../images/Emo9.gifעונה
תאריך לידה ? 10.9.91 בני כמה תהיו ביומולדת הבא שלכם ?14 זה אומר שאתם עולים לכיתה..?ט חיה אהובה ? אפעם לא חשבתי על זה... אולי נמר? מגדלים כזאת ? אממ.. לא נראה לי שאמא תרשה... משו אחר אולי...? כלבה שעוזבת את הבית מחרתיים סגנון מוזיקה אהוב ? פאנק-רוק חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? אממ... פעם כן.. כרגע לא... כמה דיסקים מקוריים יש לכם ? בלע.. היו לי הרבה שאח שלי הביא לי אבל זרקתי את רובם ונאבדה לי חבילה שלמה אבל קניתי בערך.. 20 מי הזמר\זמרת\להקה שיש לכם הכי הרבה דיסקים שלו ? צרובים או מקוריים?
קונים רק מקוריים ? לא מקצוע שנוא בבצפר ? מתמטיקה מסתדרים עם המורה שלו ? אממ... היא מתחלפת מקצוע אהוב בבצפר ? אנגלית מסתדרים עם המורה שלו ? אממ... היא מתחלפת יצא לכם לרכוב על גמל ? אממ... כן ועל חמור ? אממ... כן וסוס ? אממ... כן אוטו אהוב ? אממ... לימוזינה[?] מבינים במכוניות ? נופ מה יותר יפה - שחום או בהיר ? אממ.. בהיר שיער כהה או בהיר ? אממ.. תלוי על מי.. עיניים כהות או בהירות ? תלוי על מי גמאתם אוהבים להריח טיפקס ?יאפ
ולורדים ?
אתם מודעים לזה שזה סוג של סם ? כן אתם אוהבים להריח דלק ?
כן... זה מגעיל...
אבל דבק רגיל לבן זה ריח טוב לא ? אממ.. לא חח על מה אני מדברת... נכון שאלות סתומות ? קצת לעבור נושא ? אוקי ספר אהוב ? אממ.. נראה לי שצופן דה וינצ'י ספר דפוק שיצא לכם לקרוא ? צמרמורת צמחוניים ? לע אוהבים לקרוא ? כן קוראים עיתון יומי ? לא ועיתון נוער ? כן איזה ? ראש1 איזה צבע המחשב שלכם ? יש שלושה.. אצל אח שלי אצל אבא שלי ואצל אמא שלי.. אממ... לאדעת והמסך ?כנל והמקלדת ? כנל חחח מה אתם חושבים על זה שנשארו לכם יומיים לחופש ? יום
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מתכוניים לנצל אותם ? לאאא אין זמן איך ? בלישון יצא לכם פעם לנצל מישהו ? לא!! שונאת את זה ניצלו אותכם או הרגשתם שניצלו אותכם פעם ? כן כמה חברים טובים יש לכם ? אממ.. טובים...8 קרובים ואתם מסכימים עם זה שעדיף חבר אחד על מילארד ידידים ? אממ... נראה לי... שחור או לבן ? שחור
ורוד או תכלת ? תכלת כתום או ירוק ? אממ.. ירוק צהוב או ורוד ? אממ... ורוד(אבל שהוא על רקע שחור) אפור או חום ? חום איזה חדר יש לכם ? אממ... אצל אמא שלי קטן אצל אבא שלי גדול איזה צבע המיטה שלכם ? אצל אבא שלי כחולה אצל אמא שלי לבנה מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? בערך אתם בו לבד ? כן