ברי מעשן?

Dicki skater

New member
ברי מעשן?

ראיתי ביוטיוב את מאחורי הקלעים של טקס פרסיי עמי, ואם אני לא טועה ברי ישב שם עם סיגריה. רק הוא מעשן בלהקה,או שכולם?

Dicki skater

New member
אז יש לי כמה שאלות

איזה סיגריות ברי הכי אוהב? (יענו מה הוא מעשן בדרך כלל) כמה סיגריות הוא מעשן ביום? מאיזה גיל הוא מעשן? האם הוא ניסה להיגמל? האם הוא רוצה להפסיק? דרך אגב,אני רוצה לקנות את האלבום החדש אבל אני לא בטוח אם הוא מגיע עם ברווז הגומי על העטיפה,כי ראיתי במייספייס את העטיפה החדשה ולא כל כך אהבתי,העטיפה עם הברווז יפה יותר

dweck2k

New member
אם אתה רוצה אפשר לשלוח לך

את הקובץ עם הברווז. אבל זו העטיפה של המשתנה מה שנמכר. ולעשן זה חרא קטע. דוויק

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifדוויק...

אני רוצה את הקובץ הזה =] אפשר לשלוח לי גם |פרצוף האש-פאפי|? אה ודוויק, פעם-הבאה-תבוא-למפגש-או-לפחות-אם-אני-אבוא-להופעה-תן-לי-לחבק-אותך.

fatbery

New member
הנה אחי..ולעשן במאת זה חרא קטע..

אני פשוט לא מצליח להפסיק ומיכלי על תגידי כלום איזה סיגריות ברי הכי אוהב? (יענו מה הוא מעשן בדרך כלל)winston light כמה סיגריות הוא מעשן ביום?חצי קופסה ביום טוב.. מאיזה גיל הוא מעשן?אני מעשן שנה וזה ממש חרא של קטע יש לי ליחה כל הזמן>< האם הוא ניסה להיגמל?ניסתי לא לעשן יום אחד..והתחרפנתי.. האם הוא רוצה להפסיק?אני לא יכול להפסיק..אבלאני יפסיק מתשהוא לא לדאוג

NA BoldAs Love

New member
חצי קופסא ביום?!?!

מה אתה חושב שאתה סלאש? תגיד להורים שלך שישלחו אותך לאיזה תוכנית גמילה.

Dicki skater

New member
אתה דווקא נראה

כמו טיפוס של כאמל,אני מציע לך לנסות אותם,ולא,לא את הלייט הכחול,אלא את הכאמל הרגיל בקופסא הצהובה-כתומה,הם הסיגריות הכי טעימות ונעימות לחיך,ואני אומר לך את זה בתור כאמליסט לשעבר-אני הייתי חופשי מעשן כאמל בעבר אבל הם נורא יקרים, (בגלל זה אני מעשן וול סטריט ואל די) אבל אתה מסביון,לך לא תהיה שום בעיה.

fatbery

New member
אחי ..

כאמל עושה לי בחילה נוראית...ממש אבל..גם היא חזקה אחושרמוטה אני הכי אוהב WINSTON ומאלבורו מדיום.. או אם כבר כאמל אז כאמל מידיום..

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifצקצקצקצק...

אתה מבין בזה יותר מדי. ברי- סיגריות זה לא פאנקרוק זה לא מאגניב וזה גם בטח לא בעל ריח סקסי...

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gifתות| בתור כאמליסטית

ומאלברואיסטית [
] לשעבר, אני יכולה להגיד לכם שתעזבו את כל החרא הזה ותעברו לנובלס!
ואל די זה חרא! מה אתה בשוק? מהרמהר נובלס.:)

למעלה