ברנשבועי - שחר

Nimst

New member
ברנשבועי - שחר

כל מה שרציתם לדעת על שחר ופחדתם לשאול. עכשיו הזמן.

L i l A L o

New member
שחר

מה שלומך? למה אתה ברקושי כותב פה? מנכון שאתה לא אוהב אותנו יותר? ביקרת בטאוור רקורדס לאחרונה? רכישות מעניינות? המ. נמנמ יש לך רישיון? אם לא, אתה לומד נהיגה? איך זה? מה השרי האהוב עליך? וזהו.

axnholic

New member
>>>

מה שלומך? טוב. תודה. למה אתה בקושי כותב פה? לא יודע... קורה. נכון שאתה לא אוהב אותנו יותר? שטויות במיץ עגבניות. ביקרת בטאוור רקורדס לאחרונה? כשאת אומרת "לאחרונה" את מתכוונת מאז המפגש? כי אם כן, אז כן. רכישות מעניינות? תמיד. יס, ג'ניס, דיפ פרפל, הנדריקס, ריינבו ועוד. המ. נמנמ יש לך רישיון? עדיין לא. אם לא, אתה לומד נהיגה? כן. היום היה שיעור 30. איך זה? מהנה ומענה באותו הזמן. מה השיר האהוב עליך? deep purple-smoke on the water... כמה נדוש מצידי. חשבתי על זה הרבה, ובגלל שזה השיר שהכיר לי את הלהקה המעולה, הוא נבחר.

Nimst

New member
שחר, שחר, שחר

כל הזכויות שמורות לדודי (C)
1. חמישה דברים שלא ידעתם על שחר. 2. חמישה דברים שכן ידעת על שחר. 3. האירוע האחד המשמעותי בחייך. 4. האירוע האחד הפחות משמעותי בחייך. 5. ספר אהוב. 6. סָפַּר אהוב. 7. פורש או פורשה? 8. פורש\פורשה או יגואר? 9. יגואר או נמר? 10. מתי תעשה סוף סוף טסט? 11. האם תעבור בראשון? 12. כלב או חתול? 13. האם המרים והאריות מתביישים בעובדה שהם קרובים לחתולים (התשובה הנכונה היא 'כן')? 14. תבחרי מספר בן 1 ל-10. 15. כמה אתה אוהב אותי? 16. ובמילים אחרות? 17. ובעוד צורה אחת? 18. האם המספר שבחרת קודם הוא 6?

axnholic

New member
כותרת

1. חמישה דברים שלא ידעתם על שחר: אני מנגן על בס [סתיו לא ידעה], אני נמצא כרגע אצל סתיו בפעם הראשונה, ניהלתי 4 פורומים שונים, אני נמצא בפורום בערך שנתיים ואני לוקח הכל ממש קשה. 2. חמישה דברים שכן ידעת על שחר: אני אוהב לראות מש"ה, אני אוהב להכנס לטאוור רקורדס, אני גר בת"א, אני בן 17 והכינוי שלי הוא axnholic 3. האירוע האחד המשמעותי בחייך: להיות בחדר של סתיו. 4. האירוע האחד הפחות משמעותי בחייך: ללמוד בביה"ס. 5. ספר אהוב: המדריך לטרמפיסט. 6. סָפַּר אהוב: אבא שלי. 7. פורש או פורשה? פורשה [כי ככה דודי אמר לי שאומרים 8. פורש\פורשה או יגואר? יגואר [יותר קצר... למרות שעכשיו סתם הארכתי] 9. יגואר או נמר? נמר 10. מתי תעשה סוף סוף טסט? לא'דע. 11. האם תעבור בראשון? לא... רק טיפשים עוברים בראשון. 12. כלב או חתול? שילוב. 13. האם הנמרים והאריות מתביישים בעובדה שהם קרובים לחתולים (התשובה הנכונה היא 'כן')? לא. 14. תבחרי מספר בן 1 ל-10. 8. 15. כמה אתה אוהב אותי? כמספר הכוכבים בשמים. 16. ובמילים אחרות? כמספר הגרגירים על כדור הארץ. 17. ובעוד צורה אחת? כרגע אני לא ממש אוהב אותך... את עושה לי משהו לשיער. 18. האם המספר שבחרת קודם הוא 6? לא.

