ברנו ב-6/2

רונית3030

New member
ברנו ב-6/2

אני מתוכננת לנסוע להחזרה בברנו ב-6/2, ותוהה אם עדיף לנסוע עם הקבוצה או עצמאית. מניחה שיש יתרון בנסיעה בראש שקט - בלי לדאוג ל'מנהלות' כמו הסעות, הזמנות וכו'. יחד עם זאת, מבדיקה באינטרנט של המלון שמאורגן עי החברה נראה שלא מצדיק את הסכום שמשלמים לטובת הוצאות הנסיעה.

האם יש למישהי המלצה? האם לעשות את זה עצמאית מלחיץ/מטרטר? (אני מתכוונת בעיקר להתנהלות בתוך ברנו, מהמלון למרפאה וכו').

אודה לטיפים והמלצות....

S i e n a

New member
יש עכשיו מבצע של אלעל ל-24 שעות

כרטיס לוינה ב- 200 דולר, שווה ביותר!
בדקתי לך, יש טיסות בתאריכים 5/2 עד ה- 10/2 אבל צריך ממש להזדרז....

אני נסעתי עצמאית כמה פעמים, והיה מעולה! אין לי הרבה זמן לכתוב עכשיו, אבל את יכולה לעשות חיפוש כאן בפורום כתבתי כאן כבר פעמים על נסיעה עצמאית, ויש עוד הרבה שירשורים בנושא. את נוסעת לבד או עם מלווה? אנחנו שכרנו רכב, אבל הרבה כתבו כאן על נסיעה באוטובוס מוינה לברנו. בתוך העיר אפשר להסתדר בקלות - בתחבורה ציבורית או אפילו במונית למרפאה, זה לא נורא יקר. אם המלון שלך קרוב למלון של הקבוצה, את יכולה להגיע ברגל ולנסוע איתם.

את צודקת לגמרי, יש מלונות הרבה יותר שווים באותו מחיר או פחות, רק חשוב שיהיה בעיר העתיקה או קרוב, כי שם יש הכל ונחמד לטייל.
אם תרצי המלצות ספציפיות בשמחה.

עוגי555

New member
היי

ההתנהלות בתוך ברנו זה הדבר הכי פשוט בעולם. יש מלון ממש קרוב לתחנת הרכבת- גרנד הוטל- אחלה מלון, מיקום מצויין. חשמלית מול המלון, אוטובוסים "סטודנט באס" מול המלון, הכי קל שבעולם.
גם אני התלבטתי. לבסוף התעקשתי להפוך את כל העניין לטיול קטן- מה שהייתה החלטה מצויינת מאוד! - ולכן אפשרות הקבוצה ירדה.
אשמח לייעץ לך מתי וכמה שתרצי, רשמי לי בפרטי אם את מעוניינת.
עוגי.

loeiza

New member
אני נסעתי עצמאית - הכי פשוט שיכול להיות

אני נסעתי עצמאית ואני ממש ממליצה מאוד פשוט, ברונו מאוד יפה וגם וינה האוטובוסים מוינה לברונו מפנקים, עם מסכים אישיים, שתיה חמה וקל להזמין מראש. מלונות בברונו לא חסר ובברונו קל להסתדר. אם בא לך להיות עם הקבוצה את יכולה להזמין חדר במלון של הקבוצה - סלביה ולהצטרף לנסיעה למרפאה
אם יש לך עוד שאלות כתבי באישי אשמח לעזור

למעלה