ברכות לבביות

chatenoire

New member
ברכות לבביות

אהלן אהלן, מדי פעם אני נזכרת, "Daymn! יש פורום פראצ'ט בתפוז ובטח יש שם אנשים ממש מעולים ולמה אני לא כותבת שם אף פעם?!", ואז אני נכנסת, ומציצה קצת, ואומרת "Daymn! באמת יש כאן אנשים מעולים!" ואז שוכחת לחזור. כזו אני. אהבלה. אבל עכשיו, כמה חודשים אחרי ההחלטה להתחיל את כל עולם הדיסק מההתחלה, והפעם לפי הסדר, אני חושבת שאני אצרף אליה את ההחלטה להוסיף סוף סוף את הפורום הזה למועדפים שלי. אז אהלן, אני אביב, מאוד אוהבת את טרי פראצ'ט, קראתי די הרבה מהספרים אבל באופן מבולגן לחלוטין ועכשיו עושה את זה Once More, with Feeling. או with chronological order, לפחות. שבוע מצוין.

trillian

New member
סדר כרונולוגי דוקא?

נראה לי שדוקא חבל, את מאבדת את אפקט הבלאגן כשאת עושה את זה מסודר. אולי תנסי מסודר לפי תת-סדרות. זה קצת מסודר, ועדיין שומרים על קצת מאפקט הבלאגן. חוץ מזה, את אביב ההיא המגניבה, שעושה קומיקסים. אז בכלל. איזכיף!

chatenoire

New member
כבר חוויתי את אפקט הבלגן היטב

עכשיו בא לי לדעת איך זה אמור היה להיות. ותודה =)

Athaclena

New member
יווווו

מזל שכתבו פה מי את או שלא הייתי יודעת! יש לי את כל ארינאה וגם את 2 הדד-ליין... ואני מתעדכנת גם בקומיקס בVGAMES פה ושם. ואחרי כל ההקדמה הזאת, ברוכה הבאה! קראת את כולם ממש? באנגלית, אני מניחה? קראת את הטרי-פראצ'ט-אבל-לא-עולם-הדיסק? דרך אגב, קצת שקט פה בזמן האחרון. יכול להיול שזה קצת ישתנה בחופש הגדול, אבל אולי לא. כולם עסוקים בעבודה ולימודים וכו' ולא נשאר א אחד משועמם מספיק כדי להיות בפורום כל הזמן...

chatenoire

New member
הלו הלו

שמחה (מה שמחה? צוהלת) לשמוע שקוראים את ארינאה ודדליין ואת וי בריבוע פה ושם =) לא קראתי את כולם ממש עדיין...רק לפני שבוע סיימתי את Small Gods שחמק ממני כל הזמן הזה, ובטוח יש כמה נוספים שהתפספסו בדרך. אבל כן, כולם באנגלית. את צבע הכשף, אור מופלא ואחיות מוזרות גם בעברית פעם או פעמיים, בתקופת ה-book reports לשיעור ספרות. טרי-פראצ'ט-אבל-לא-עולם-הדיסק...הכוונה לננסי המשאיות ואנשי השטיח וכל החבר'ה? קראתי אחד מהם, אבל לא ממש אהבתי. את "בשורות טובות" קראתי לפני די הרבה זמן, אבל אני בטח צריכה לקרוא אותו שוב. "כולם עסוקים בעבודה"?... כשאני בעבודה זה *ה*זמן לבזבז זמן באינטרנט =)

toi

New member
../images/Emo29.gifנשים שמציירות קומיקס הן תועבה בעיני נוגן

אבל אבל נוגן יכול ללכת לחפש את החברים שלו, מה כבר הוא יודע. ברוכה הבאה, הו מוכשרת-וואן.

toi

New member
../images/Emo29.gif אז מה, המשחק הבא של דיסקוורלד יהיה

בלעדי לדיסקומבבולטור? כשחושבים על זה, הגיבור האחרון יכול להיות יופי של משחק.

ויימס

New member
ברוכה הבאה. Daymn!

הצטרפי והישארי. הממ, את כבר מוצאת כן בעיניי.

הרשו לי להצטרף לרשימת המחמאות

אני לא מתעניין בקומיקס באופן כללי, אבל וי בריבוע נמצא אצלי במועדפים ומאוד משעשע אותי. ברוכה הבאה לפורום... יש טקס קבלה אם בא לך.

chatenoire

New member
אני ממש שמחה לשמוע

אני אשמח לעבור טקסי קבלה, במיוחד אם הם ארוכים ויכולים להעביר איזה חצי שעה במשרד.

TheBursar

New member
אביב ברוכה הבאה!

מאז שהפסקתי לכתוב בפורום קומיקס לפני שנתיים בערך לא ראיתי אותך אבל דאגתי להתעדכן כל הזמן בקומיקסים שלך
ברוכה הבאה לפורום! ותהני מהספרים! גם אני עושה מידי פעם קריאה מחדש של הכל ומבטיח לעצמי שהפעם לפי הסדר אבל משום מה תמיד מתדרדר לבלאגן חדש....

chatenoire

New member
אהלן!

כן, אני חוששת שגם אצלי זה יהיה ככה...בשלב מסוים הספרים הבאים בתור יתחילו להעלם מהחנויות, ואני אאלץ לדלג ולקוות להשלים מאוחר יותר. כמו שעשיתי בזמנו עם פריסל, כשהחלטתי לשחק את כל המשחקים ממספר 1. ...תשכחו שאמרתי את זה.

Athaclena

New member
יש כאן אנשים בפורום שיש להם את כל הספרים...

והם מוכנים גם לתת לאחרים לקרוא אותם. hint hint וגו' האמת שאין לי את כל הספרים (!!), גם חלק הלכו לאיבוד או משהו, ואת החדשים ממש עוד לא השגתי. אבל בכל זאת, יש לי די הרבה

Athaclena

New member
ורציתי גם להגיד

אנשים מוכנים להשאיל ספרים במיוחד עבור בצע קומיקס או ציור...

chatenoire

New member
Nudge nudge ../images/Emo13.gif

יש לי חבר טוב שיש לו את כל הספרים והוא משאיל אותם בהנאה - בזכותו קראתי כמעט את הכל - אבל הגיע הזמן להרחיב את האוסף האישי. זה הרבה יותר כיף כשיש לך אותם בבית.

למעלה