ברכות על הפורום....רציתי לשתף.. לא בחירות....

bat oren

New member
ברכות על הפורום....רציתי לשתף.. לא בחירות....

ברכות לכל חברי הבית - ברכות על הפורום. רצית לשתף אתכם באירוע שקרה אמש בגן הציבורי ליד בית הכנסת. בני בן 14 עבר שם עם עוד 2 חברים הלכו מפה לשם...משם לפה...ופתאום משום מקום כלב רוטוויאלר (אייך שלא כותבים את זה) קפץ עליו תקף אותו ונשך אותו במותן...כן כן הוא היגע לבי"ח ועכשיו מול משרד הבריאות לגבי חיסונים וכו... אנחנו לא יודעים אם לכלב היה קולר, אם הוא של מישהו וזה מתסכל....כי הטיפול לילד ממש לא יהיה קל וכל זה כי מישהו חושב שכלבים משוחררים זה בסדר!!! כהורה אני מתוסכלת וכואבת שאי אפשר לשלוח את ילדנו להסתובב ביישוב מצד אחד אנו ההורים דואגים שלא יקרה משהו רע לילדנו מצד שני צורן מקום בטוח להסתובב בו לא??? שיהיה המשך שבוע רגוע לכולנו

Master Stav

New member
אין לי אלא להצטער .....

אכן בעית הכלבים המשוטטים היא בעיה כאובה , נישאלת השאלה מעבר לאיסופם עלידי קבלן שנשכר שלם כך מהמועצה ( שיעשה עבודתו נאמנה ולא יגנוב כלבים- אני טעון בנושא ) מה באמת אפשר לעשות ? הכל מתחיל בסופו של דבר בחינוך הלא כן ? מה אורמ ברוכה הבאה לפורום ? ברוכה הבאה וצר לי שזה בנסיבות שכאלו

bat oren

New member
האם אין חוק

המחייב בעלי כלבים ללכת עם רצועה? האם אין אפשרות לקנוס אנשים בכל שעה, רגע, נתון כשהם מטיילים עם הכלב משוחרר ואומרים הוא לא יעשה כלום? היום זה הילד שלי מחר זה שלכם! אני לא מדברת על היישוב שנראה כמו מחראה כי לאף אחד מבעלי הכלבים לא איכפת לאסוף את הצרכים של כלבהם לפחות תיקשרו את הכלבים ....אני מוכנה להתנדב להסתובב בלילות ולתת קנסות לאנשים - אם אין כא אדם במועצה!

Master Stav

New member
הלוואי וזה היה עוזר

מה גבי כלבים שמשוחררים ללא בעלים ? ולגבי המחראה הנקראת קדימה צורן אני בעד ...בואו נסתובב .. 1 נצלם את בעלי הכלבים שאינם אוספים את הגללים של כלביהם נפרסם בפורום 2 נעביר לינק למועצה 3 אני אבדוק אפשרות למינוי של נאמני נקיון לצורך העניין פה ביישוב ו...... שיהה בהצלחה לכולנו

motisisr

New member
ממש מפחיד

אני בשלב ראשון הייתי הולך לסיתוונית ומנסה לבדוק למי בישוב יש רוטווילר (לא בטוח שהוא מטופל שם אבל יש סיכוי) אני באמת לא יודע האם זה מטיפשות או סתם מחוסר אכפתיות אבל איך לעזאזל בעל כלב מסוכן, או בכלל, מתיר לכלב להסתובב חופשי בישוב. לגבי המחראה, לצלם זה מצויין אבל בנינו המועצה לא תעשה כלום צריך לבקש משבשבת אם הם יהיו מוכנים לתרום פינה שבועית כל שבוע נפרסם תמונה אקראית של הכלב ובעליו אני בטוח אחרי הפרסום הבעלים ינסה להימנע משידור חוזר

bat oren

New member
עידכונים....נמצא הבעלים של הכלב

שמסתבר שהוא מסוג אחר אבל לא פחות מפחיד והנשיכה מוכחיה זאת שלא לדבר על הכאבים שהילד סובל.... במועצה קבלנו שירות מדהים מרוני אשר היגע ללא שום היסוס בליווי הילד זיהו את הכלב ונתנו צו הסגר ל - 10 ימים הבעלים לא ממש מבין על מה המהומה מודה שהכלב יצא לטיול ללא רצועה...בקיצר סוף לסיפור אך אצלי זו רק התחלה כי קשה לי להרגע מהתופעה של חוסר איכפתיות של בעלי כלבים ביישוב.

Master Stav

New member
את מוזמנת לפרסם את שמו ואת כתובתו

למען יראו כולם !!! ואגב מבדיקה עם עו"ד מכר יש מה לעשות, הגישי תביעת נזיקין כנגד בעל הכלב ... מבטיח לעזור לך בתהליך כלש כן לפרסם את כל השלבים בכדי שיראו ויבינו שזה לא הפקרות .

motisisr

New member
הלוואי

לא נראה לי בר מימוש בישוב קטן כמו שלנו השיטה מצויינת, אבל כמו שכתבתי דורשת משאבים רבים ולדעתי לא כלכלית כל עורך דין מתחיל יגרור את העיריה לבית משפט והסיכוי לראות את כסף הקנס הוא די שולי, אבל יש פה צד מרתיע את האזרח ולדעתי זה האפקט האמיתי בקיצור השאלה אם ראש המועצה הבא יתקצב את הנושא על חשבון שירותים אחרים? ואולי יותר זול לתגבר ב-2 פועלי ניקיון שתפקידם יהיה לאסוף את השאריות... לא יודע

bat oren

New member
ואולי להקים גוף מתנדב

כמו שיש משמר אזרחי שיסתובב יצלם ישלח לשבשבת ישלח לתפוצה באינטרנט...לא תמיד הכל חייב להתחיל ולהגמר בכסף. צריך רק אנשים שאיכפת להם ורוצים לשנות ולתרום לקהילה בה הם גרים.

Master Stav

New member
הרי זה בדיוק מה שהצעתי לך

1. פרסמי את שמו של האיש 2. תבעי אותו ואני מוכן לעזור בכל התהליך ....

למעלה