ברכה לחג

ברכה לחג

היייי איך לאחל לך חג שמח.. בדיוור ישיר או בדיבור ומגע ישיר?
כתשובה, שולח לי מיקום של נקודת מפגש - דקות ספורות ממקום המצאי ואני כבר רטובה דוהרת על הכביש.
מחכה לי בחניה ויוצא לקראתי כשאני מגיעה. ליטוף וחיבוק חמים ואחרי מספר צעדים אנחנו שם...
טריבונה מבודדת באמצע שומקום. חשוכה למדי ונסתרת מעיני כל.
מטפסים עליה ומתיישבים. הידיים שלו מיד מובלות אל מתחת לשמלה שלי. האצבע מפנקת את הדגדגן ויד אוחזת בשד. הזין שנשלף לפני רגע לאויר מתוך פתח הג'ינס מציץ עליי ואני מעבירה את ידי מעליו ומלטפת, מתכופפת ומתחילה למצוץ. רכבים עוברים בכביש הסמוך, מוסיפים קצת ריגוש של פחד,
אבל הם לא רואים - איך הזין שלו נמצא אצלי בפה עמוק, איך היד שלו נמצאת עמוק בתוך הכוס שלי.
הם גם לא רואים כשאני מתרוממת ומתיישבת על הזין, מזיזה את התחתונים ומחדירה את הזין עמוק לתוכי. יושבעליו וקופצת. הוא אוחז במותניי ועוזר לקפיצות. הזין מתחכך בכוס, נכנס ויוצא. אני מוסיפה את ידי ומאוננת על הדגדגן, בזמן שהזין חודר ויוצא.
מתרוממת מעליו והוא מחדיר את אצבעו עמוק יותר, חזק יותר, נמרץ יותר. ככה כן..כמו שאני אוהבת, עוד.. חזק יותר, מהר יותר, עמוק יותר.. הגוף שלי רפוי, התחושות מתעצמות, הנזילה מתחילה.
רואה את הטיפות הנקוות על משטח העץ עליו אני עומדת וזה מרטיב אותי יותר. הוא ממשיך בכל הכוח והזרם ממשיך ושוטף אותנו, משפריץ ונוזל ומרטיב את הסביבה. כתם ענקי של רטיבות מסתמן על הרצפה. מרוקנת ורוצה עוד.
מסתובבת אל המדרגה, מעיפה מעליי את התחתונים המיותרים, מתכופפת מעט ומכוונת את הזין אל הכוס. הוא חודר בעוצמה ונדפק על גופי. מזיין אותי חזק ועמוק, פנימה והחוצה. פעם אחר פעם, הגוף שלו נדפק על התחת שלי, כשהזין שלו נכנס עמוק לתוך הכוס ויוצא. מחזיק את מותניי ומזיין אותי.
אני עומד לגמור, שומעת את לחישתו ורואה את הזין שיצא ממני משפריץ את תוכו אל הרצפה, מגדיל את הכתם שנוצר רק לפני רגע קט.
חג שמח...

giligil55

Member
חג שמח גם לך ...האחת והיחידה

אני בטוחה שאין כמו לקבל כזו ברכה ממך

yaron599

New member
עם ברכה כזו...

אין ספק בכלל שיש חג נפלא!!!
לדמיין את הזיון הזה דרך הכתיבה שלך זה לחוות אותו ....

למעלה