ברכה מצוטטת

שנה טובה לכל המלהטטים בלשונם

שנה טובה
ושגם בשנה הבאה נזכה לאחל שנה טובה

א י ל ה

New member
שנה טובה

אתמול בלילה בלילה, ראיתי כוכב נופל. ככה פתאום, בלי לתכנן בכלל, תוך כדי נהיגה נעימה כזאת, בצינה הפתאומית של הימים האחרונים, בכבישים הריקים של אמצע הלילה. נסעתי אחרי מפגש עם חברה טובה, מפגש נעים ומחזק, מהרהרת בדברים האלה שמהרהרים בהם אחרי שיחת בנות טובה כזאת, עם חברה אמיתית של עשרים שנה. וככה, שקועה במחשבות על מסלולים בחיים, על חברות אמיתית ולא אמיתית, על יחסים שעומדים במבחן של זמן ומהמורות וכאלה שלא, על נתינה וקבלה ואמון ולסמוך ו... ו... הרמתי מבט בדיוק בשביל לפגוש אותו עושה את דרכו מלמעלה מטה. לוקח איזה שבריר שנייה למוח לעבד את מה שהוא רואה ואז לחבר את זה למנהג הזה של בקשת משאלות. במונחים של כוכב נופל, שבריר שנייה זה המון. זה לא משאיר הרבה זמן לחשוב וישר מחבר לאוטומט. "שיהיה שלום", מצאתי את עצמי מבקשת מהנופל הזה. "שלום בארץ, שלום בית, שלום בלבבות של האנשים", הייתי חייבת להמשיך ולפרט, כדי שהוא לא יטעה, חלילה. והמשכתי לנסוע עם חיוך. קצת חיוך על עצמי, שמבקשת משאלות מכוכבים. קצת חיוך על זה שבשורה התחתונה, עם כל הדאגות של החיים והפרנסה והילדים והכול הכול הכול, האוטומט שלי לא מבקש לזכות בלוטו, אלא מבקש שלום. וקצת חיוך מהידיעה הפנימית הברורה, שהכוכב הנופל הזה בא ללחוש לי בדיוק בזמן הזה, הזמן הזה של האנרגיות החזקות של יום ההולדת ושל ראש השנה, הזמן שבו נפתחים שערי שמים, שכן, השנה הזאת תהיה טובה והמשאלות אכן יתגשמו. שנה טובה לכם.

שנה מבורכת לכל אוהבי השירה

אלו שיצאו מן הארון , ואלו שעדיין מתחבאים , לכל המאוהבים במילה הכתובה , באוּמנות של עשית שיר יש מאין , ולכל מי שהאריך בברכות ואיחולי חג , מוקדשות מילותיו אלה של עזרא פאונד ,שטרח להבהיר , לטובת באי פורום פלירטוטי לשון ..... ושיהיו לכלם בשורות טובות : " שירה היא לשון טעונה משמעות עד קצה גבול אפשרויותיה "

למעלה