ברך נעולה

נוליה

New member
ברך נעולה

שלום רב, עברתי ניתוח ארטרוסקופיה סינובקטומי לפני כ 6 שנים להוצאת הסינוביה ומאז נהייה לי רק רע. הברך נעולה על 90 מעלות. רוב החיים אני מסתדרת אבל האמת היא שזה כל כך מפריע והרגל השנייה לוקחת על עצמה הרבה. אמרו לי שזה בגלל שיש שם הדבקויות מהניתוח ושאין מה לעשות. זה נורא מעציב אותי. באמת אם יש הדבקויות אין יותר מה לעשות? עשיתי פיזיותרפיה של שנה וחצי אחרי הניתוח ואמרו לי שזהו, התחלתי עם כיפוף של 40 והגעתי ל90 וזהו אי אפשר יותר. אשמח לחוו"ד .. תודה רבה

מגבלת תנועה בברך

נוליה שלום, לא פירטת מהו גילך ומה היתה הסיבה לסינובקטומיה שעברת. כיפוף של 90 מעלות הוא מוגבל אך מאפשר לך ביצוע רוב המטלות היומיומיות. תמיד קיימות אלטרנטיבות אך כל אחת נושאת את מחירה (אני מתייחס בעיקר לכיוון הכירורגי). פני לאורטופד, עדיף מומחה ברך, לצורך בדיקה ויעוץ, אני בטוח שלאחר בדיקה מקיפה יוצגו בפנייך האפשרויות, מן הקל אל הכבד. מקווה שעזרתי, בברכה,

נוליה

New member
תוספת

גיל: 25 הסיבה: דלקת מפרקים של הנעורים רק במפרק אחד- ברך ימין, הסברה היתה שאם תוצא הסינוביה הדלקת תעלם וזה לא קרה, רק שילמתי מחיר אורתופדי...... האם לדעתך זה בלתי הפיך ? המצב של הכיפוף המקסימלי שהגעתי אליו לאחר פיזיותרפיה נמשך כבר 5 שנים תודה.

למעלה