בריסל...המלצות?

naomiki

New member
בריסל...המלצות?

שלום לכולם. בעלי ואני יוצאים לסופ"ש של שוקולדים, מולים ומוזיאונים בבריסל. האם יש מסעדות/שוקולטיירים שהייתם ממליצים עליהם במיוחד? כל המלצה קולינרית תתקבל בברכה ותדווח בחזרה. רב תודות.

Tanaqui

New member
חוץ מהקפה המזעזע... והמלצות למסעדות -

אם כי אני חייבת לסייג ולומר שאנחנו היינו עם ילדים, ולכן היינו מוגבלים בבחירות שלנו - גם תקציבית וגם קולינרית. אחרי הערב הראשון הבנו שמסעדות כדאי לחפש באזור Sainte Catherine - De Gery. מאוד עליז ושוקק חיים שם בערבים, אפשר פשוט להסתובב ברחובות ולראות מה מוצא חן בעיניכם. אם היינו לבד בוודאי היינו מגיעים למקומות אחרים לגמרי, אבל זה אזור טוב לחפש. היינו במקום של פינצ'וס שנקרא (ComoComo (19 Rue Antoine Dansaert. צלחות קטנות שנוסעות על סרט נע (הבן שלנו התלהב מהקונספט עד אין קץ), כל סוג מנות מוגש על צלחת בצבע אחר ועל התפריט שעל הקיר אפשר לראות את פירוט קוד הצבעים. משלמים לפי ערימת הצלחות שצברתם בסוף הארוחה. בהחלט נהנינו. ברחוב סמוך יש מסעדת נודלס אסיאתית עממית - עברנו לידה וראינו דרך החלון אישה צעירה מותחת בצק נודלס ביד. אז נכנסנו. לפי הסועדים האחרים המקום כנראה אותנטי דיו, היה טעים ולא יקר, האווירה עממית. Au Bon Bol, 9 Rue P. Devaux. (עכשיו אני רואה שאוכל מקומי דווקא לא אכלנו בבריסל - חוץ מגופרה.) ואם אתם בעניין של מוזיאונים שאינם מוזיאוני אמנות, המוזיאון לכלי נגינה מומלץ בחום.

nukke

New member
המלצה על ביסטרו

La Mort Subite - לא רחוק מהכיכר, ביסטרו משפחתי גדול, רועש ו-ותיק, בו נמזגת בירת למביק אפרסקים קלילה ומדהימה. ביקרתי בבריסל לפני מס' חודשים. אני צמחונית. זה לא ממש מקום ידידותי לצמחונים והטיול התמקד בבירה. אם תרצי המלצה על פאבים נוספים, כתבי לי.

עם שם כזה הייתי נזהרת

למעלה