בריתה

בריתה

יש לי חברה, ולחברה נולדה תינוקת לפני כחודש. ביקרתי אצלה והבאתי לה מתנה. לפני כשבוע היא הזמינה אותי למסיבת "בריתה" שתערך בשבוע הבא ב- 7 בערב. בעלי יוצא למילואים יום קודם, וממש לא בא לי ללכת לבד (אין לנו חברים משותפים). אתמול היא התקשרה וממש הפצירה בי שאבוא, כי חבל שאפסיד (אפשר לחשוב). היא הציעה שאבוא עם הילדים שלי כדי שלא ארגיש לבד. אמרתי לה שנראה. שיואו, מה זה לא בא לי ללכת. מה עושים? ותת שאלה - נניח שאחליט ללכת, האם עלי להביא עוד מתנה? או שאפשר לסמן וי על המתנה שהבאתי לה הביתה, למרות שהיא לא בשווי המתנה שהייתי מביאה לארוע.

מוּסקט

New member
נכון

שדקה אחרי שהבעל יוצא למילואים מתקלקלת מכונת הכביסה או האוטו צריך מוסך דחוף? או!

כמה היא קרובה אליך?

כאילו - היא מבינה מה זה "בעלי במילואים"? ומצד שני - את יכולה להבין ממנה למה חשוב לה כל כך שתהיי שם? (למשל - אולי היא רוצה שיהיו שם "אנשים מטעמה", ולא רק חמותה על כל דודותיה?) הריני לתת לך פטור רשמי מכל מה שלא בזין שלך בזמן המילואים. אחרי שהוא יחזור, את יכולה לספר לה כמה היה לך קשה, ושאת מבינה שהיא לא יכלה לעזור לך כי יש לה תינוק קטן בבית.

אני לא הייתי הולכת.

מילא אם היו שם אנשים שאני מכירה, אבל להגיע לאירוע בערב באמצע השבוע עם שני ילדים עייפים שלא רוצים להיות שם, כשאני לא מכירה אף אחד, זה מתכון לסיוט. אולי אם היא היתה חברה נורא טובה וקרובה הייתי מתאמצת. מפתיע אותי שאת בכלל שוקלת את זה.

dana2909

New member
אז תני לי לתת לך תירוץ

שהחברות שלי משתמשות בו המון כל פעם שהן רוצות להתנער מאיזה ארוע - לילד/ה יש חום/כאב שיניים/כאב בטן/כאב לא מוסבר והיית חייבת להשאר כי הבעל במילואים.. אם ממש לא נעים לך ואת רוצה להשקיט מצפון - תני לה איזה מתנה או צ'ק..

בינתיים מסתמן שאני היא זו עם

חום/כאב ראש/חולשה. ואפילו זה לא תירוץ. ומתנה, כאמור, הבאתי לה כבר, בלי קשר.

למעלה