לא מקורי
אבל זה מה שכתבתי לאחי ורעייתו לאירוסין: בס"ד "ראויה השמחה כאשר יש מציאות שלמה, ואין לך מציאות שלמה יותר מנישואי חתן וכלה". (המהר"ל) ל$^&@#$%*& ו %%$&$& האהובים והיקרים! לרגל אירוסיכם, אני מאחלת לכם שתזכו לבנות ביחד בית נאמן בישראל, בנין עדי - עד שהשכינה תשרה במעונכם אהבה ואחוה, שלום ורעות - ביניכם המון מזל טוב והרבה שנים מאושרות יחד בע"ה! מאחלת בהמון אהבה, אני. (יש לי גם את הברכה שכתבתי להם לחתונה אבל היא מאד ארוכה ומושקעת מילולית ולענ"ד לאירוסין אפשר משהו קצר וקולע. ויש לי עוד אחת שמצאתי שכתבתי לבן דוד: " יצאתי אל משוש חתן וכלה וראיתי כי הם שוזרים תקווה עדינה עד מאוד, תקווה אמיתית. וכך ביקשתי בחשאי: יוצר האדם, שיהיה בניינם בניין עדי-עד " (זלדה) מזל טוב לרגל נישואיכם / אירוסיכם, מאחלים לכם סיעתא דשמיא בבניין עדי - עד שלכם, אהבה ואחוה, שלום ורעות, אושר, כבוד, ויתור וסבלנות בית מלא קדושה ושמחה ואת ברכת ה' למשך כל חייכם בטוב, בשמחה והרבה אהבה ביניכם. בורא עולם בבניין, השלם זה הקניין! מאחלים ושמחים בשמחתכם, משפחת פלינסטונס. אה ויש את הקטע על זוגות שאם זה מוצא חן בעינייך אפשר לצרף ולכתוב למטה ברכה. אצרף לך בקובץ. שיהיה במזל טוב!