ברכות לפורום בשעה טובה ובהצלחה
ע ענת אדרת New member 13/4/07 #5 ../images/Emo49.gifלפתיחת הפורום, ו../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif
N nililimor New member 12/4/07 #4 ברכות על הפורום - ומחמאות למי שהגה את הרעיון. אז ספרו לי איך מקדמים את האתר הכי טוב בגוגל? איך אגרום ללקוחות פוטנציאלים למצוא אותי? כיצד עובדת שיטת האינטרנט? נראה לי שלעולם לא אבין....
ברכות על הפורום - ומחמאות למי שהגה את הרעיון. אז ספרו לי איך מקדמים את האתר הכי טוב בגוגל? איך אגרום ללקוחות פוטנציאלים למצוא אותי? כיצד עובדת שיטת האינטרנט? נראה לי שלעולם לא אבין....
L lerontal New member 13/4/07 #6 תודה ותשובה תודה על הברכות. לקדם את האתר הכי טוב בגוגל זה עניין של תהליך, זה לא ייפתר פה עכשיו וזו לא תשובה על רגל אחת, צריך להתחיל מאיפשהו. האם אפשר לדעת מה כתובת האתר, רק לא אתר מסחרי בבקשה או אתרי פירמידה למיניהם כי את זה לא אוכל לפרסם. תודה
תודה ותשובה תודה על הברכות. לקדם את האתר הכי טוב בגוגל זה עניין של תהליך, זה לא ייפתר פה עכשיו וזו לא תשובה על רגל אחת, צריך להתחיל מאיפשהו. האם אפשר לדעת מה כתובת האתר, רק לא אתר מסחרי בבקשה או אתרי פירמידה למיניהם כי את זה לא אוכל לפרסם. תודה