ברנשבוע

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifאיי לייק מיוזיק../images/Emo79.gif

מי הלהקה האהובה עליך
לינקין פארק, סיפל פלאן, באסטד, מקפליי ועוד רבים מי הזמר האהוב עליך
אין בדיוק אבל שיהיה אשר מי הזמרת האהובה עליך
פינק, אבריל, כריס מה סוג המוזיקה האהוב עליך
פופ ורוק מה השיר האהוב עליך [רק אחד ]
מממ כרגע- אובר של לינזי לוהאן מה הדיסק האהוב עליך
אין מה הקליפ האהוב עליך
אהבתי את של הבלאק אייד פיז איזה שיר גורם לך לצחוק
חחח לא דעת איזה שיר גורם לך לבכות
מיי אינמורטל של אוונסנס איזה שיר גורם לך להתגעגע
לא דעת איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך
חחחח אממממלא דעת מי הנגן האהוב עליך
אין על מה הוא מנגן
--- מנגן/ת על כלי כלשהו
לא רוצה לנגן על כלי כלשהו
כן על גיטרה אבל אני לא מסתדרת חחח אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו
כבר אמרתי איזה שיר אסור להשמיע לדעתך
ז'ה נה סה פה איזה קליפ אסור לשדר
חחח מלא כמה ים יש בשאלון הזה
ים? איזה שיר אתם שומעים כרגע
לא שומעת מה השיר שתשמעו אחר כך
מה שיהיה בטיוי

®NuLy®

New member
מיוזיק../images/Emo99.gif

מי הלהקה האהובה עליך? לינקין פארק מי הזמר האהוב עליך? אמינם
מי הזמרת האהובה עליך? אבריל לאבין מה סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק ופאנק מה השיר האהוב עליך [רק אחד ]? Dont Wanna Miss A Thing מה הדיסק האהוב עליך? אמריקן אידיוט של גרין דיי מה הקליפ האהוב עליך? My Band של אמינם איזה שיר גורם לך לצחוק? Ass Like That של אמינם איזה שיר גורם לך לבכות? Mockingbird של אמינם איזה שיר גורם לך להתגעגע? אממ אין לי כזה איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? רוני {וואנבי} סופרסטאר מי הנגן האהוב עליך? דייב מסאם 41 על מה הוא מנגן? גיטרה!1 מנגן/ת על כלי כלשהו? גיטרה קלאסית חשמלית וקצת בס רוצה לנגן על כלי כלשהו? תופים אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? אמממ חוסר כסף איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? השיר הזה של מריה קארי איזה קליפ אסור לשדר? הקליפ של השיר הזה כמה ים יש בשאלון הזה? הרבה איזה שיר אתם שומעים כרגע? Into Deep של סאם 41 מה השיר שתשמעו אחר כך? Hollaback Girl של גוון סטאפני

IRISH GREMLIN

New member
../images/Emo6.gif פחח דיי זה כבר ממש מצחיק!

אני חוזרת בי!- למחוק את השאלה של 'ברנשבוע' משאלות נפוצות! אלוהים יודע שאני צריכה בידור!

Riot Boy

New member
שנים שלא הייתי פה../images/Emo168.gif

אז איחור... מי הלהקה האהובה עליך? סאם 41!!!!!!! מי הזמר האהוב עליך? אמינם מי הזמרת האהובה עליך? אבריל מה סוג המוזיקה האהוב עליך? פאנק מה השיר האהוב עליך [רק אחד ]? 88 של סאם 41 מה הדיסק האהוב עליך? chuck של סאם 41 מה הקליפ האהוב עליך? the hell song של סאם 41 איזה שיר גורם לך לצחוק? לא יודע איזה שיר גורם לך לבכות? אף אחד איזה שיר גורם לך להתגעגע? אמממממ לא יודע איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? 50 cent!! i'll take you to the candy shop and lock the door!!! מי הנגן האהוב עליך? דריק מסאם 41 על מה הוא מנגן? גיטרה (וגם שר) מנגן/ת על כלי כלשהו? לא רוצה לנגן על כלי כלשהו? גיטרה חשמלית אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? כי אין לי את הקואורדינציה איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? candy shop איזה קליפ אסור לשדר? candy shop כמה ים יש בשאלון הזה? הא? איזה שיר אתם שומעים כרגע? i'm not the one מה השיר שתשמעו אחר כך? מה שאחרי זה ב-MP... בטח 88

L i l A L o

New member
אני גם רוצה לשאול שאלות.

