ברכות לפורום

רק עלי לציין

שכתבתי כאן בפורום לפני כחודש פחות או יותר . הכינוי שלי היה "מציצה מתוקה" והיו שהתלהבו מאוד ממה שכתבתי . כיום הפרטים של השם משתמש והסיסמה נאבדו לי ולכן נאלצתי לפתוח בשם אחר . השם שלי הוא גמירה אגרסיבית בגרון והכוונה היא לא רק לגמירה אלא גם למציצה שקודמת לגמירה, שיותר יפה לה להיות גם עמוק בגרון . כלומר המציצה צריכה להיות עמוקה ואגרסיבית בגרון ומתוקה מאוד והגמירה גם בתוך הגרון כך שתהיה בליעה מתוקה ואוטומטית שתשביע... טעים לי

Z o d i a c

New member
ברוך הבא ידידי!

תרגיש חופשי לכתוב ולבטא את כל אשר עובר בראשך!

vered23a

New member
גם אני חדשה פה, אז ברוך הבא, רק ...

הערה קטנה על ה אגרסביות שבגמירה בגרון מתוך הכנוי החדש שלך : וזו בעצם בקשה שתהיה קצת מודע לצד שלנו הנשי, כי אתה בפרוש מדגיש את האגרסיביות שבאקט הזה, אין לי בעיה לקחת את כולו לעומק הגרון, אין בעיה שתגמור לי בגרון, אני כבר אסתדר, ועל פי הנסיבות או אבלע או אתן לזה לנזול החוצה. אבל יש לי בעיה עם האגרסיביות : אם אתה גם מכתיב גם את הקצב וגם את העומק כל הזמן ולא נותן לי לווסת במעט את התהליך אז זה יכול לצאת ממש גרוע לשני הצדדים, ואני מדברת מתוך נסיון, אז תביא בחשבון שאתה צריך גם מעט להתחשב, כי יש רגעים ושלבים שזה ממש קשה כמה שלא משתדלים : אם זה מאד עמוק להרבה זמן מתעורר איזה רפלקס ורצון של להקיא, ולא בגלל בגלל שזה מגעיל או משהו, זאת ההרגשה פשוט וצריך אז פסק זמן קצר. ודבר נוסף עמוק וממושך זה גם משבש את הנשימה, חשבתי שאם קשה לנשום במצב הזה דרך הפה כי הוא מלא אז מסתבר שגם דרך האף האויר לא עובר, זו ממש הרגשה של להחנק לגמרי ואם גם תופסים באותו רגע בעורף ומסרבים להרפות זה ממש מפחיד ובכלל לא כיף סיטואצית החנק הזו.
זהו, הערה קצרה ומתחייבת כתגובה למילה "אגרסיבית" שבכינוי החדש שלך, ושחוץ מזה תהנה וברוך הבא.
ושלא תהיה אי הבנה, עם הקטע של המציצה שכפי שאתה אומר קודמת לגמירה אין לי שום בעיה, זה קטע שיכול להנות אותנו הבנות לא פחות מההנאה שלכם, כל ההערה בהודעה שלי הייתה לגבי האגרסיביות. יש לך להגיד משהו להגנתך בנושא? לא שאני רוצה שתחליף שוב שם כינוי בגללי. ביי

Z o d i a c

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

האם זה אני שפירש את דבריו כמי שנהנה שגומרים לו בפה
נו מילא. מאוד מסכים איתך לגבי הדברים שאמרת. לדחוף את איברך במורד פיו של עבדך או שפחתך לצורך הנאתך הבלעדית אין ספק שזה נפלא אך בו לא נשכח כי לגוף האדם לעיתים רצונות משלו. אלא אם כן תחפוץ בפגישה אחד על אחד עם ארוחת הבוקר/צהריים שלו או שלה הייתי מציע מעט להוריד לחץ ולהיות יותר קשוב.

vered23a

New member
אוי ואווי לי, ותודה שאתה רומז...

