ברכות אני לי, ואני מכורה לדה קולינג. למישהו יש תאריך יציאה של האלבום החדש?
T that girl New member 28/5/03 #1 ברכות אני לי, ואני מכורה לדה קולינג. למישהו יש תאריך יציאה של האלבום החדש?
D Drorrrrrr New member 28/5/03 #2 גם אני ../images/Emo70.gif לא, הם בעצמם עדיין לא יודעים הם אומרים שייקח קצת זמן, כי הם רוצים להוציא את המוצר הכי טוב שהם יכולים וזה, כמו שכולנו יודעים לוקח זמן
גם אני ../images/Emo70.gif לא, הם בעצמם עדיין לא יודעים הם אומרים שייקח קצת זמן, כי הם רוצים להוציא את המוצר הכי טוב שהם יכולים וזה, כמו שכולנו יודעים לוקח זמן
C crazy4tc New member 28/5/03 #3 *אוהבים אותך לי!* חחחחחחחחחח ברוכה הבאה למרכז מכורים לדה קולינג!! (וגם עוד כמה דברים בדרך... ) אני בטוחה שתהני כאן זה אחלה פורום!!! אני לאה דרך אגב... עדיין אין תאריך ליציאת האלבום... אנחנו משערים שזה יהיה אחרי הקיץ
*אוהבים אותך לי!* חחחחחחחחחח ברוכה הבאה למרכז מכורים לדה קולינג!! (וגם עוד כמה דברים בדרך... ) אני בטוחה שתהני כאן זה אחלה פורום!!! אני לאה דרך אגב... עדיין אין תאריך ליציאת האלבום... אנחנו משערים שזה יהיה אחרי הקיץ
A adi u New member 28/5/03 #4 שלום לי....../images/Emo140.gif שלום גם לך...( נסיון עלוב להריץ דחכה...אבל לא) ברוכה הבאה...השתלבות קלה ונעימה... ו...ו...ו... אני עדי דרך אגב... have fun here!
שלום לי....../images/Emo140.gif שלום גם לך...( נסיון עלוב להריץ דחכה...אבל לא) ברוכה הבאה...השתלבות קלה ונעימה... ו...ו...ו... אני עדי דרך אגב... have fun here!
ט ט ל i i ש New member 28/5/03 #5 ../images/Emo24.gif היי לי אני טל....!! אין לי מושג מתי יוצא הדיסק... התמכרות נעימה..
A aYaLoLy New member 29/5/03 #6 HELLOOOOO ../images/Emo105.gif../images/Emo151.gif../images/Emo85.gif אני יולי וואני לא משוגעת!!! אני בת 14 וחצי מת"א וחולה על אלכסססססססס
HELLOOOOO ../images/Emo105.gif../images/Emo151.gif../images/Emo85.gif אני יולי וואני לא משוגעת!!! אני בת 14 וחצי מת"א וחולה על אלכסססססססס
T that girl New member 29/5/03 #7 ../images/Emo140.gifWOW אתם ממש נחמדים. באמת. בכל מקרה, אני גם בפורום נוער מרצ, ואני סופרת את הימים עד הדיסק החדש, ומקווה בצורה נואשת שהם יגיעו לאאאאררררץץץץ! יש פה מישהו מהלופט??? אה,כן... קוראים לי שם LEELOOSH . בה-ביי
../images/Emo140.gifWOW אתם ממש נחמדים. באמת. בכל מקרה, אני גם בפורום נוער מרצ, ואני סופרת את הימים עד הדיסק החדש, ומקווה בצורה נואשת שהם יגיעו לאאאאררררץץץץ! יש פה מישהו מהלופט??? אה,כן... קוראים לי שם LEELOOSH . בה-ביי
A Adrienne New member 29/5/03 #8 שלומות לי! ברוכה הבאה! אני איתמר, ואני לא יודע כלום יותר ממה שאנשים אחרים יודעים... חיחיחי
א אלמונית אדמונית New member 29/5/03 #9 חיחי אני יודעת!!!!!! לאלאלאלאלאלאלאלאלאללאלאלאלאללאלאלא לא אגלה לכם ננה בננה! רק אני יודעת ))) ואתם לאאאאאאא תדעו!!! אבל אני מוכנה לקחת שוחד...אם מישהו מעוניין.... חחח ניראה לכם שאני יודעת?? | | | | כאילו, רק אני אדע...יאא רייט
חיחי אני יודעת!!!!!! לאלאלאלאלאלאלאלאלאללאלאלאלאללאלאלא לא אגלה לכם ננה בננה! רק אני יודעת ))) ואתם לאאאאאאא תדעו!!! אבל אני מוכנה לקחת שוחד...אם מישהו מעוניין.... חחח ניראה לכם שאני יודעת?? | | | | כאילו, רק אני אדע...יאא רייט
T TCgirl New member 29/5/03 #10 וולקאם ../images/Emo13.gif ../images/Emo19.gif אני אירנה, בת 15 וחצי ממודיעין... אין לי מושג מתי האלבום החדש יצא אבל אולי זהבה ( ) יודעת... כמו שטל אמרה... התמכרות נעימה
וולקאם ../images/Emo13.gif ../images/Emo19.gif אני אירנה, בת 15 וחצי ממודיעין... אין לי מושג מתי האלבום החדש יצא אבל אולי זהבה ( ) יודעת... כמו שטל אמרה... התמכרות נעימה
T that girl New member 29/5/03 #11 אוווווי!!! אני מכירה את האתר שלך! אני ממש אוהבת אותו!!! משם הגעתי לפה!
T TCgirl New member 29/5/03 #12 נחמד ../images/Emo13.gif ../images/Emo19.gif איי לייק פיפל הו ויזיט מיי סייט סתם... אני מחבבת את כווווולללםםם!!! את דרור, ואת איתמר, ואת טל, לאה, יולי, עדי, איגור, וטל (השניה), אוראל, וכל שאר האנשימים שאולי שכחתי
נחמד ../images/Emo13.gif ../images/Emo19.gif איי לייק פיפל הו ויזיט מיי סייט סתם... אני מחבבת את כווווולללםםם!!! את דרור, ואת איתמר, ואת טל, לאה, יולי, עדי, איגור, וטל (השניה), אוראל, וכל שאר האנשימים שאולי שכחתי