ברנדה יקירתי

deepblue

New member
ברנדה יקירתי

קראתי את סיפורך והרדשתי הזדהות כמעט מלאה עם הסתייגות אחת מעולם לא התביישתי להודות ברבים שאני נמשך ואוהב נשים מלאות ושמנות ואף פעם לא הססתי לרגע לצאת עם חברי או למקומות הומי אדם עם אותה בחורה שבחרתי לצאת איתה..... תכתיבי החברה לא ממש מדברים אלי אני דוגל יותר במשפט... כל אחד כטוב בעיניו יעשה.

גילה37

New member
אין הרבה גברים כמוך...

וגם אין הרבה נשים שאוהבות את עצמן כמות שהן ומקבלות את עצמן כשמנות למשל... אנחנו זקוקים לך בפורום הזה ע"מ שתאיר את עני הגברים שעדיין בארון ... ואתה מוזמן להתקשר אלי אם יתחשק לך שלך גילה

ב ר נ ד ה

New member
deepblue יקר...

ברוך הבא למשפחה הנפלאה שלנו... מאד משמח לדעת שישנם גברים שאינם זקוקים ל"יציאה מהארון" כי הם מעולם לא היו בתוכו. אני מניחה שאתה מייצג את המיעוט. למיטב ידיעתי, מרבית אוהבי השמנות עברו בשלב זה או אחר של חייהם תהליך של התמודדות עם החברה ועם "הנורמות" החברתיות. קראתי מכתב של אוהב שמנות בו הוא כותב שהוא סובל מיחס החברה לאנשים שמנים לא פחות מהשמנים עצמם. כפי שגילה כתבה...נשמח אם תשתף אותנו בניסיונך, למען יראו אוהבי שמנות הנמצאים עדיין בארון, שהעולם בחוץ לא מפחיד ושחבל על כל יום שעובר שבו הם אינם יכולים לחיות את חייהם כפי שהם רוצים ומעדיפים.
ברנדה

למעלה