעים שם? כי פעם הכינותי עוגת ריקוטה-פסיפלורה שהגרעינים הוו חלק מהמראה וזה היה נוראי לאכילה. כמו עודה עם פיצוחי אבטיח. זוועה!

smartblonda

New member
../images/Emo49.gif פעמיים,גסטרו../images/Emo65.gif גם על..

שסוף סוף ,סעדת בבראסרי, וגם לרגל בת המצווה
. לגבי הברארי הקינוחים כל כך מעולים שאף פעם ,אני לא יודעת מה לבחור קודם
. בעניין ה-
הוא תמיד סגור על עצמו בעניין הקינוחים,שוקולד בהזרקה לוריד
דרא, טעמנו א ת עוגת השוקולד עם הסירופ החם=קינוח מעולה

למעלה