לי בעדינות כזו שטעיתי, בטוח שאני טעיתי כי אני ממש חדשה בנושא וחשבתי שיש כאן יצוג לעבדים מלכות וגם שפחות וגם הומוסקסואלים כמובן, אז תודה שהעמדת אותי על טעותי. מבטיחה ללמד ולהשתפר ולהתמצא יותר בעתיד.

princeOFdream

New member
תקשיבי!

אני שמח שהודית בצורה כה יפה למנהל שלנו, זה מראה על יחס של כבוד- כראוי. אבל אני רוצה להבהיר לך משהו. דווקא זודיאק שהגיב לך לא ממש העמיד אותך על טעותך, הוא אמר מה שאני עומד לומר אך הוסיף דבר-מה שלא יהיה אצלי. לגמור לשפחתך בגרון בכל האגרסיביות בזמן היא נחנקת על איבר-מינך, זה נהדר! לעומתי אבל, זויאק אכן בעד אותה התחשבות שאת חיפשת פה- הוא אמר לא לשוא שלגוף רצונות משלו ואני מאמין שהתכוון לומר שלעשות את המעשה של גמירה בגרון נחנק היא משהו שלא בהכרח יעלה יפה. אני לעומת זאת חושב שזה מצויין! אכן, יש בפורום ייצוג לכל הנטיות המיניות, אבל גם פה כל אחד צריך לדעת את מקומו. ושפחה צריכה לענג אותך כראוי, גם בסבל שלה- בסופו של דבר זה מה שגורם לה תענוג.

vered23a

New member
היי לנסיך החופש, אני רואה שגרמתי...

באי הבנה שלי ובטעות שלי קצת בלגאן, אז אני רוצה מבחינתי להבהיר : אני בסיכומו של דבר לא לגמרי תמימה גם אם אני לא מתמצאת בכל הכללים של התחום. כלאמר, אני מנוסה בכמה צדדים של התחום ומבינה די טוב את שני הצדדים, אז אני יכולה לגמרי להבין ולהזדהות וגם להסכים עם כל מה שאתה כותב ומתאר ומייצג בהודעה שלך : כך שאני מבינה היטב את הסצינה ובטח שהקטע של השניות האחרונות לפני הגמירה והגמירה עצמה בעומק גרון נחנק של בחורה שפחה זה קטע מענג ונהדר וצריך ללכת עם זה ולעשות הכל שיתממש בהצלחה, אני גם בהחלט מסכימה עם מה שאתה כותב שמבחינתך כגבר, לגמור לשפחה שלך בגרון בכל האגרסיביות בזמן שהיא נחנקת לך על הזין זה נהדר וגדול, לא על זה הויכוח! הויכוח זה רק שמה לעשות שכמו שאתה מפרש את זודיאק, מה לעשות שבמציאות זה לא תמיד הולך חלק ולא תמיד עולה יפה : אמרתי כבר שהתנסיתי בזה כמה וכמה פעמים, לא יודעת אם היית פעם סתם מצונן או סתם מסיבה אחרת ונתקפת בשעול קשה מתמשך וחסר שליטה, זה פחות או יותר מה שקרה לי ויותר מפעם בקטע הזה, וזה לא בגלל שלא רציתי למלא את התפקיד שלי במאה אחוז, זה פשוט קורה ואין אז מה לעשות, יש כנראה אזורים ונקודות מאד רגישות בעומק הגרון שלי וגם שלך ושל כולנו שאם מגיעים או מתחכחים בהם או אפילו נוגעים בהם בעדינות (במקרה שלנו זין גדול במיוחד שמגיע עד שם) אז פשוט אני יודעת שהמשחק נגמר מבחינת הבחורה ובעצם לשני הצדדים כי פשוט אין שליטה על השעול ועל ההרגשה שאני ממש נחנקת על התחושות האחרות, ואין מה לעשות, אם זה מה שקורה, חייבים לדעתי להפסיק ולא להמשיך בכח על ידי החזקת העורף או השיער חזק כי זה יכול אפילו להיות מאד לא נעים ומסוכן, צריך להפסיק, כלאמר להוציא להסתפק הפעם בגמירה בחוץ על הפנים או לפחות לא בעומק, ולקוות שבפעם הבאה התקלה לא תחזור ויהיה יותר מוצלח. עם כל מה שאתה מתאר לגבי גמירה אגרסיבית ואני בהחלט מסכימה עם זה, אתה רוצה להגיד שאם קורת תקלה והשפחה שלך כמה שהיא לא משתדלת מתחילה בכל זאת להחנק ונתקפת ובשעולים לא נשלטים, אתה רוצה להגיד שגם אז תמשיך כאילו לא קרה כלום ותתעקש לגמור בעומק הגרון? אני חושבת שלא, אני חושבת שבכל זאת תתחשב בה ובפעם שזה קורה תסתפק בכל זאת במעט פחות, מעניין מה באמת חושבים בנים אחרים וגם בנות/שפחות שיש כאן. ביי ותודה על הבהרת העניין מצדך.

