ברלין

ברלין

שלום לכולם! אני צריך קצת עזרה, אני ועוד 4 חברים הומואים טסים לברלין בנובמבר, ואין לנו הרבה מידע לגביי מועדונים ומקומות גייז, למרות שהבנו שיש שם הרבה מה לעשות בתחום... רציתי לבקש קישורים למי שיש, המלצות ממי שהיה, מקומות וכאלה.. גם הבנתי שהאזור גייז ביום שם הוא בצד השני של העיר מהאזור גייז בלילה(מועדונים וכאלה), למישהו יש מושג או יכול לעזור? תודה רבה מראש... :)

n2n2n2

New member
מצטרף אליך

גם אני נוסע לברלין בקרוב, לחיות שם. האינפורמציה שהבחורצ'יק פה מעלי ביקש תיהיה רלוונטית גם לי.

eig

New member
אני רואה את בולי מגיע מקצה המסדרון לענות לכם

קצת סבלנות... אם הוא עסוק זה רק בדברים טובים...

bulllli

New member
אני השתלבתי מזמן

יש לי את חברת היום וחברת הלילה :)

bulllli

New member
שלום לכולם בחזרה

ברלין מהממת ויותר הומואית מתל אביב, אמסטרדם ויושבי הפורום הזה ביחד. ככה זה שיש ראש עיר הומו. יש כאן מליון ואחד מקומות וקצת קשה לתת המלצה ספציפית. כל אחד וטעמו. אם אתם מגיעים בתחילת החודש ואוהבים מסיבות, יש מסיבה במקום שנקרא KINO INTERNATIONAL מקום יפה עם הרבה בחורים טובים והמסיבה היא בשבת הראשונה של כל חודש. מקום נוסף שאהוב במיוחד על הומואים ישראלים הוא ה BERGHEIN ובשמו הנוסף PANORAMA BAR הייתי שם פעם אחת וכולם היו בלי חולצה. אז יש חתיכים ויש מוזיקה מסיבתית במיוחד וחדר חושך ענק. יש תמיד, גם בחמש בבוקר תור עצום בכניסה ובהתחשב בעובדה שאתם בנובמבר, אל תשכחו מעיל חם חם חם. חוץ מזה יש כאמור טונות של פאבים ובתי קפה ובכל ערב יש הרבה מה לעשות. באיזור המערבי יותר יש הומואים יותר מבוגרים מבאיזור המזרחי המחודש וה"מגניב". על שני המועדונים הנ"ל תמצאו מלא מידע בגוגל ומניח שגם לא מעט על הומואים בכלל בברלין. לברלין יש גם אתר תיירות ושם יש מידע רשמי ומלא. כשתגיעו חפשו את עיתוני הגאווה המקומיים BLU או Siegessäule ושם יש מפות של מקומות גאים ומדריך יומי מפורט על מסיבות ואירועים.

למעלה