היי לנסיך החופש, אני רואה שגרמתי...
באי הבנה שלי ובטעות שלי קצת בלגאן, אז אני רוצה מבחינתי להבהיר : אני בסיכומו של דבר לא לגמרי תמימה גם אם אני לא מתמצאת בכל הכללים של התחום. כלאמר, אני מנוסה בכמה צדדים של התחום ומבינה די טוב את שני הצדדים, אז אני יכולה לגמרי להבין ולהזדהות וגם להסכים עם כל מה שאתה כותב ומתאר ומייצג בהודעה שלך : כך שאני מבינה היטב את הסצינה ובטח שהקטע של השניות האחרונות לפני הגמירה והגמירה עצמה בעומק גרון נחנק של בחורה שפחה זה קטע מענג ונהדר וצריך ללכת עם זה ולעשות הכל שיתממש בהצלחה, אני גם בהחלט מסכימה עם מה שאתה כותב שמבחינתך כגבר, לגמור לשפחה שלך בגרון בכל האגרסיביות בזמן שהיא נחנקת לך על הזין זה נהדר וגדול, לא על זה הויכוח! הויכוח זה רק שמה לעשות שכמו שאתה מפרש את זודיאק, מה לעשות שבמציאות זה לא תמיד הולך חלק ולא תמיד עולה יפה : אמרתי כבר שהתנסיתי בזה כמה וכמה פעמים, לא יודעת אם היית פעם סתם מצונן או סתם מסיבה אחרת ונתקפת בשעול קשה מתמשך וחסר שליטה, זה פחות או יותר מה שקרה לי ויותר מפעם בקטע הזה, וזה לא בגלל שלא רציתי למלא את התפקיד שלי במאה אחוז, זה פשוט קורה ואין אז מה לעשות, יש כנראה אזורים ונקודות מאד רגישות בעומק הגרון שלי וגם שלך ושל כולנו שאם מגיעים או מתחכחים בהם או אפילו נוגעים בהם בעדינות (במקרה שלנו זין גדול במיוחד שמגיע עד שם) אז פשוט אני יודעת שהמשחק נגמר מבחינת הבחורה ובעצם לשני הצדדים כי פשוט אין שליטה על השעול ועל ההרגשה שאני ממש נחנקת על התחושות האחרות, ואין מה לעשות, אם זה מה שקורה, חייבים לדעתי להפסיק ולא להמשיך בכח על ידי החזקת העורף או השיער חזק כי זה יכול אפילו להיות מאד לא נעים ומסוכן, צריך להפסיק, כלאמר להוציא להסתפק הפעם בגמירה בחוץ על הפנים או לפחות לא בעומק, ולקוות שבפעם הבאה התקלה לא תחזור ויהיה יותר מוצלח. עם כל מה שאתה מתאר לגבי גמירה אגרסיבית ואני בהחלט מסכימה עם זה, אתה רוצה להגיד שאם קורת תקלה והשפחה שלך כמה שהיא לא משתדלת מתחילה בכל זאת להחנק ונתקפת ובשעולים לא נשלטים, אתה רוצה להגיד שגם אז תמשיך כאילו לא קרה כלום ותתעקש לגמור בעומק הגרון? אני חושבת שלא, אני חושבת שבכל זאת תתחשב בה ובפעם שזה קורה תסתפק בכל זאת במעט פחות, מעניין מה באמת חושבים בנים אחרים וגם בנות/שפחות שיש כאן. ביי ותודה על הבהרת העניין מצדך.