ברית בשרת 3?

The Farmer1

New member
ברית בשרת 3?

כמה אנשים יהיו מעוניינים בברית מקצועית ברמה בינלאומית? ברית שבה תלמדו שיטות לחימה מהטובים בטרביאן... במידה ויקום ברית כזאת הדרישות יהיו בסגנון הבא: לשחקנים אגרסיבים לשחקנים מכורים ומשקיענים בלבד שחקנים עם ידע בסיסי בלבד טופ 200 אוכלוסייה טופ 100 בתקיפה כולם יהיו מאותו איזור במפה הקמת הברית תהיה בעוד כשבוע וחצי - שבועיים אחליט הערב אם הברית תקום.

GeneratioNa

New member
יצחק תקים ב + +

הבנתי שכמה מקימים שם.. אני בכל זאת עמוס לגמרי ואין לי זמן לעוד שרת :(

תומר88

New member
אגב, בקשר לפלא עולם שהזכרת.

1.איך הראשונים שמשיגים תוכניות בנייה מקבלים אותם? 2. האם כל ארטיפקט קיים רק פעם אחת בשרת או רק הוראות הבניה של הפלא עולם? 3.אני מבין שאתה יודע איפה נמצא הפלא בשרת 1. כולם יודעים איפה הוא? זה סוד של הברית שבונה אותו? האם השאלה 'איפה הפלא' היא שאלה שאני לא אקבל עליה תשובה?

The Farmer1

New member
תשובות

כשיוצאים הנאטרס במשחק אפשר למצוא אותם ברשימת השחקנים. בפרופיל שלהם מופיע כמו אצל כל שחקן אחר רשימת 13 הכפרים שלהם. אף אחד לא יודע איפה יהיו הכפרים לפני שהם מופיעים. כשבועיים אחרי זה יוצאים 13 תוכניות בנייה, התוכניות האלה בהתחלה עד שלוקחים אותם בסוג של עמק נטוש שמופזרים במפה. על מנת לקחת תוכניות בנייה יש להרוג את כל ההגנות של הנאטרס בעמק הנטוש (בערך אותו כמות של הגנות שיש בכפרים שלהם), להרוס את הtreasury ושלוח גיבור בתקיפה רגילה מכפר שיש בו treasury שלב 10 לקחת את התוכניות. מייד שהגיבור לוקח התוכניות עוברים לtreasury שלו, לפני שהגיבור מגיע לכפר. בגירסה הזו של טרביאן (3) אין ארטיפקטים, יש רק את התוכניות. כאשר מסתכלים בtreasury אפשר לראות באיזה כפרים נמצאים התוכניות.

תומר88

New member
וואלה... תודה

הבנתי מאנשים שכבר התחילו לבנות בשרת 1 פלא עולם, ומצד שני... לא שמעתי על הנטארים שהגיעו לשרת הזה. אז מה מהשניים נכון ומה לא?

The Farmer1

New member
לא פלא עולם ולא נאטרס

בשרת 1 נשאר כ4 חודשים עד יציעת הנאטרס. כשיוצאים הנאטרס כובשים מהם את הכפרים. רק בכפר נאטרי אפשר לבנות פלא עולם. בקיצר בשרת 1 לא יצאו הנאטרס ולכן לא בונים פלא עולם.

למעלה