ברי יש לי שאלה עם אתה כזה רוקר שומע AC/DC לד זפלין ואיירון למה אתה מנגן פאנק?
M maxooma New member 18/5/07 #1 ברי יש לי שאלה עם אתה כזה רוקר שומע AC/DC לד זפלין ואיירון למה אתה מנגן פאנק?
S shirush1112 New member 18/5/07 #4 חברה../images/Emo205.gif../images/Emo214.gif../images/Emo142.gif עזבו אותו או שזה אותה.. רק שאל\ה. ותאמת-כי הלהקה היא מורכבת מפאנק אז מנגנים פאנק. זה מכו שאני אוהבת פופ-רוק-ופאנק מזה משנה. שאלה קצת לא חכמה.
חברה../images/Emo205.gif../images/Emo214.gif../images/Emo142.gif עזבו אותו או שזה אותה.. רק שאל\ה. ותאמת-כי הלהקה היא מורכבת מפאנק אז מנגנים פאנק. זה מכו שאני אוהבת פופ-רוק-ופאנק מזה משנה. שאלה קצת לא חכמה.
F fatbery New member 18/5/07 #5 אני לא שומע איירון מידן.. אבל אתה יודעבמוזיקה צריך לגוון..אבל אני הכי הרבה שומע זה פאנק רוק..אני אוהב אי סי די סי..וגאנז..כאילו גאנז זה הלהקה!אותם התחלתי לשמוע בתכלס.. אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה תאכלו גיובה זה בריא לקקי
אני לא שומע איירון מידן.. אבל אתה יודעבמוזיקה צריך לגוון..אבל אני הכי הרבה שומע זה פאנק רוק..אני אוהב אי סי די סי..וגאנז..כאילו גאנז זה הלהקה!אותם התחלתי לשמוע בתכלס.. אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה תאכלו גיובה זה בריא לקקי