ברכותיי

דורד

New member
ברכותיי

בתור נער סטרייט לחלוטין... ברכותיי על תנועת נוער לגאים... אבל למה התנועה שלכם קיימת אם כבר יש את הצופים?!

ביציק

New member
שלום לך..ואממ.."הצופים" היא לא

תנועת נוער גאה, אולם יש בה לא מעט אנשים מהקהילה...(כפי שאני יודע...)

אנחנו לא סתם תנועת נוער גאה

אנחנו תנועת נוער גאה שמנוהלת ע"י בני נוער (שאין כמעט מקרים כאלה בארץ או בעולם). אנחנו תנועה של בני נוער שהמכנה השותף שלהם הוא שוויון אמיתי לכל אדם ואדם. אנחנו מאמינים שאף אחד לא יאבק בשבילנו כדי שנוער גאה יוכל לחיות בשלווה את חיי כמו כל נער אחר. אנחנו גם מקבלים סטרייטים מן הסתם כי אנחנו מקבלים כל אדם שרואה את עצמו כחלק מהמאבק שלנו.

דורד

New member
חחחח

לפני שקראתי ת'הודעה שלך באתי לשאול "אפשר להצטרף לתנועה שלכם ולהיות בקבוצה של הלסביות... כי סורי... אני לא אפרט למה..." וענית לי על חצי שאלה... חחחח... אני כבר פעיל בתנועת נוער... שמנוהלת חלקית על ידי הנוער (פרוייקט שיושם רק מהשנה שעברה... כשנמאס לנו שהמבוגרים מנהלים את התנועה)... ואני לא ממש רוצה להצטרף לתנועה שלכם... כי אני לא גאה... וכי בלי שום רגשות או משהו, אני לא ממש רואה עצמי חלק מהמאבק שלכם... אני עד לא מזמן שנאתי את הרעיון שקיימים הומוסקסואלים... והשלמתי עם זה רק לפני כמה זמן... אז פעם היית לי בעיה רצינית אתכם, עכשיו לא ממש, אבל אני פשוט לא מתייחס... אני מעדיף לחיות את החיים שלי כשאני יודע שיש כאלה שהנטיות המיניות שלהם שונות משלי אבל פשוט לא להתייחס... בסה"כ הכול אני רוצה לברך אתכם על התנועה שלכם (שאני חושב שהיא בין התנועות היחידות שהחניכים והמדריכים בלי להתכוון אפילו מחנכים לערכים ולמטרות שלה... מה שקשה מאוד לעשות בתנועות נוער אחרות)... בהצלחה בהמשך!! הסטרייט היחיד שביקר בפורום הזה (נראה לי), דור דיק.

שפנפן

New member
אתה ממש לא הסטרייט היחיד

שביקר בפורום הזה :) בתקופת השיא של התנועה היו 30% מהתנועה סטרייטים וזה במחינתי השאיפה. כי אפשר להנצח במאבק הזה רק אם יש המון המון אנשים שתומכים בו, ומעבר לכך, כך גם הומואים, לסביות, ביסקסואלים וטראנסג'נדרים יכלו להפגין איתנו בלי לחשוש שזה יוציא אותם מהארון בדיוק כמו שבמצעד הגאווה כיום רוב האנשים שהולכים לשם הם סטרייטים. הרגש הזה שאתה מרגיש שייך למאבק כלשהו למרות שאתה לא הצד הנפגע לזה קוראים אמפטיה.

למעלה