ברכות לזוכים

amazingk

New member
ברכות לזוכים

ברכות ואהבה לזוכים בתחרות למבוגרים בלבד - שימי והחברה שלו - ןכן בתחרות של הבלוגים הרגילים - לטיפטיפונת המתוקה - תהנו מהנסיעה

טיפטיפונת מזל טוב! ../images/Emo39.gif

וחומוס אני כועסת עליה! כי אתה מעיף אותי כל הזמן אבל אני לא שומרת טינה אז מזל טוב גם לך!

מלפפוני

New member
נרקיסטית-מזל טוב לזכיה !

נרקיסטית, מזל טוב לזכיה ! סוף סוף הרומן שלך עם מלך הסטלנים הולך ומתפתח.... אם אתם מתחתנים אז זו הזכייה הגדולה ביותר שלך..... אילת היא כלום לעומת מלך הסטלנים...... אז אני רואה שמלך הסטלנים כבר שם לכיוון שלך.... אז מזל טוב נרקיסטית..... מלפפוני

אנשים כנסו שניה זהו הפיוז ברח../images/Emo6.gif

פעם אחרונה שאני אומר אין פה שום אהבה!!!! פעם אני ונרקי הינו אויבים היום חברים טובים בפורום.. כי פתגם שאומר.. לפעמים האויב שלך יכול להיות החבר הכי טוב שלך! הבנת את זה ברוך?? מלפפוני אתה הרב או המיעץ?
בכל אופו נכרזה רישמית אין פה אהבה הכל בהומור של סבבה... אז בבקשה נא לא להסחף... חחחחחחחח נרקי קחי ת'מלכות שלי חחחחח תעשי משהו בחייך נמאס לי כבר
ןתן לה בקר קר קר טונאזזזזזזזזז חחחחחח תן לה בטוטה שתייהיה אחלה מבסוטה... נרקי נגמר לי הגריז חחחחחחח

יש לי רעיון מלך!

כל מי שחושב שאנחנו זוג
אני אתן לו בקארטונאז'!!!! ואם לא יספיק אתן להם בנארפים!!

נרקי אני בשוק אני בהלם אני המום../images/Emo6.gif

את תתני להם בנארפים נכון.... ולי תתני בקר קר קר טונאזזזזזזזז
ואם תיהי ילדה טובה אתן לך בטוטה שתיהי אחלה מבסוטה חחחח סתאם תגידי נרקי אפשר לבוא לשישי שבת?

שישי שבת?! טוב תבוא..

הנה הכתובת: שכונת התקווה..
איפה שכל המחששים. חחח ליד פח הזבל הגדול. במעלה המדרגות שמאלה ואחר כך ימינה בכיכר ורמזור שני שמאלה שם אני גרה!!!
יש לי בית מקראוון!!
אני גרה עם אתיופים! אז תבוא לבקר ונתן לך באינג'רה!
די די אני הורגת את עצמי

shmi51הזוג

New member
תודה אמייזינג

תודה חמודה לדעתי גם את ממש חמודה ויש לך המון מה להציע כאן והלוואי פעם הבאה את זוכה כמו כן אני מציע לך כאן ועכשיו להיצטרף אליי ולחברה ולפתוח איתנו בלוג משותף מתאים לך?

amazingk

New member
תודה על ההצעה

אני כבר זכיתי בתחרות הקודמת ואין לי עיניין לזכות שוב - זו בדיוק הסיבה שבזמן התחרות הנוכחית לא שידרתי כדי לפרגן לכם ולבלוגים אחרים - ובאשר לבלוג משותף - למה בלוג? בואו לקפה - תה = קוקטייל - מיחקו את המיותר חחחחחחחח

למעלה