noa131

New member
../images/Emo168.gifנמנמ

אזזז שחר... בן כמה אתה? איזה כיתה זה? למה אתה לא בפורום הרבה? איך בבצפר? צמת? היה קשה לצום אם צמת? נממ. נגמרו לי השאלות..נממ..

axnholic

New member
>>>

בן כמה אתה? 17 איזה כיתה זה? י"ב למה אתה לא בפורום הרבה? אני תמיד בפורום איך בבצפר? את יודעת... בית ספר צמת? לא היה קשה לצום אם צמת? ...

Friends4Ever1

New member
אנלא כ"כ מכירה אותך כי אני חדשה אבל

אני כתוב לך שאלות
ד"א יש לך שם יפה..ואני הילה... 1.מה קורה? 2. הכל טוב? 3.צמת ביום כפור? 4.מה הלהקה האהובה עליך? 5.סדרות אהובות חוץ ממש"ה 6.מספר המזל? 7.צבע אהוב? 8.כתה? 9.חברת פלאפון? 10.עכבר לייזר או אלחוטי או רגיל?

axnholic

New member
>>>

תודה. 1.מה קורה? הכל טוב. מה איתך? 2. הכל טוב?
כן. 3.צמת ביום כפור? לא. 4.מה הלהקה האהובה עליך? deep purple. 5.סדרות אהובות חוץ ממש"ה אני אוהב טלוויזיה בכלליות... הכל. חוץ מאופרות סבון. 6.מספר המזל? 8. 7.צבע אהוב? כחול/שחור/צבעים כהים. 8.כתה? י"ב 9.חברת פלאפון? מה איתה? 10.עכבר לייזר או אלחוטי או רגיל? שילוב?

barboshkiss

New member
אמ טוב

תפוח או אגס? כדור-סל או כדורגל? כדורגל או פוטבול [חח]? אנגלית או עיברית? עיברית או ערבית? ערבית או צרפתית? חג פסח או ראש השנה? חג מועדף- אוווו הידעת שגמלי קוראים שחר? :) מה אתה אומר על השם שלך? אוהב אותו? היית רוצה לשנות אותו? מה דעתך על הסמיילים של תפוז? P: זהו אין לי עוד רעיונות. :)

axnholic

New member
>>>

תפוח או אגס? שילוב. הוא באמת הכי טעים. כדור-סל או כדורגל? כדורסל. כדורגל או פוטבול [חח]? פוטבול. אנגלית או עיברית? לא חשבתי על זה... אני משער שאנגלית. עיברית או ערבית? ערבית. ערבית או צרפתית? ערבית. חג פסח או ראש השנה? אף אחד. חג מועדף- חג המולד
אוווו הידעת שגמלי קוראים שחר? :) כן. מה אתה אומר על השם שלך? כלום. אוהב אותו? ככה ככה. היית רוצה לשנות אותו? לא. אני עם הניק הזה מההתחלה. מה דעתך על הסמיילים של תפוז? לא אוהב סמיילים.

axnholic

New member
אני ממש לא אוהב

צרפתית ועברית
האמת שערבית זאת שפה לא רעה בכלל.

Rose131

New member
../images/Emo168.gifבלעכס!! אתה מבין משהו מ:

זתצמעכךיםופארףםחשךליףחעיןרק? כי אני לאP:

®NuLy®

New member
מה שטוב בערבית זה שהיא נורא קלה

ואין בה זמנים מעצבנים כמו באנגלית אבל עדיין אנגלית שולטת!!

למעלה