ברלין 1926

חן, כל הכבוד אוסף מדהים

יש לךעוד פריטים? תמיר צודק, תבקש מאריק שיפתח לך גלריה.

broadaxe

New member
אתה יודע שזה כרטיס לשום-מקום?

כרטיס לנסיעה (למעשה סיבוב) ברכבת מיניאטורית שהיתה בפארק השעשועים "מאירלנד" במגדל שלום. נו, נראה אותך מוצא כרטיס נסיעה ברכבת המיניאטורית שהיתה בגן-החיות התנכ"י הישן בירושלים! מישהו יודע מה עשו איתה?

רק לפני שבוע נסעתי ברכבת

שבגן החיות התנכי החדש בירושלים. איזה גן חיות כיפי!

האספן

New member
אולי אני יפתח גלריה אבל....

מישהו יודע כמה זה שווה?עם זה שווה משהו....

לדעתי - אין לזה ערך כספי.

כלומר, לא תמצא מישהו שיהיה מוכן לשלם עבור זה. אני מציע לך לקרוא בעיון את המאמר על שווי וערך כספי במאמרים של הפורום. אתה מעלה כאן מפעם לפעם דברים ושואל כמה הם שווים: כדי שיהיו שווים צריך שיהיה מישהו שירצה לשלם. כיוון שאין אף אספן של כרטיסים כאלו בפורום, ממילא אין אף אחד שיהיה מוכן לשלם עבורם, ולכן, לפחות בפורום הזה, אין להם שום ערך כספי. ובכלל, אם תשים לב, רוב העיסוק בפורום אינו בשאלה "כמה זה שווה" - אנחנו לא בורסה, אלא פורום דיונים, שבו כל אחד מעלה נושאים לדיון, שאלות שמחכות לתשובה, ובנוסף אנחנו גם עוזרים אחד לשני למצוא פריטים, מחליפים ושולחים מתנות, אבל לא עוסקים במכירות ובקניות, ולא בהערכות שווי של פריטים לצורך מכירה.

האספן

New member
למכירה/החלפה

החלפה בנשק קר(מקורי) ובדגמים של מכוניות דגם של חרב ודגם של אקדח(זה חיקוי,דגם,לא מקורי)

האספן

New member
איך אפשר לדעת עם שיטר הוא מזוייף?

אני יודע שיש עט כזה שאיתו בודקים עם זה מזוייף או לא.. אבל זה גם עובד על השטרות הישנים או על השטרות מחו"ל?

coincollector

New member
אריק מכה שנית...

זה אתה עובר פה ומשרשר אחרינו? אני מסכים עם העיקרון, אבל דווקא הודעה כזו שהיא באמת בנושא אחר לגמרי, היה עדיף לדעתי לתת לה לפתוח שרשור חדש.

מכה שנית ושלישית...../images/Emo8.gif

ביקשתי מחן להשתדל שלא לפתוח שרשורים חדשים שוב ושוב, בעיקר בנושאים שאינם מעניינים את כלל המשתתפים, כמו פריטים למכירה. בסופו של דבר החלטתי לשרשר את כל ההודעות שלו יחד, לשרשור אחד גדול של האספן. אתה צודק שנושא בדיקת שטרת מעניין יותר אנשים, והיה מקום להשאירו בנפרד, אבל את הנעשה לצערי אין להחזיר...

האספן

New member
טוב אז את כל הדברים למכירה והפריטים

שאני רוצה לדעת כמה הם שווים אני יפתח בהודעה אחת

coincollector

New member
בדרך הזו:

בסרגל הכלים של האקספלורר, לחץ View, אח"כ Encoding, ובחר באופציה Hebrew - ISO Visual. לבנק ישראל יש טעות בדף, האקספלורר חושב בטעות שהוא כתוב בעברית לוגית כשבעצם הוא כתוב בעברית ויזואלית (שני תקנים שונים לעברית בדפי HTML), ולכן צריך ידנית לעבור לאופציה הנכונה.

למעלה