ברית מילה - מחפשת המלצות לרופא מוהל

א m

New member
ברית מילה - מחפשת המלצות לרופא מוהל

טרם פתחתי פה הודעת לידה מסודרת, ושלל שאלות שיש לי מאז הלידה, כי טרם ״התאקלמתי״...
אבל הנה אני פונה גם לפורום שיהיה פורום הבית שלי... למרות שפרסמתי את ההודעה בעוד מקומות, ויודעת שכאן אולי אספוג ביקורת מהורים לילדים שלמים. ובכלל זאת...

כאמור - זו איננה הודעה קלה עבורי.

אנחנו זוג אתאיסטי לחלוטין, לפני כחודש נולד לנו בן בשעה טובה.
אחרי מחשבה עמוקה ודיונים רבים, משיקולים של אסטטיקה ואי-נבדלות בצער רב אנחנו פונים למילה.

אני מחפשת להמלצות לרופא-מוהל מאיזור המרכז
שעובד בקליניקה (הייתי מעדיפה אפילו ממש בבי״ח) בסטריליות ועם אילחוש
לטעמי אני מעדיפה אורולוג כירורג ילדים כדי שאם חלילה משהו משתבש, יוכל לתקן (ולכן גם מחפשת קלינקה/בי״ח)
אנחנו מחפשים מילה ללא טקס דתי, אין לנו כוונה להביא אורחים מבחינתנו זה ניתוח לכל דבר, ואקט קשה.
הייתי רוצה למצוא רופא שגם מכבד את זה, ולא ינסה להסביר לי כמה שזה ״כלום״ ובריא וכ״ד אלא יכבד את הקושי המצפוני שלי.
קיבלנו המלצות גם מחברים, אבל לי קשה לגבש החלטה (בשל הקושי עם המעשה עצמו מן הסתם)

כמו כן אשמח לשמוע עלויות כאן או בפרטי, ולבנות שיש להן מושלם/פלטינום אם יש החזר או הסדר כלשהו.
אנחנו מכוונים למילה בתחילת 2015, כך שאשמח להמלצות כמה שיותר מהר.

הסהר

New member
כמה דברים

תיקחי מה שמתאים, תזרקי את השאר --

* אני לגמרי מבינה את הקושי בטקס הזה. ליבי איתך..
* אני לא עברתי את זה, אבל חקרתי, ולכן אני יכולה לשתף מניסיון של חברות - תינוק גדול וכבד יכול לעבור את הברית בצורה הרבה יותר קשה מתינוק קטן יותר. תבדקי עם הרופא/מוהל מתי הוא ממליץ לערוך את הברית, לעיתים ההשהייה יוצרת יותר בעיות.
* יש כאלה שממליצים על ברית ללא אלחוש, ואומרים שהאלחוש כואב יותר מהברית עצמה.
* אם האירוע נחווה קשה מאוד להורים, אז דווקא כדאי להזמין כמה אורחים קרובים במיוחד, כדי שיוכלו לתמוך ברגע הקשה הזה.
* לטעמי אם כבר עושים את הטקס הזה, אז אני מעדיפה לתת מקום גם לצד הרוחני נעלה שלו, ולא רק לצד הטכני. מאמינה שזה נותן ערך מוסף להורים, לתינוק, וחיבור נוסף לעולמות העליונים.

** שתפי איך זה עבר , ושיעבור בפשטות ובטוב .. הרבה בריאות

הסהר

New member
אגב -

באיזה איזור בארץ את מחפשת ?

וכשכתבתי שאולי עדיף לעבור ברית ללא אלחוש, הכוונה הייתה כמובן עם אלחוש מקומי, אבל ללא זריקת הרדמה

nuvnuv1

New member
יש את ד"ר סטיבן ג'קסון מרעננה

מל אצלנו את רוב הבנים במשפחה המורחבת, הוא רופא כירורג וגם מוהל, יש לו קליניקה בבית ברעננה בה הוא מוהל, אם אתם רוצים יש אפשרות שזה יכלול טקס קצר, ואם לא אז לא. ממש נחמד וסבלני.
הוא גם מנתח בבי"ח, אז אולי אפשר לתאם איתו לעשות את זה שם אם אתם מעדיפים.
העלות אם אני זוכרת נכון סביב ה 2500 ש"ח, אם מגיעים אליו.
אין לי את הטלפון שלו אבל לדעתי לא בעיה להשיג ברשת

הסהר

New member
זה מחיר רגיל לברית של מוהל/רופא?

שאלוהים ישמור ...

רlנית

New member
אנחנו עשינו פעמיים אצל דולברג

וגם אנחנו מאד חצויים והיינו כמעט נחושים לא לעשות בפעם האחרונה ובכל זאת עשינו. בשתי הפעמים היינו מרוצים מאד מבחינת המקצועיות והיחס. זה נעשה בקליניקה שלו, הוא לא אורולוג למיטב ידיעתי אלא רופא תינוקות כפי שהוא מגדיר את עצמו (כך הוא ענה לי ששאלתי אותו) ואשתו שהיא רופאה מרדימה נוכחת גם. לדעתי לא תהיה שום בעיה לא להביא אורחים גם ככה המקום מוגבל ואנחנו שכן הבאנו משפחה קרובה התבקשנו מדי פעם להוציא את כולם החוצה ולהשאר רק שנינו. כן היה טקס דתי מסויים אבל לא בטוחה שזה הכרח.לא זוכרת עלות מדויקת אבל כן קיבלנו החזר חלקי דרך מגן זהב.

למעלה