ברכות להצלחה

izek

New member
ברכות להצלחה

היום בעת שנכנסתי לישוב בו אני גר (להבים) הבחנתי בכרזה שהית תלויה בכניסה לישוב בזו הלשון "בהצלחה לקבוצת הטריאתלון באליפות ישראל ה-14 באילת.....". הכרזה נכתבה על ידי המועצה המקומית והמתנ"ס וזה עשה ממש טוב על הלב לדעת שבנוסף לתמיכתם של הגורמים הנ"ל בקבוצת הטריאתלון של להבים גם נשלחות ברכות להצלחה. זה הזכיר לי את דבריו של יאיר בן עמי על חוסר בפרגון מצד המועצות לנושא הטריאתלון. אז תודה רבה למועצה ולמתנ"ס על העידוד והתמיכה ונקווה שגם הפעם לא נאכזב ונעמוד בציפיות.

nirkebar

New member
אבל הוא לא שכח להדגיש כי בלהבים

מפרגנים כל הזמן לקבוצת הטריאתלון המקומית ואף הזכיר את השלט המפורסם שחוזר ונתלה כל שנה מחדש. כל הכבוד ללהבים - לא פלא שיש להם קבוצה כזאת

cobra_1

New member
להבים

הלוואי ויהיו הרבה ישובים שיחקו את הראוי ככ לחיקוי אצלכם!!! אי אפשר שלא לחוש בתמיכה שמקבלים אצלכם ובתרבות הפנאי המפותחת ככה כן בונים יישוב וקהילה

runner

New member
אכן מקום פסטורלי ומדהים

אכן מקום פסטורלי ומדהים. הייתי ביום שבת האחרון במרוץ במקום והאווירה והשקט בישוב פשוט נפלאים !!!!! בנוסף, היה נראה כי כל הישוב משתתף בפעילויות הספורט במקום בצורה כזו או אחרת.

yubi

New member
כל הכבוד על התוצאה

אל תתבייש לספר עליה תמסור ד"ש לאיתן דקל מיריב

כל הכבוד ללהבים,שוב, ו....

מעולם לא אמרתי שמועצות איזוריות לא מפרגנות. המועצות האיזוריות בהן אני עובד מאוד מפרגנות לטריאתלון ולאופניים ואף מארגנות את המרוצים הטובים בארץ לשני הענפים. לעניות דעתי הממש לא אובייקטיבית הטריאתלון של חוף הכרמל (לזכרו של ערן אגרביה) שנערך בקסריה היה הטוב ביותר שנערך השנה וללא קשר לדעתי האישית גם הגדול ביותר שנערך מזה שנים במקומותינו. למעלה מ-450 מתחרים לא טועים ממש כמו מיליארד זבובים. הטריאתלון של מגידו התגבר על בעיה טבעית שלא כל מערך אירגון של כל טריאתלון היה מצליח להתגבר עליו. ההורים של קבוצת חכ"מ הם התומכים המדהימים ביותר של הקבוצה ומארגנים כל שנה מספר לא מבוטל של תחרויות ובשנתיים האחרונות ההורים של ספורטאי חכ"מ אירגנו את אליפות ישראל באילת. לצערי השנה עקב משחקי כבוד ופוליטקה מגעילים נבצר מהורי חכ"מ לארגן את הטריאתלון שיערך בעוד שבוע וחצי באילת.אבל לעניין לשמו התכנסנו כאן הערב...מה שכתבתי באותה הודעה (שלשמחתי איזכורה מעיד על עוצמתה) היה כי להבים הם דוגמה ומופת לתרבות ספורט שאינו הכנסת כדור לרשת והלוואי וכולם ילמדו מהם. ושוב אני אומר...כל הכבוד ללהבים.

dana shtainberg

New member
אצלנו לא יודעים

להגות את המילה חוץ מהאנשים הניפלאים במחלקת הספורט שלטים לא ישימו כי אין קבוצה רצינית אולי ישאלו איך היה

למעלה