ברכות..

pozpaz

New member
ברכות..

הצטרפתי! החלטתי לבדוק הנושא והנה אני.. שלום לכולם, ברכות לנמצאים..

goblinnn

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

נשמח לשמוע ממך דעות בנושאים הקיימים וגם נשמח לדבר איתך על הנושאים שמעניינים אותך. בברכה, goblinnn

ברוך הבא גם לך...

היי pozpaz, מה שלומך? ספר קצת על עצמך... ככה בכלליות... ספר על משהו טוב שהיה לך לאחרונה... שיהיה בכיף נשא הדגל

cuson2

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

ברוך הבא אנחנו לא רבים כל כך בפורום הזה אבל כל אחד שנוסף זה כמו עוד אחד למשפחה שגודלת פה לאט לאט . אז הרבה בהצלחה ואם אתה צריך עזרה /שאלה או סתם אנחנו פה לשרותך .....

pozpaz

New member
תודה תודה כולם..

אז ככה.... עוד לא ממש יצא לי לראות על מה מדובר כאן - ברגע שיתאפשר לי אני אשב ואקרא בעיון את ההודעות שכאן.. אם יש לי מה להוסיף - אוסיף... אם יש לי מה לחדש או לספר או לשתף אעשה גם את זה.. נשא הדגל - ביקשת שאספר על עצמי קצת בכלליות... אני חייב לשאול אותך איזה מידע אתה נזקק לו :) או יותר נכון מסוקרן לגביו.. אני ביולי אהיה נשא 3 שנים - נכון לעכשיו אני עדיין לא על תרופות אלא אם כן מחשיבים את האנטי-מדכאים שהתחלתי לפני שבוע. מסתבר שאני לא התגברתי על זה כמו שחשבתי.. הדיכאון היה סמוי והיה ניתן להבחין בו בכך שלא בא לי לצאת לשום מקום - לא יודע מתי בפעם האחרונה ביליתי.. אני התחלתי לשים לב לכל זה שגם לא היה לי כבר כוח לקום מהמיטה על מנת ללכת לעבוד או אפילו להכין לעצמי משהו לאכול. אני לא יכול ממש להגיד שמצבי הרבה יותר טוב - אני בסה"כ רק עכשיו התחלתי בטיפול.. לפחות אני מכיר בבעיה :)) מה שכן? מלבד העובדה שלא יצא לי לבלות או להכיר אף אחד במהלך השלוש שנים האלו - גם מן הסתם לא עשיתי סקס עם אף אחד. זה גם חלק מהבעיה - אם כי אני לא מתגעגע לסקס כמו שאני מתגעגע למגע ולחיבוק. אם יש עוד משהו שתרצו לדעת עלי.. אל תהססו... צ'או לבינתיים.

goblinnn

New member
pozpaz היקר...

הסמיילים בהודעה שלך מסמנים שהמצב שלך הרבה יותר טוב ממה שחשבת
אתה מחייך - סימן שהדיכאון יעבור בשלום. מעניין מאיפה אתה בארץ, האם פגשת עוד נשאים? האם סיפרת לחברים? כולנו זכוכים לחיבוק לפעמים. אני שולח לך חיבוק וירטואלי לבנתיים ותרגיש טוב
בברכה, goblinnn

pozpaz

New member
goblinnn היקר..

כזכור לך אמרתי שהדיכאון סמוי... אני עדיין לא מצליח להביא את עצמי לקום מהמיטה בשביל לעשות עם עצמי משהו.. אפילו בעבודה אמרתי להם מה המצב כרגע ואני נמצא ב"חופשת מחלה". אני מתגורר באיזור השרון. מיקום יותר ספציפי לא נוח לי לתת... לא פה :)

pozpaz יקר...

ראשית, זה לא שאני זקוק למידע מסויים או פרטים עליך... ובלי הכוונה שלנו, בכל מקרה, שיתפת אותנו בדברים מאוד אינטימיים. מבחינת הטיפול האנטי דיכאוני, לוקח קצת זמן עד שהוא מקבל את ההשפעה המלאה, אבל לעיתים עדיף לשלב בנוסף לטיפול התרופתי, שיחות עם פסיכולוג או עם מטפל אחר בתחום זה. הייתי מאוד שמח בשבילך אם תוכל כבר להשתחרר מהדיכאון העוטף, שתוכל לצאת, להכיר אנשים ולקבל שוב את המגע והחיבוק שסיפרת שאתה כל כך מתגעגע אליהם (עם או בלי סקס, לא חשוב). שיהיה בהצלחה, נשא הדגל

pozpaz

New member
נשא הדגל :)

ידוע וברור לי שזה לוקח את הזמן שלו - רק עכשיו הגוף מתחיל להתאושש מההשפעות הראשוניות של הסמים האלו. אתה אומנם צודק - מעבר לטיפול תרופתי, יש לספק לנפש טיפול נפשי - אך מעולם לא הצלחתי להתחבר לפסיכולוג / יועץ / פסיכיאטר.. אם הם היו חתיכים הורסים וסקסיים... אולי :)) אבל - גם אז לא ממש הייתי משתף אותם במה שעובר עלי ויותר חושב על איך אני יכול לגרום להם לטפל בי בעירום. ואני לא חייב להמשיך את קו המחשבה פה לגבי איזה סוג טיפול הייתי צורך מהם. בכל אופן נזכרתי שלא עניתי על כל מה ש-goblinnn שאל.. המשפחה יודעת, החברים יודעים. המקום היחידי שלא סיפרתי הוא בעבודה, וכמובן כל מי שלא קרוב אלי בצורה כזאת או אחרת.

למעלה