סוכריונת היחידה
New member
ברכת הגומל:
שלום לכולם, אני חילונייה מאמינה מסורתית שכזו
(לא שומרת שבת) אבל פשוט בזמן האחרון קורים כמה דברים מוזרים בחיי כולל 2 תאונות כמעט שאירעו בשבועיים האחרונים אני לא נהגתי. חברה שלי נהגה ומכונית נסעה באדום בנתיב חוצה את הנתיב שלנו שבמזל חברה שלי האטה לפני והוא נסע באדום..ב4 בבוקר! וכל זה מול עיניי וכולי הייתי בשוק.. אחרי שבועיים שוב אחרי בילוי שלי שנסעתי איתה מכונית הפעם כן נכנסה בנו אבל התנגשה חלש מאחור בפגוש ברמזור שנתנה לנו זכות להכנס לנתיב ובטימטומה היא התקדמה ונתקעה בנו בבום לא משהו חזק אבל כן כמובן שלא קרה כלום כי זה סתם התנגשות מאחורה כאילו לא שמרה על מרחק מאחורינו...לא שהיה לי סכנת חיים אני חושבת..או שכן? השאלה שלי אם אחרי כל זה אני צריכה באמת לעשות ברכת הגומל או שאני מגזימה? כמובן שבעבר ממש מזמן כמעט נחנקתי למוות על ידי פרוסת לחם שאכלתי ואיכשהו זה זז מקנה הנשימה ובאמת ראיתי את הסוף.. כמו כל אדם קורים הרבה תאונות קטנות שנגמרות במזל..כמובן שבשתיהן החזקתי איתי בתיק תיקון הכללי! עוד משהו שאני חייבת לציין זה שאני קוראת כל יום תיקון הכללי יום ביומו.... אם זה לא בוער כל כך לעשות ברכת הגומל אשמח בכל אופן לתגובה עיניינית.. ואולי בכל זאת אלך בעתיד הקרוב לעשות אבל לא יודעת אם עכשיו כמובן שיצא לי! ואם חובה לעשות ברכת הגומל..?
שלום לכולם, אני חילונייה מאמינה מסורתית שכזו