ברנשבוע

Nimst

New member
ברנשבוע ../images/Emo150.gif

הברנשית התורנית - נועה (noa131) בהצלחה

Nimst

New member
שאלון מסקרים ושאלונים (C)

-אוהבת או שונאת? 1.חופשים ארוכים: 2.פרסומות: 3.חטיפים: 4.ספורט: 5.עולם הזוהר: 6.אירועים משפחתיים: 7.לטוס לחו"ל: 8.בשר: 9.שיעורי חברה בבי"ס: 10.לקרוא: 11.שאלונים ארוכים במיוחד: 12.שאלונים קצרים במיוחד: 13.חיות מחמד: 14.יום שבת: 15.בגדים קצרים: -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? 17.סנוקר או באוולינג? 18.לבוש צנוע או נועז? 19.להיות גבוה או בינוני בגובה? 20.להקת אתניקס או תיסלאם? 21.להיות צנוע או גאוותן? 22.שקט או רעש? 23.בוקר או צהריים? 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה? 26.חומוס צבר או חומוס שמיר? 27.שכל טוב או כסף רב? 28.ימיי הולדת או חתונות? 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו): 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): 33.סוג אנשים: 34.תכונת אופי: 35.איבר בפנים שלך: 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה: 37:מנחה תוכנית ברדיו: 38.ספורטאי/ת: 39.מפורסם/ת: 40.טעם גלידה: 41.חופשה: 42.מאכל: 43.משקה: 44.חודש בשנה: -מה היית עושה אם... 45.היית מקבלת עכשיו מיליארד דולר? 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? 48.היית סובלת מדיכאון כרוני? 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות?

noa131

New member
אוקי...

-אוהבת או שונאת? 1.חופשים ארוכים: אוהבת!!
2.פרסומות:תלוי איזה..... 3.חטיפים:אוהבת!! 4.ספורט: תלוי איזה..! 5.עולם הזוהר:אמ.......לאדעת 6.אירועים משפחתיים:שונאתת 7.לטוס לחו"ל:אוהבת!! 8.בשר:אוהבת מאוד!! 9.שיעורי חברה בבי"ס: יאפ!! 10.לקרוא: אוהבת 11.שאלונים ארוכים במיוחד: תלוי אם הם מצחיקים 12.שאלונים קצרים במיוחד:תלוי אם הם מצחיקים 13.חיות מחמד:תלוי איזה... 14.יום שבת:אוהבת!! 15.בגדים קצרים:אמממ.. אוהבת -זה או זה? 16.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? אממ.. לאדעת 17.סנוקר או באוולינג? באולינג 18.לבוש צנוע או נועז? אמממ.... במידה... 19.להיות גבוה או בינוני בגובה? בנים גבוהים בנות בינוניות... 20.להקת אתניקס או תיסלאם? לאדעת 21.להיות צנוע או גאוותן? לאדעת 22.שקט או רעש?רעש 23.בוקר או צהריים? צהריים 24.בורגראנ'ץ או שניצל איילה? אממ.. מקדונלדס 26.חומוס צבר או חומוס שמיר? צבר 27.שכל טוב או כסף רב? אממ.. שכל אין לי.. וגם כסף... לאדעת.. 28.ימיי הולדת או חתונות?ימי הולדת 29.מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה?לועזית....חח 30.בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות?נמוכות -דברים אהובים: 31.משחק(מחשב,ספורט,חשיבה,וכ"ו):מחשב 32.טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר):חמוץ 33.סוג אנשים: מצחיקים 34.תכונת אופי:כנות 35.איבר בפנים שלך: אממ... פה 36.מנחה תוכנית בטלוויזיה: ג'ו רוגן 37:מנחה תוכנית ברדיו: לאדעת 38.ספורטאי/ת: לאדעת 39.מפורסם/ת:בנג'י מאדן 40.טעם גלידה: תות ולימון 41.חופשה: הוואי 42.מאכל: דברים שבאים במנות גדולות 43.משקה: קולה 44.חודש בשנה: יולי -מה היית עושה אם... 45.היית מקבלת עכשיו מיליארד דולר? קולה 46.היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? מצילה את העולם מפקאצות 47.היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? עוברת לחול!! 48.היית סובלת מדיכאון כרוני? מתאבדת 49.כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? אממ.... לא יקרה... הם מפגרים מדי... 50.היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? משאלה ראשונה- שיהיו לי עוד כמה משאלות שאני רוצה משאלה שנייה- קולה שלישית- שהפקאצות יעלמו... וכל השאר.. לאדעת..