טוף אז. מה עשית ביומעצמאות? את מתגעגעת לבצפר? נכון שאשטון שולט? מה הדבר ההזוי ביותר שקרה לך? מה הדבר היפה ביותר שעשו בשבילך? את מרבה לדבר בטלפון? אוהבת ימי הולדת? אוהבת חורף/קיץ? מזגן/מאוורר? מצלמה דיגיטלית/מצלמת אינטרנט? כימיה/פיזיקה? ים/ בריכה? טוב, אני לא יצירתית היום.:|

maryan19

New member
../images/Emo11.gif ../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

מה עשית ביומעצמאות? ערב לפני הייתי בהופעה וביום העצמאות סתם על האש ביער! לא משהו ,אני לא אוהבת לצאת מהבית ! את מתגעגעת לבצפר? קצת, לשטויות + להברזות + לריב עם מורות נכון שאשטון שולט? הכי שולט שיש מה הדבר ההזוי ביותר שקרה לך? לא זוכרת
מה הדבר היפה ביותר שעשו בשבילך? המון דברים , הכי קרוב זה שאני עומדת לקבל אוטו
במתנה מאבא
הבעייה שעדיין אין לי רישיון את מרבה לדבר בטלפון? לא - אני מעדיפה SMS אוהבת ימי הולדת? לא כלכך אוהבת חורף/קיץ? חורף
מזגן/מאוורר? מזגן מצלמה דיגיטלית/מצלמת אינטרנט? מצלמה דיגיטלית כימיה/פיזיקה? פיזיקה ,יש לי 5 יח"ל בשני המקצועות
ים/ בריכה? בריכה טוב, אני לא יצירתית היום.:| דווקא אהבתי את השאלות שלך

../images/Emo6.gif עוד שאלות../images/Emo3.gif

למה קוראים לך מריאן? מי בחר לך את השם? מה תרצי להיות שתיהיי גדולה? מה בטוח לא תרצי להיות? מה החלום שלך? מה החלום הכי טוב שחלמת בלילה? מה הסיוט הכי נוראי שלך? מה הסרט האהוב עלייך? מה הסרט השנוא? מה הסדרה האהובה? מה השנואה? איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? איך קוראים לילדה שאת הכי שונאת? מי הידיד הכי טוב שלך? מי הילד שאת הכי שונאת? את אוהבת מישהו? אם כן, איך קואים לו? מה השם הכי יפה לדעתך לבת? ו הכי יפה לבן? מה הסרט שהכי הפחיד אותך? הכי הצחיק אותך? הכי גרם לך לבכות? מה המגזין האהוב עלייך? באיזו ארץ את הכי רוצה לבקר? באיזו ארץ את הכי רוצה לגור (אם זאת ישראל תגידי שישראל ותגידי אם לו ישראל אז...) מה העיר האהובה עלייך בארץ? היית החו"ל? אם כן אז איפה, ולאיפה היית הכי רוצה לחזור? מה העיר האהובה עלייך בארץ? באיזה עיר שלא היית הכי היית רוצה לבקר? מי הכוכבת שלך? איזה מפורסמת את הכי שונאת? איזה מפורסם את הכי שונאת? מי השחקנית האהובה עלייך? מי השנואה? מי השחקן השנוא עלייך? מעשנת?
(סליחה אני מתעבת סיגריות למרות שבחיים לא ניסיתי ואני גם לא אנסה!) ניסית פעם סמים?
(לא שניסיתי אבל אני גם לא אנסה לא רק שזה מזעזע לדעתי זה גם מפחיד!) כלי תחבורה אהוב? כלי תחבורה שנוא? כלי כתיבה אהוב? כלי כתיבה שנוא? היית תלמידה טובה? מה היה השיעור האהוב עלייך? מה היה השנוא? בכלליות אהבת בצפר? אמממ נגמרו לי השאלות

*אם לא ישראל

אגב יש לי עוד כמה שאלות
השם הכי מכעור לבת? ולבן? איזה סרט את הכי רוצה לראות עכשיו מאלה שלא ראית? סרט שאין סיכוי שתראי אותו אי פעם? ולסיום... אני מעצבנת עם השאלות שלי?

