ברכת האילנות

ברכת האילנות

בחודש ניסן מברכים ברכת האילנות, טוב להדר לומר ע"י 2 עצי פרי.

אני פשוט..׀.׀

בקו הזה לא מאושר בפורום, אז אני מנסה לזרז הליכים, אם אתה מבין..׀.׀

מתנדב

New member
מה כתוב לך?

שמנהל המערכת חסם אותך? האם הצפת פורום מסויים? מה ההודעת שגיאה שהוא כותב לך?

אגיד לך מה הוא בטח כותב לו

שההודעות שלו נדחו. תיכף זה יכתוב לו שהוא נחסם מהפורום בגין הצפה.

אריאלה!

ממש לא מתאים לך! לא הצפה ולא חסימה, פשוט מאתמול בערב כל הזמן כשאני מנסה לשגר הודעה נכתב לי הדף אינו נטען. לכן כרגע אני כותב מקו אחר ומחכה לאישור, אם ידוע לך על דברים אחרים אשמח לשמוע.

תגיב עניינית להודעות

ותפסיק להציף את הפורום עם הודעות שטויות כדי שתאושר מכיוון שזה ממש לא יעבוד. נכון, באמת התחלת עם השטויות האלה עוד אתמול. הפורום לא מקום לבדיקות האלה ובמיוחד לא להכניס את זה לפורום כ"כ הרבה פעמים. אם אתה רוצה להיות מאושר תתחיל לכתוב לעניין ולא הודעות בסגנון חחחחח או משהו בסגנון של סתם כותב כדי שהניק יאושר בכפולות של מיליון פעם כל הודעה מכיוון שאתה מציף את הפורום.

אחרי מספר

הודעות מסוים, אתה מאושר אוטומטית, כמו שכבר ציינו בפורום. אז תשלח לכל מי שרק אפשר. אבל אל תקח ללב, זה היה סתם בשביל להכניס קצת פלפל..

מתנדב!

תעזור לי, אני כרגע שולח מסלקום, כי האורנג´ שלי השתגע ולא משגר הודעות לפורום. איך אפשר לקבל אישור כניסה זריז?!.׀..׀

על אישור כניסה זריז לפורום...

ירושלמי, אם תמשיך להציף את הפורום עם הודעות שטויות (שלא נכנסות לפורום מכיוון שאני דוחה אותם כל פעם מחדש) כגון: מיליון פעם הודעות עם: חחחחח עוד מיליון פעם הודעות בדיקה ועוד מיליון פעם עוד שמכילות רק: ו אתה לא תקבל אישור כניסה זריז אלא תחסם מהפורום.

אריאלה!

כתבתי לך הודעה מסוימת רק לא הצלחתי לשלוח אותה, לפני זה רציתי לשאול אותך, האם כשאצלי כתוב "הדף אינו נטען" או "אירעה שגיעה" את כבר רואה את ההודעה?

לפי כמות ההודעות שהייתי צריכה לדחות

אתמול בלילה והיום בבוקר - כנראה שכן.

אריאלה!

אולי עכשיו זה ילך, ואם את רואה הודעה זו אין צורך לאשר. אני לא פותח הודעה ראשית לחינם, אני כן מגיב להודעות שלו הייתי מאושר בפורום לא הייתי מגיב, תעשי חישוב סטטיסטי כמה אחוזים מהודעותי הינם לריק לעומת מש

א77

New member
אצלנו נהוג ומקובל לברך

היום ראשון של חול המועד פסח, בבגדי שבת כמובן. הברכה מן הדין נעשית בכל ימי ניסן בעת לבלוב ופריחת האילנות העושים פרי. חודש טוב.

למעלה