AmitSolomon

New member
אני אמשיך עם השאלון הזה לנצח חהחהחה

1) מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנה לעשות בשביל 150000 דולר? 2) אלוהים, יש או אין? 3) מיץ גזר או קולה? 4) יין או בירה? 5) גבינה או סטייק? 6) עובדת? איפה? 7) אם היית יכולה לקחת איתך את כל המשפחה והחברים ולא יודע עוד מה, ולחזור אחורה בזמן ולחיות את החיים שלך בתקופה אחרת, איזו תקופה היית בוחרת? 8) היית מעדיפה לחיות חיי נדודים או חיי משפחה שגרתיים? 9) היית מעדיפה לשחות כמו דג או לעוף כמו ציפור? 10) את יכולה לשבת על כוס קפה ולדבר עם מי שאת רוצה, אפילו עם אישיות שכבר מתה, את מי היית בוחרת? 11) היית מעדיפה עכשיו להיות בטיול ג'יפים במדבר יהודה או לראות סרט קומדיה חמוד בקולנוע? 12) את גם חושבת שפסיכולוגים הם מטורפים? 13) יש לך כתב יפה או מבולגן? 14) מהו המקום שבו נהנית הכי הרבה מכל המקומות שהיית בהם אי פעם? 15) את מאמינה באסטרולוגיה? 16) איזה מזל את? 17) תוכלי לקבל איזו חיה שתרצי, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחרי? 18) היית מחליפה את השם שלך לשם אחר? 19) מה הדבר שעושים לך והוא הכי מעצבן אותך? 20) איך היית מתארת את הפורום שלנו בשלוש מילים? 21) מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין? 22) יותר כיף- זריחה בגבעות של דשא או שקיעה בחוף הים? 23) יותר כיף- לשתות תה עם המלכה אליזבת' או לעשות יוגה עם הדלאי לאמה? 24) את מצחצחת עם מברשת חשמלית או רגילה?

noa131

New member
לה לה לה

1) מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנה לעשות בשביל 150000 דולר? אממ... הכל בערך.... 2) אלוהים, יש או אין? אממ... עכשיו אני חושבת שיש כי המורה השטנית שלי הלכה... 3) מיץ גזר או קולה?אממ.. מיץ גזר נשמע מפתה אבל אני אלך על קולה 4) יין או בירה? בריזר 5) גבינה או סטייק? סטייק!! 6) עובדת? איפה? אמממ...... בבצפר? 7) אם היית יכולה לקחת איתך את כל המשפחה והחברים ולא יודע עוד מה, ולחזור אחורה בזמן ולחיות את החיים שלך בתקופה אחרת, איזו תקופה היית בוחרת? עקרונית לעתיד.. אבל אם אני חייבת לעבר.. שנות השבעים לדעתי... נשמע מגניב... 8) היית מעדיפה לחיות חיי נדודים או חיי משפחה שגרתיים? אממ... לאדעת.. 9) היית מעדיפה לשחות כמו דג או לעוף כמו ציפור? לעוף!!!!! 10) את יכולה לשבת על כוס קפה ולדבר עם מי שאת רוצה, אפילו עם אישיות שכבר מתה, את מי היית בוחרת? אממ................................................... אין לי שמץ של מושג... 11) היית מעדיפה עכשיו להיות בטיול ג'יפים במדבר יהודה או לראות סרט קומדיה חמוד בקולנוע? אממ... תלוי.. עכשיו חם לי אז סרט.. אבל בחורף מדבר... 12) את גם חושבת שפסיכולוגים הם מטורפים? יאפ!!! פרוייד בעיקר!! 13) יש לך כתב יפה או מבולגן?מבולגן!!
14) מהו המקום שבו נהנית הכי הרבה מכל המקומות שהיית בהם אי פעם?סאמר סקול 15) את מאמינה באסטרולוגיה? נופ 16) איזה מזל את? בתולה 17) תוכלי לקבל איזו חיה שתרצי, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחרי? דביבון 18) היית מחליפה את השם שלך לשם אחר? אממ.. אולי.... 19) מה הדבר שעושים לך והוא הכי מעצבן אותך? משקרים לי... 20) איך היית מתארת את הפורום שלנו בשלוש מילים? מופע שנות השבעים 21) מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין? אממ....... ריבועים!! 22) יותר כיף- זריחה בגבעות של דשא או שקיעה בחוף הים? אממ.. תלוי.. עם ידידים זריחה עם חברים שקיעה 23) יותר כיף- לשתות תה עם המלכה אליזבת' או לעשות יוגה עם הדלאי לאמה? תה! 24) את מצחצחת עם מברשת חשמלית או רגילה? רגילה!(אם אני מצחצחת..)

