ברלד

Blue Rose

New member
ברלד

http://www.onlife.co.il/עבודה/חברה/72222/אם-ירון-ברלד-שמן-הוא-בהכרח-עבריין-מין

האם לדעתכם יש פה מהנכון? האם ההתייחסות אליו שונה בגלל שהוא שמן?

כבדרן- הסגנון שלו ממש לא מתאים לכולם, מוחצן וגס למדי- והוא באמת משתמש בגוף כאלמנט בהומור שלו.

אבל האם ההתייחסות אליו במקרה כזה היתה שונה אם היה רזה?

אני לא יודעת אם ומה היה, וכמו שלא חרצתי את אשמתו של גולן - כך גם איני בית משפט במקרה הזה. למצוא מי אשם במה - אני משאירה לבית המשפט.

פה אני שואלת על משהו אחר- על האם השומן שלו משפיע על איך שרואים את קשריו עם נשים? האם יש כאלו שיגידו שאין סיכוי שעשה זאת כי הוא רגיש בגלל שהוא שמן? האם יש שיגידו כמו במצוטט בכתבה- שהוא שמן ולכן אין לו דרך ליצור קשר עם המין הנשי מלבד בהטרדה.

ואפילו אמשיך- האם ביחס אליו רואים את שנאת השמנים מתפרצת? או אולי אנשים חושבים שבגלל הסגנון שלו ושהוא לא מסתתר- זו הדרך לדבר עליו?

יותר מידי שאלות....

רוזי! שלשם שינוי הצליחה להכנס לפורום!! תפוזבל!!!!

דווקא לדעתי ההתייחסות אליו הרבה יותר מתונה ממ

מההתייחסות שהייתה כלפי אייל גולן...

אם היו מתייחסים אליו שונה, אני חושבת שזה היה בגלל ההתנהגות וההומור המוחצן שכמו שראמרת, באמת לא מתאים לכל אחד..

אותי אישית הוא מצחיק....

אם הסיפור נכון, אני מקווה שיענש, ואם לא, אני מאוד מקווה שהחורה שהמציאה תענש והקריירה שלו לא תיפגע....

Blue Rose

New member
אולי אני טועה, אבל יש לזה הסבר לדעתי..

הוא נאשם בהטרדה של בת 17, ומישהי שהיה איתה בצבא.
השני הואשם בקיום יחסי מין מלאים עם בנות 15-16-17 בנוהל קבוע - כמעריצות שלו, חלקן אחרי שביררו עליהן שהן במצבים בעייתיים בחייהן.

נכון לעכשיו, עד שיתגלה הפרט הנוסף, עד ש ועד ש....אחד לדעתי האישית חמור בהרבה מהשני...ואני מדברת על ההאשמה שעוררה גל ולא על האם האדם אשם או לא...

הבהרה: דעתי על החומרה המדוברת לא ממעיטה בכהוא זה מהפגיעה בקורבנות.

רוזי! שלא יהיו לה בנות, ותעשה כל מה שאפשר כדי שהבנים שלה יכבדו בני אדם בכלל ונשים בפרט.

המחשבה הראשונה שלי...

עוד לפני האירוע - זה שהנה, עובדה שהוא הצליח להתפרסם בגלל הכשרון, בלי קשר או אולי למרות המראה.

ותראי, מה שאני רואה פה משותף בינו לבין אייל גולן זה ששניהם שייכים בעצם לקבוצות רגישות, בין אם זה נושא המשקל ובין אם מדובר על השד העדתי. וברבים מהמקרים האלו האנטי קובע את דעתנו הרבה לפני שאנחנו מעודכנים בפרטים של המעשה עצמו.

ולגבי קשרים עם נשים (וזה נכון גם לגבי אייל גולן, משה קצב וכו') - ישנן נשים שעבורן הקשר עם "מישהו מפורסם" הוא מה ששווה. כי אולי מבחינתן מישהו מפורסם הוא מישהו שהחיבה ותשומת הלב שלו "שוות" יותר, ואולי ברגע שהוא יכיר אותן "באמת" הוא יהפוך אותה לכוכבת כי הוא יראה איזו מוכשרת ויפה היא. ואולי המראה הוא דרך של אנשים שמקהאים בהצלחה הזו "להוריד" את המפורסם ולהראות שהם בעצם גם שווים גם אם אין עליהם את תג הפרסום....

Maldini Girl

New member
אני בטוחה שיש אנשים

ששמעו על הפרשה הזאת וסיננו דברים שקשורים במראה החיצוני שלו ועל השפעת המראה שלו על יחסיו עם נשים.

לי אישית זה לא מה שמפריע. באופן כללי סולדת ממנו ומההתנהגות שלו מאז שראיתי אותו לראשונה, אי שם ב"יום טוב" 2006 אם זכרוני אינו מטעה אותי. מאז לא מצאתי סיבה לשנות את דעתי.

למעלה