???ברכת אור???

smile2life

New member
???ברכת אור???

הכיצד יכול להיות אור ללא החושך? הכיצד יכול להתקיים החושך ללא השאיפה לאור שבקצה וכיצד היינו מעריכים את אותו יום לולא הלילה? אני קצת מסתייג מברכות של אור שניתנות בקרב המטפלים והמתרגלים את הרייקי, נראה לי קצת מיותר מכיוון שלא כולם חוו חושך אמיתי וכדי לברך מישהו באור על המבורך והמברך כאחד להכיר חושך מהו בכדי להעריך את הברכה בכך שחוו חושך אמיתי. אישית אני ממעט להשתמש בברכה זו (למרות שחוויתי כמה וכמה רגעי חושך אמיתי בחיי) אלא פשוט ``אוהב`` אנשים, עצמי וחיות. אשמח לקבל תגובות בנושא הסמנטי הזה :) סמיילי אוסואה

בברכת אור ואהבה :cool:

ידידי היקר!!! המטרה הבסיסית שלי בכל אופן כשאני מברכת בברכת אור ואהבה היא באמת להטעין אותך אנרגטית באהבת אמת ללא תנאי שמגולמת באור גדול. אין צורך לשקוע לחושך ואלטה על מנת לזכות לברכה מהסוג שתארתי. מה לעשות חושך מתקיים לפחות בחמישים אחוזים במציאות בדיוק שווה לאותם חמישים אחוזים של התקיימות האור. זהוא מצב מאוזן. אם אתיחחס לפניתך והסתייגויותיך ביחס לברכת האור אני טוענת ידידי שאתה נשאב מבחירה לדרך החושך. אתה מתנגד לאור ואתה מונע ממנו להציף אותך לחבק אותך ולעטוף אותך. תרצה להמשיך את הדיון ולשאת את דבריך בתגובה, אתה מוזמן לפורום מודעות פנימית תחת דפי תפוז. שם תוכל לקבל המון אהבה ללא תנאי וללא גבול מכל משתתפי הפורום. אם תרצה להגיב רק לדואר האלקטרוני שלי זה גם בסדר. רק תשים לב שחסר לי @ בסיום השם שלי. שתהיה לך שבת שלום בברכת אור ואהבה אין סופית. מיכל

smile2life

New member
יודעת מה?

אין בינינו בכלל ויכוח - אהבה ואור אני יודע להעריך ;-)

אהבתי את כניסתך לפורום השני...

smile2life היי! אהבתי את השתתפותך בדיון של מודעות פנימית. גרמת שם לתגובות חביבות של האנשים ובינהם גם שלי. אני גם טוענת שאנחנו לא מתוכחים. אלא רק מנסים להציג את זוויות הראיה שלנו אחד אל השני. הרי כל אדם הוא עולם בפני עצמו ויש לו את עולם הפרושים שלו לגבי כל מושג שנלמד בחיים. אז שוב תודה!!! הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

היי!!! :cool:

smile2meהיי!!! תודה על כניסותיך המפרות גם בפורום של מודעות פנימית. שיהי לך חג שמח כשר מלא באהבה בלתי מותנת כהגדרתך. מקווה שתהיה פעם פתוח לקבל את האור האין סופי שאני מנסה לשדר אליך. שהשמחה תמיד תשרה בביתך ושתהיה לי בריא. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

תודה עבור הצעתך הנדיבה :cool:

smile2me היי!!! תודה רבה עבור הצעתך הנדיבה אך הרשה לי לסרב לה. מה לעשות התאריכים שבהם מתבצעת הבומבלה לא טובים עבורי. אף על פי שמאד רציתי להפגש עם אנשי הרוח, אפילו התכוונתי לקחת את ילדיי איתי. לצערי אחרי בדיקה מקיפה גיליתי שהימים בהם מתקיימת הבומבלה הם ימים מצטלווים אנרגטית עבורי. אז שוב סליחה. מה שכן אני מוכנה להזמין אותך אלי למפגש שאני מארגנת לכל אנשי פורום מודעות פנימית ולעוד אנשי רוח מקצוות המדינה. התאריך המתוכנן כנראה יהיה 17.4.2001. אם הענין נראה לך הכנס בבקשה לדואר האלקטרוני שלי והשאר פרטים מזהים כולל שם משפחה ושם של אמא שלך. אני מבטיחה בלי נדר לחזור אלייך. דואר אלקטרוני: [email protected] הרבה אור אחווה ואהבה. מיכל

למעלה