נגנב מפורום סקרים ושאלונים../images/Emo9.gif

תאריך לידה ? בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ? זה אומר שאתם עולים לכיתה..? חיה אהובה ? מגדלים כזאת ? משו אחר אולי...? סגנון מוזיקה אהוב ? חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? קונים רק מקוריים ? מקצוע שנוא בבצפר ? מסתדרים עם המורה שלו ? מקצוע אהוב בבצפר ? מסתדרים עם המורה שלו ? יצא לכם לרכוב על גמל ? ועל חמור ? וסוס ? אוטו אהוב ? מבינים במכוניות ? מה יותר יפה - שחום או בהיר ? שיער כהה או בהיר ? עיניים כהות או בהירות ? גמאתם אוהבים להריח טיפקס ? ולורדים ? אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? אתם אוהבים להריח דלק ? זה מגעיל... אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ? לעבור נושא ? ספר אהוב ? ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? צמחוניים ? אוהבים לקרוא ? קוראים עיתון יומי ? איזה ? ועיתון נוער ? איזה ? איזה צבע המחשב שלכם ? והמסך ? והמקלדת ? חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? מתכוניים לנצל אותם ? איך ? יצא לכם פעם לנצל מישהו ? באיזה אופן ? ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כמה חברים טובים יש לכם ? ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? שחור או לבן ? ורוד או תכלת ? כתום או ירוק ? צהוב או ורוד ? אפור או חום ? איזה חדר יש לכם ? איזה צבע המיטה שלכם ? מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? אתם בו לבד ? אם לא אז עם מי אתם ?

noa131

New member
../images/Emo9.gifעונה

תאריך לידה ? 10.9.91 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ?14 זה אומר שאתם עולים לכיתה..?ט חיה אהובה ? אפעם לא חשבתי על זה... אולי נמר? מגדלים כזאת ? אממ.. לא נראה לי שאמא תרשה... משו אחר אולי...? כלבה שעוזבת את הבית מחרתיים סגנון מוזיקה אהוב ? פאנק-רוק חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? אממ... פעם כן.. כרגע לא... כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? בלע.. היו לי הרבה שאח שלי הביא לי אבל זרקתי את רובם ונאבדה לי חבילה שלמה אבל קניתי בערך.. 20 מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? צרובים או מקוריים?
קונים רק מקוריים ? לא מקצוע שנוא בבצפר ? מתמטיקה מסתדרים עם המורה שלו ? אממ... היא מתחלפת מקצוע אהוב בבצפר ? אנגלית מסתדרים עם המורה שלו ? אממ... היא מתחלפת יצא לכם לרכוב על גמל ? אממ... כן ועל חמור ? אממ... כן וסוס ? אממ... כן אוטו אהוב ? אממ... לימוזינה[?] מבינים במכוניות ? נופ מה יותר יפה - שחום או בהיר ? אממ.. בהיר שיער כהה או בהיר ? אממ.. תלוי על מי.. עיניים כהות או בהירות ? תלוי על מי גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?יאפ
ולורדים ?
אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? כן אתם אוהבים להריח דלק ?
כן... זה מגעיל...
אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? אממ.. לא חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ? קצת לעבור נושא ? אוקי ספר אהוב ? אממ.. נראה לי שצופן דה וינצ'י ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? צמרמורת צמחוניים ? לע אוהבים לקרוא ? כן קוראים עיתון יומי ? לא ועיתון נוער ? כן איזה ? ראש1 איזה צבע המחשב שלכם ? יש שלושה.. אצל אח שלי אצל אבא שלי ואצל אמא שלי.. אממ... לאדעת והמסך ?כנל והמקלדת ? כנל חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? יום
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מתכוניים לנצל אותם ? לאאא אין זמן איך ? בלישון יצא לכם פעם לנצל מישהו ? לא!! שונאת את זה ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן כמה חברים טובים יש לכם ? אממ.. טובים...8 קרובים ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? אממ... נראה לי... שחור או לבן ? שחור
ורוד או תכלת ? תכלת כתום או ירוק ? אממ.. ירוק צהוב או ורוד ? אממ... ורוד(אבל שהוא על רקע שחור) אפור או חום ? חום איזה חדר יש לכם ? אממ... אצל אמא שלי קטן אצל אבא שלי גדול איזה צבע המיטה שלכם ? אצל אבא שלי כחולה אצל אמא שלי לבנה מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? בערך אתם בו לבד ? כן

