ברית מילה

ברית מילה

האם לדעתכם יש לאסור את טקס ברית המילה בחוק? נראה לי שהטקס הוא בלתי חוקי. ברית המילה היא תקיפת קטין חסר ישע. לילד נגרם סבל נורא. אני כבר לא מדבר על הטעויות הנוראות שקרו ומפרנסות הומור שחור וחסר טעם. אברי מין של תינוקות נגדעו בגלל הטקס המבעית הזה. אמת, גם לא יהודים עושים זאת מטעמים הגיניים. יש דעה רפואית שמצדדת בחיתוך העורלה אבל הניתוח נעשה בתנאים סטריליים, המנותח בוגר, שיכול להביע דעתו והניתוח נעשה בבית חולים על ידי רופא, ולא על ידי מוהל. המצב מחריד ויש להוציא את הטקס מיד מחוץ לחוק.

ציפי ג

New member
שמחה לראות שאתה מתענין בנושא

בפורום מניעת המילה (הנקרא כאן משום מה פורום ברית מילה בעד ונגד) התארח בזמנו עו"ד שמתנגד למילה למספר שעות. חבל שלא השתתפת אז. ולגבי מילה מטעמים הגיינים, בארהב היא מתבצעת בחו"ל בגיל יומים. מציעה לך לבדוק בפורום ההוא וללמוד מעט יותר על מהות הענין, קודם שאתה מביע דעה.

ציפי ג

New member
שאלה

מדוע לשיננית מותר לגעת לנו בשינים - זהו הליך כואב מאוד. מדוע לפיזוטרפיסט מותר להרביץ לנו - זה גם כואב מאוד לפעמים. מדוע מותר למילדת לילד תינוק? זהו הליך רפואי הנעשה היום מחוץ לכותלי בתי החולים בהרבה מדינות באירופה? מדוע יש יועצות הנקה? אף הן עובדות בתחום הטיפולי בנשים ותינוקות ויועצות בעניני איבר מאוד קונקרטי בגוף האשה. מדוע אי אפשר להכשיר אדם לטפל באיבר כלשהו בגוף בהגינה ובתנאים סטרילים, אלא רק לרופא מותר לעשות זאת? מדוע אתה חושב שרופא יכאיב פחות לתינוק? ועכשיו כשתסביר לי את כל זה, ותסביר לי למה כל האחרים חוקים - תקבל תשובה מה אפשר לאסור בחוק ומה לא.

אביא

New member
מזעזעת הודעתך הגזענית

המכוונת נגד אחינו הערבים המלים את בניהם. חשוב רגע הן במסע הצלב שלך נגד החרדים החשוכים אתה פוגע באחיך הערבים הנאורים!

אביא

New member
אוי חשבתי על פתרון!!!!

נפנה לבג"ץ שיפסוק שבדומה לאיסור על יהודי לגור בכפר בדואי שהוא מובן ונאור לעומת איסור על ערבי לגור בישוב יהודי שזו גזענות כך גם בברית מילה חיתוך אצל ערבים יחשב לפולקלור דתי מקובל בעוד אצל יהודים יחשב למעשה ברברי של התעללות. לטיפולך.

למעלה