ברכות ל-EASY SAILS

ברכות ל-EASY SAILS../images/Emo24.gif

אני רוצה לברך דרך הפורום הנכבד את איזי,על היוזמה,הרצון,והרצינות,של העברת מחנה האימון,שהיה פתוח לכל,בשישי-שבת האחרון,במרינה הרצליה.איזי חלק עם השייטים ידע רחב,עם נסיון רב בים.כל הכבוד.האם מישהוא מחברי הפורום השתתף?בברכת צום קל,וגמר חתימה טובה.

בת ים

New member
לא סיפרו לנו../images/Emo4.gif

וחבל. כל הכבוד לאיזי,יוזמות שכאלו מבורכות. נשמח לשמוע פרטים נוספים.

בת ים

New member
אני מניחה שהם מפרסמים באתר

שלהם. וגם שולחים מיילים לחברים. בעבר דווקא נהגו לעדכן כאן. מקווה שבעתיד ימשיכו לעשות זאת.

Alex33

New member
לא בטוח שזה היה אירוע שלהם...אבל..

באמת איגוד השייטים לא נוהג לפרסם אירועיו כאן בצורה מסודרת ( פעם כן, פעם לא), וחבל..

soso_sami

New member
לא! ההפסד כולו שלנו!

אל לנו להתנשא ולהתהדר. ההפסד הוא של כולנו כקהילה של שייטים בארץ. יש פחות משתתפים בשיוטים, פחות מודעות פחות התענינות ובכלל. עדיפה קהילה גדולה ומגוונת מאשר קטנה ומנווונת. חבל שאיזי לא הודיע כאן, חבל שהאיגוד לא הודיע, חבל שאנחנו לא מתעניינים מספיק, חבל שהחברים לא יידעו, והכי חבל של היינו. חבל לנו במשמעות כולנו. אנחנו צריכים יותר "לשווק" את הפורום על מנת שיהיה אטרקטיבי להודיע בו הודעות מסוג זה.

Alex33

New member
לא בטוח..הרי אנחנו לא מוכרים דבר..

( OK , לאתר חשוב כלכלית, פירסומות וכו') כאנשים פרטיים ,אנו שמים על מגש הפורום את ידיעותינו ודעותינו בנושא וכמובן זמננו, בלי לצפות לדבר בתמורה ,לחלוק אותם עם אחרים למען העניין ואהבתנו לשייט. כך אני רואה זאת. מי שירצה יבוא ויתכבד..ורק "ירוויח" . מי שאינו מוכן או רגיל "לתת" קצת מעצמו וזמנו, לא יגיע לכאן, אולי רק כקורא פסיבי, או חד פעמי שצריך פיסת מידע..לו הייתי רואה אנשים רבים נוספים באתרי שייט אחרים , הייתי אומר ששיווק יעזור . אבל אין כאלה..גם לי לא ברור מדוע ,בין מאות רבות של שייטים,אולי אף אלפים אחדים.. גם אני מקווה שנגדל ונתפתח ונגיע לרבים ולפעילויות מגוונות יש בזה רק לחיוב. אבל ברמה האישית ,זה בסדר מבחינתי וזה לא ירפה את ידי גם אם "ההמונים" ישארו ליד הטלויזיה, העיתון,וחוברת "כחול"...

בת ים

New member
תפסת אותי ברגע של התגוננות../images/Emo11.gif

טוב, אני רוצה להגיד כמה דברים: ההבדל בין הפורום שלנו לבין כל אותם פורומים "מטעם", הוא בעצם העובדה שאנחנו הפורום שלנו, של כולנו. הפורום הזה לא מהווה חלק מאתר מסחרי ולמעשה מקום למכירות ציוד או ספינות. הפורום הזה לא שייך לשום איגוד או אגודה שמטרתם לקדם את עצמם. הפורום הזה נולד כדי להיות במה שלנו-השייטים-במה טובה ונוחה להביע, לשתף, לחלוק. לצערי, אחרי שנתיים של ניהול, אני לא מרגישה עדיין שזה אכן קרה. יש כאן קבוצה מופלאה, קבועה, של חברים שעוזרים ומשתפים אחרים בידע והנסיון שלהם, אבל הם מעטים.(הרשו לי להודות לכם מקרב
) כולנו יודעים כמה אנשים נהדרים, כמו איזי ואחרים בענף השייט יכלו לתרום לכולנו על במה זו. הפורום אינו פרטי של אלון או שלי, על מנת להמשיך להתקיים אנחנו צריכים/רוצים אתכם. המקום הזה לגמרי שלכם מצער לשמוע ש"אנשי מקצוע אינן משתתפים בפורום בגלל שהוא "לא מקצועי" לטעמם." אז אני שואלת...איפה אתם? למה אתם לא נכנסים וכותבים והופכים אותו למקצועי, שהרי מדובר בפורום שאינו תלוי בחברה בזו או אחרת או בפרסום כזה או אחר? הפנו אותנו למאמרים,ספרו לנו על ימי עיון, על הדרכות. האם אני טועה והאינטרס שענף השייט ילך ויצמח ויפתח אינו המטרה של כולנו? תודה על ההקשבה.

Alex33

New member
אם יורשה לי להוסיף על כך...

דעתי האישית היא שכל אותם "אנשים מקצועים", שברובם רואים פרנסתם ב"ברנשה", וזמן זה כסף, לא רואים ,כניראה, בהשתתפותם עתה בפעילות האתר תועלת בעלת משמעות כלכלית לעיסוקם... כמו כן ,סביר שאם איש כזה היה משתתף פעם- פעמיים, היו ציפיות ממנו להמשיך,ציפיות שאי מילויים יכול היה לעורר אנטגוניזם מצד קוראי הפורום...וכך, אולי עדיף להם, לטעמם, לא להשתתף כלל..זו להערכתי סיבה אפשרית מרכזית..בנוסף לסיבה שבת-ים הזכירה( והיא לא בלתי קשורה למה שאמרתי זה עתה ),שזה בגדול.."קטן עליהם".. סיבה אחרת, אולי, היא שלחלק מהאנשים והחברות יש אתרים משל עצמם, אולי לא-מי-יודע-מה פעילים, והם היו רוצים לחזק אתרים אלה ולא את "שלנו", ה"מתחרים" גם כך על קהל מצומצם... חבל , באוכלוסיה לא מאד גדולה זו, לא מאחדים כוחות, משקיעים קצת, מפרגנים קצת, לטובת כולם, גם המתפרנסים מזה.. אני מעריך שלו היינו רבים יותר בקהל המשתתפים, הינו כן רואים את נוכחותם בחלק זה של התשובה אני מסכים ל SAMI_SOSO ..

בת ים

New member
מידע ודאי, יש לנו הרבה יותר

צופים ממשתתפים. וזה בסדר גמור שיש לנו גם צופים. אני הייתי רוצה לראות יותר משתתפים. כשכתבתי "מקצועיים", לא התכוונתי בהכרח לבעלי עסקים בתחום השייט שמחזיקים אתרים משלהם. התכוונתי לאותם אנשי ים שרכשו ידע ונסיון בתחום מתוך שנים רבות של עבודה או אחזקת סירות.

למעלה