L i l A L o

New member
נמ.

מה קורה נועה? איך החיים? איך עבר החופש? את שמחה לחזור לבצפר?;[ את אוהבת ימי הולדת? את מפחדת מליצנים? מה עושים לך כלבים? יש לך כלב? חיית מחמד אחרת? מספריים-טוב או לא? טלויזיה- טוב או לא? מחשב- הורס את החיים או אחלה של דבר? כסף-טוב או לא? תמונות שחור לבן או צבעוני? נמ משעמם לי ואני לא רוצ הלחזור לבצפר אז אני שואלת אותך שאלות טיפשיות. באיזה עוד פורומים את ? ממתי את בתפוז? מכורה? מנורת שולחן או מנורת תקרה? פלאפון או טלפון? מסנג'ר או אייסיקיו? כסף בשטרות או בשקלים? בקשלים או באגורות? מלמצה דיגיטלית או על פילם? אלגברה או גיאומטריה? פיזיקה או כימיה? טוב, דיי. |: ביי:)

noa131

New member
לילילי

מה קורה נועה? בסדר איך החיים? מגניבים איך עבר החופש? מהר! את שמחה לחזור לבצפר?;[ לאאאאאא את אוהבת ימי הולדת? כןן את מפחדת מליצנים?לא מה עושים לך כלבים?אממ.. כיף? יש לך כלב? עד סוף השבוע חיית מחמד אחרת?לא מספריים-טוב או לא? כן טלויזיה- טוב או לא?כןןןן מחשב- הורס את החיים או אחלה של דבר? לפעמים אני רוצה לשרוף אותו ולפעמים לנשק אותו כסף-טוב או לא? תלוי... תמונות שחור לבן או צבעוני? תלוי נמ משעמם לי ואני לא רוצ הלחזור לבצפר אז אני שואלת אותך שאלות טיפשיות. באיזה עוד פורומים את ? גוד שארלוט, באפי ואנג'ל, וסרטי מתח ואימה. ויש לי קומונה למכורים ממתי את בתפוז? אממ.. מאי מכורה?כן מנורת שולחן או מנורת תקרה?תקרה פלאפון או טלפון?פלאפון מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר כסף בשטרות או בשקלים?שקלים בקשלים או באגורות?שקלים מלמצה דיגיטלית או על פילם?דיגיטלית אלגברה או גיאומטריה? לא זה ולא זה פיזיקה או כימיה?כימיה

barboshkiss

New member
..

שלום, מה שלומך? נהנת ביום הראשון של הלימודים? בת כמה את? ואחרון... ספרי עליך 5 דברים שלא רשמת בשאלונים האלו! [חח אני מושפעת מהמורה שלנו חחחח]

noa131

New member
אממ

שלום, מה שלומך? סבבה נהנת ביום הראשון של הלימודים? לא בת כמה את? עוד מעט 14 ואחרון... ספרי עליך 5 דברים שלא רשמת בשאלונים האלו! 1. אני רעבה 2. אני עייפה 3. אני משועממת 4. אני עושה דברים מפגרים עכשיו 5. השאלון הזה מוזר

למעלה