ברנשבוע

noa131

New member
אממ.. טוב..

מה נשמע? מה שלומך? הכל בסדר? כיתה? שם מלא? גיל? משעמם לך? סגנון מוזיקה אהוב? להקה אהובה? איזה עוד פורומים? אמ... משעמם לך? אממ.. נגמרו לי השאלות...

Dark Faerie

New member
אממ..

סרט אהוב? ספר אהוב? מקצוע אהוב בביה"ס? מקצוע שנוא בביה"ס? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? תאריך לידה? יש לך אחים/אחיות? באיזה גיל? שיר אהוב? להקה/זמר/ת אהוב/ה? אין לי עוד רעיונות לשאלות

עונה, עונה, ו... עונה../images/Emo3.gif

סרט אהוב?: מלך האריות
ספר אהוב?: הארי פוטר וגביע האש מקצוע אהוב בביה"ס?: ספורט או אם זה נחשב מקצוע אז חינוך מקצוע שנוא בביה"ס?: ערבית
שחקן אהוב?: ג'וני דפ
שחקנית אהובה?: אמה ווטסון תאריך לידה?: 24.1 יש לך אחים/אחיות?: כן באיזה גיל?: אחות בת 18 ממש בקרוב אחות בת 27 וחצי ואח בן 26 וחצי שיר אהוב?: Nothing gonna change my love for you להקה/זמר/ת אהוב/ה? הביטלס
בוב מרלי
אלביס פרסלי

ואני עונה../images/Emo9.gif

מה נשמע?: הכל מעולה הכל מצויין הכל אחלה
מה שלומך?: ראי הנ"ל הכל בסדר?: הרבה יותר מזה!!! כיתה?: ח' שם מלא?: שקד וזהו
גיל?: עוד 4 חודשים וקצת 14
משעמם לך?: לא לא ממש סגנון מוזיקה אהוב?: שנות ה-60, דיסני
להקה אהובה?: ביטלס
איזה עוד פורומים?: אורלנדו בלום, סרטים מצויירים ודיסני וג'וני דפ אמ... משעמם לך?: ראי הנל"

L i l A L o

New member
שקד..

מה קורה? מה את חושבת של שוקולד לבן? ועל שוקולד בטעם וניל? ועל כפות רגליים? ועל שוקולד בצירוף עם כפות רגליים? [טוב, דיי.] איזה דיאורדורנט את משתמשת?. מה עדיף-דיאורדוראנט ספריי או ספיד סטיק כזה? עברית או אנגלית? שיעור ספורט בבוקר או בצהריים?. אוהבת ספורט? [בלי קשר לשיעורי ספורט בבצפר] אם כן, מה את עושה? איסיקיו או מסנג'ר? עברי לידר או משינה? מוזיקה ישראלית או לועזית? משקפי שמש או משקפים רגילות? ועכשיו לשאלות האהובות עליךP: מה את חושבת על ג'וני דפ? ועל רופרט משמו? ועל המ אורלנדו בלום? ועל אשטון קוצ'ר?..
ועכשיו, מצפה לעונה ה-8? את חושבת שהיא תהיה טובה או לא? טוב זהו. *חוזרת לעשות עבודות*.

אוו כמה חביב../images/Emo9.gif

מה קורה?: הכל טוב, מה איתך
מה את חושבת של שוקולד לבן?: נממממ.... יאמ יאמ
ועל שוקולד בטעם וניל?: יש שוקולד כזה?
בכל מקרה שוקולד זה טעים ווניל זה טעים, אבל אני לא בטוחה שזה טעים כל כך כמו שאני לא אוהבת כריות בטעם וניל ועל כפות רגליים?: אווו זה חמוד
ועל שוקולד בצירוף עם כפות רגליים?: יש כזה?
זה בטח חמוד
[טוב, דיי.] איזה דיאורדורנט את משתמשת?: בדרך כלל לא משתמשת, אני לא נוהגת לעשות ספורט ולהזיע ממש
אבל יש אחד שאני שמה מדי פעם לא יודעת איך קוראים לו
אני שמה מה שיש
מה עדיף-דיאורדוראנט ספריי או ספיד סטיק כזה?: דורדוראנט דורדוראנט... עברית או אנגלית?: אנגלית שפה יותר יפה שיעור ספורט בבוקר או בצהריים?: בוקר
אוהבת ספורט? [בלי קשר לשיעורי ספורט בבצפר]: כן, דיי אם כן, מה את עושה?: אני לא עוסקת בזה
זה כיף לפעמים איסיקיו או מסנג'ר?: מסנג'ר עברי לידר או משינה?: שניהם לא רעים, אני חושבת שמשינה מוזיקה ישראלית או לועזית?: לועזית
משקפי שמש או משקפים רגילות?: משקפי שמש
ועכשיו לשאלות האהובות עליךP: מה את חושבת על ג'וני דפ?: אוווו
אהההה
מוכשר, סקסי, צנוע, מדהים
ועל רופרט משמו?: ג'ינג'י קטן ומתוק
וגם דיי מוכשר
ועל המ אורלנדו בלום?: שלמות
לא כל כך מוכשר, אבל מתוק ומושלם
ועל אשטון קוצ'ר?..: מצחיק, מתוק, יפיוף, מוכשר
ועכשיו, מצפה לעונה ה-8?: לא ממש את חושבת שהיא תהיה טובה או לא?: לא יודעת... היא קצת תעצבן אותי (איפה קלסו?!?!?!?
)

barboshkiss

New member
אם שאלו, לא נורא

מה שלומך? את אוהבת קולה? ספרייט? פנטה? מיץ ענבים? מיץ תפוזים? גבינה צהובה? יום טוב

חחח עונה../images/Emo3.gif

מה שלומך?: הכל טוב תודה את אוהבת קולה?: דיי אוהבת אבל לא שותה ספרייט?: כן
פנטה?:
מיץ ענבים?:
מיץ תפוזים?:
בהחלט
גבינה צהובה?: אוו כן
אבל בעיקר מותכת

למעלה