maryan19

New member
../images/Emo66.gif

השם הכי מכוער לבת? לא נתקלתי באחד כזה ולבן? גם לא . איזה סרט את הכי רוצה לראות עכשיו מאלה שלא ראית? GUESS WHO/ הכי דומה לאהבה (עדיין לא ראיתי
סרט שאין סיכוי שתראי אותו אי פעם? סרטי-אקשן + דרמה ולסיום... אני מעצבנת עם השאלות שלי? לא ! מה פתאום ?! את מאמי

maryan19

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למה קוראים לך מריאן? אמא שלי אוהבת את השם מי בחר לך את השם? אמא מה תרצי להיות שתיהיי גדולה? רציתי להיות מדענית פיזיקה " "מטורפת האהאהאהא האהאהא" " לא הלך לי כלכך אז אני מתפשרת על (עורכת דין ) בינתיים....... מה בטוח לא תרצי להיות? מורה (בעעעעעעעעעעעע
) מה החלום שלך? קריירה מצליחה. + אני מאד רוצה לקפוץ בנג'י אבל עד עכשיו לא אזרתי אומץ. מה החלום הכי טוב שחלמת בלילה? חלום שהשתתפו בו 3 המושלמים שלי (שקד, נסי לנחש! ) מה הסיוט הכי נוראי שלך? בתקופת הבגרויות כשלמדתי עד מאוחר חלמתי שבמקום אנשים יש מספרים ענקיים ומשוואות (חחחחחחח) מה הסרט האהוב עלייך? אחי , איפה האוטו שלי? + אפקט הפרפר מה הסרט השנוא? אין - אני לא רואה סרט שאני לא מכירה ואוהבת את הרעיון שלו. מה הסדרה האהובה? אנג'ל+ מש"ה מה השנואה? אופרות סבון איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? סוניא איך קוראים לילדה שאת הכי שונאת? אין - אני לא שונאת אנשים
מי הידיד הכי טוב שלך? אח שלי (בן 23) אני מספרים הכל 1ל2 ועוזרים 1ל2 המון. מי הילד שאת הכי שונאת? אין את אוהבת מישהו? אם כן, איך קואים לו? אני בהפסקה מה השם הכי יפה לדעתך לבת? מעיין ו הכי יפה לבן? אלירן מה הסרט שהכי הפחיד אותך? הצלצול הכי הצחיק אותך? אחי, איפה האוטו שלי? הכי גרם לך לבכות? טיטניק מה המגזין האהוב עלייך? שונאת מגזינים באיזו ארץ את הכי רוצה לבקר? אמדיקה (פז) באיזו ארץ את הכי רוצה לגור (אם זאת ישראל תגידי שישראל ותגידי אם לו ישראל אז...) : לוס - אנג'לס מה העיר האהובה עלייך בארץ? תל-אביב היית החו"ל? אם כן אז איפה, ולאיפה היית הכי רוצה לחזור? הייתי בטורקייה ואני ממש לא רוצה לחזור לשם. באיזה עיר שלא היית הכי היית רוצה לבקר? אילת מי הכוכבת שלך? ג'ניפר לופז איזה מפורסמת את הכי שונאת? פאריס הילטון איזה מפורסם את הכי שונאת? אין מי השחקנית האהובה עלייך? אליסה מילאנו מי השנואה? אין מי השחקן השנוא עלייך? מעשנת? (סליחה אני מתעבת סיגריות למרות שבחיים לא ניסיתי ואני גם לא אנסה!) : אני לא מעשנת זה סתם הורס ת'בריאות , ניסיתי פעם רק שכטה אחת בלבד ולא אהבתי
ניסית פעם סמים? (לא שניסיתי אבל אני גם לא אנסה לא רק שזה מזעזע לדעתי זה גם מפחיד!) לא , אף פעם ובחיים לא אנסה , אני חושבת שסמים זה דרך בכיוון אחד . כלי תחבורה אהוב? סוס ( זה כלי תחבורה בכלל ?! ) כלי תחבורה שנוא? משאיות כלי כתיבה אהוב? עט כלי כתיבה שנוא? עיפרון היית תלמידה טובה? כן -הייתי חביבת המורים/ות מה היה השיעור האהוב עלייך? מתימטיקה
מה היה השנוא? היסטוריה
בכלליות אהבת בצפר ? כן ,בערך
!

למעלה