ברית מילה.

• פותח הנושא ssagi
  • פורסם בתאריך

ssagi

New member
ברית מילה.

אני בחור בן 17, ולא עשו לי ברית מילה. כשהמפחה שלי באה לארץ ההורים שלי אמרו שאם אני ארצה, אז יעשו לי. הבעיה התחילה שאני באמת רציתי, אז הם וחברים שלהם התחילו לשכנע אותי שלא צריך, אני לא השתכנעתי, אבל לא רציתי להמשיך את זה. אז יש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול לשכנע אותם, אין י בעיה לדבר איתם, אני לא יודע איך לשכנע אותם. 2. איך ולמי אני צריך לפנות עם או בלי שיתוף או ידעית ההורים על מנת לעשות ברית מילה. 3. כמו שאני יודע לאחר ברית מילה ישנם כאבים, רציתי לשאות עד כמה הם חזקים, ותוך כמה זמן הם עוברים בבמוצע. 4. האם יש סיכון כלשהו בלעשות ברית מילה בגילי. תודה !

ממליץ לך לבקר בפורום ברית מילה

http://179.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=202 שם יוכלו לעזור לך עם כל השאלות הרפואיות והטכניות. למה ההורים מתנגדים ולמה אתה רוצה לעשות את זה? סיבות אסטתיות? לחץ מחברים? חברה?

ssagi

New member
תודה + סיבות והסבים.

ההורים לא מתנגדים, הם פשוט משכנעים אותי שאני לא צריך את זה עכשיו, ושזה לא משפיע ... והסיבות, קודם כל זה מפריע לחברה שלי שהיא ממשפחה מסורתית בנוסף אני מתכוון להישאר בארץ הזאת כל החיים שלי, ואני לא רוצה להיות יוצא דופן. וגם אני עוד מעט מתגייס, ואני רוצה למנוע מצבים לא נעימים ... ביכלל ... למנוע מצבים לא נעימים בכל התחומים. ותודה רבה !

zimes

New member
כמה תשובות

1 - אני לא בטוחה שאתה צריך לשכנע. זו בחירה שלך. (אם יש לך כח - מענין אותי לשמוע למה החלטת שאתה רוצה להימול. זה מסקרנות, אז אל תרגיש חייב לענות ולהסביר את עצמך). 2 - אני משערת שאתה יכול להתחיל מרופא המשפחה, כי בגילך - זה ניתוח כמו כל ניתוח. בנוסף, אני מניחה שיש גופים דתיים שמסייעים, ובוודאי יוכלו לתת מידע. (אולי אפילו הרבנות, אם כי אולי אתה מעדיף לא להתעסק אתם, כדי שלא יתחילו לפשפש ולהחליט פתאום שאתה צריך גם גיור - אין לי מושג מה הסטטוס שלך). 3 - לגבי הכאבים - תצטרך לדבר עם בחורים בגילך שעברו את זה. 4 - סיכונים - כמו מכל ניתוח (והרדמה). אני משערת שהסיכון מאוד מאוד נמוך, אבל קיים. אני מנחשת שההחלמה איטית יותר משל תינוק, פשוט כי כל התבליכים בגוף איטיים יותר. שיהיה בהצלחה עם מה שתעשה!

dana2909

New member
ואני רק רציתי להמליץ

אם זה לא מובן מאליו, לעשות את זה בבית חולים, ולא לשים אצל רב קשיש ורועד את עתידך בידיו...

למעלה