princeOFdream

New member
שלושה דברים לי אליך ורד:

1) שאלת אם אמשיך במקרה ויקרה משהו מסוכן או ממש חמור בזמן המציצה- התשובה היא כמובן לא; אך רצוי לציין שאם דבר כזה יקרה ואני אאלץ להפסיק, אני אעניש את השפחה שלי בחומרה. 2) לא לקחתי בחומרה את הבלבול שלך בשם שלי היות וחופש הוא חלק רציני מחלומות, אבל אני מקווה שבלבולים חמורים מאלה לא יקרו- לכינוי יש משמעות ברורה ולשנות אותו זה מעשה שגוי בהחלט. 3) אני רוצה להביע את הערכתי לאיך שאת ניגשת לעניין בכתיבה שלך. את שומרת על צניעות ואולי אף על מה שאת רואה כמקומך וכך יאה. ערב טוב שיהיה לך

היי

נהנתי לקרא את התגובות שלכם . אני רוצה שוב לומר לכם שכבר כתבתי כאן לפני חודש . זה חשוב לי לומר זאת מכיוון שיהיה לכם רקע עלי ועל הדברים שאני כותב . אני מצרף קישור להודעה שלי (הכינוי שלי היה "מציצה מתוקה") הנה הקישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=507&msgid=23922975

princeOFdream

New member
ובכן,

עברתי על הת'רד שפתחת שם ואני מבין ללבך... מענה אני לא אוכל לתת לבקשתך וגם לא אשיב בדברים היות וזה כבר לא הת'רד המתאים. אבל אני יכול להמליץ לך על אחד מלוחות ההיכרויות הנרחבים ביותר בנושא BDSM והוא: alt.com בהצלחה.

vered23a

New member
ודאי שאני שומרת על צניעות, רוצה....

ומנסה להשתלב ולהתאים את עצמי לעולם ה BDSM המעניין והמסקרן. וכנראה שאני גם כזו באופי. ודרך אגב, מהכתיבה שלך משתקף מישהו חזק והחלטי, ממש מסקרן ומעניין. מאחלת גם לך שבוע נהדר שיהיה.

princeOFdream

New member
תודה רבה...

אני ארשה לעצמי לקחת את דבריך כמחמאה ואכן, מחמאה זו מתקה לי
אני אשמח להכיר לך את עצמי כראוי במשך הזמן ואשמח להכירך כתמורה.

אם אספר את סיפור

ואת הסודות שלי של המין זה ישמע כאילו אני ממציא . הילדות שלי והנעורים היו נדירים באמת . לפעמים הייתי כותב בפורומים כל מיני סודות על עצמי אבל בצורה מוסווה במעטפת של צחוק ולפעמים במעטפת של נקבה תחת שם של בחורה וכאילו סיפור על בחורה... אבל כל ההודעות שכתבתי היו מהחזקות והבלתי נשכחות .

למעלה