בריסטאן סלמי

לגוטל

New member
בריסטאן סלמי

אנחנו יודעים שהוא היה קרוב לרהיגאר, ולבטח ידע ושמר גם על הסודות שלו שכללו את היחסים שלו עם ליאנה. ניתן לשער ששלושת אבירי משמר המלך שמרו על ליאנה לקראת הלידה, אבל בטח גם בריסטאן ידע על כך, רק ג'יים היה מרוחק מהעניינים האלו כי הוא תמיד היה צמוד למלך ולא היה עם רהיגאר. אז האם לבריסטאן יש תפקיד גדול יותר לשחק? לדאנריז הוא אמר שעכשיו הסודות של אביה הם שלה, וזה כולל גם את הסודות של אחיה, אז יכול להיות שהולנד ריד הוא לא היחיד שיודע את זהותו האמיתית של ג'ון שלג (במידה והתאוריה נכונה). כמובן ששום דבר לא אומר בהכרח שבריסטאן יודע שזה ג'ון בטוח, אבל הוא ידע שהיא בהריון ואיפה האחים שלו למשמר נמצאים, ולבטח ששמע שאדארד חזר לצפון עם ממזר הוא עשה אחד ועוד אחד. למה הוא שמר על זה בשקט? כי הוא נאמן לסודות של השושלת אותה שירת, ורוברט היה מלך מבית אחר. ובטח הוא הבין מה אדארד עשה במחיר הכבוד שלו, ואם יש אביר אמיתי בווסטרוז זה בריסטאן, והוא ידע שאם רוברט יגלה את האמת הוא אולי יהרוג את הילד, כפי שאדארד חשש. לבריסטאן יש פוטנציאל להיות הרבה יותר מכלי לוחם, ויכול להיות שהוא זה שיקשר בין דאנריז לג'ון.

האבק

New member
אני מסכים

אני תמיד חשבתי שלבריסטן יהיה תפקיד רציני, ואני כבר לא יכול לחכות לפרקים של דאינריז ושהוא יחשוף עוד קצת מסודותיו של ראיגאר ואיאריז. זה יהיה מוזר אם דווקא באריסטן יחשוף את האמת על זהותו של ג'ון.

לגוטל

New member
יכול להיות שזה דווקא טיריון

שיעלה על זה שהוא יגיע לדאני. הקשר בין ג'ון לטיריון יהיה בעל חשיבות בהמשך, אין לי ספק שהוא ישמע שג'ון מפקד משמר הלילה זה יהיה משמעותי בשבילו. שניהם נפרדו כחברים טובים, ורק לג'ון הוא סיפר שהוא חלם על דרקונים שאותם הוא כן יראה לבסוף. לגבי בריסטאן, אולי הוא לא יחשוף את האמת על ג'ון, אבל כמו שאמרת, לא חסר לו ידע על הסודות של ראיגר ואיאריז שאני מחכה לשמוע. הפרק ספויילר של דאני ששמו באתר הרשמי של מרטין הוא יבש בתכלס וחבל שלא שמו משהו יותר עסיסי.

mariats

New member
זו המטרה אבל

לתת לך לטעום קצת מהספר הבא בלי באמת לגלות לך מה קורה

n0 id3a

New member
אכן.

אני מאוד אוהב את התיאוריה הזאת, ויכול להיות מאוד מעניין אם דווקא סלמי הזקן יקשר בין דאני לג'ון. אבל מה הם יעשו ביחד? יצילו את ממלכות האדם? הרי לא סביר שיתחתנו.. דאני הרי לא יכולה ללדת ילדים.. (האם זה ישנה?) [לא ראיתי תשובה לזה.. אבל אני מניח שיש.. כמו קסם-נגד או משהו..] וכמו כן שבועתו של ג'ון... האם הוא יהיה איש כבוד כמי שהוא ראה כאביו? (אדארד), או שהוא 'יחליק' את השבועה?.. אני אשמח לקבל תשובות לשאלות האלה:) תודה, ניצן :)

טארגריין בא,טארגריים הלך

בגלל חוסר יכולתה של דאני ללדת יכול להיות (לדעתי) שיעודה הוא לא לאחד את ווסטרוז מחדש אלה להציל אותה מהאחרים.אנחנו לא יודעים איך נהדפו האחרים בלילה הארוך אבל אנחנו כן יודעים שבסופו היו ממלכות מפולגות.אורך ווסטרוז כמאוחדת הוא נורא קצר בהשוואה לשאר ההיסטוריה של היבשת.יתכן שדאני וג'ון ילחמו באחרים (יתחתנו או לא זה לא עקרוני כי לא יהיה המשך לשושלת) ופה יבוא הקץ לדרקונים שישכחו עד הלילה הארוך הבא (קצת מזכיר את הרואים למרחק). מה דעתכם? ובאשר לסלמי הזקן-הוא אביר המשמר הנצחי,לא חושב שיהיה לו מה לומר בעניין,לא יותר מג'יים ששרד יחד איתו את הקרבות.סלמי לחם בקלשון לצד רהיגר כשליאנה ילדה ואני לא חושב שהוא יודע משהו שג'יים לא סיפר לנו.

n0 id3a

New member
ההקבלה לרואים למרחק אכן הולמת..

וגם שם בשביל להעיר את הדרקונים היה צריך קורבן כלשהו. (אני מתייחס לדרוגו והתינוק שלא נולד כאל קורבן..) וזה יהיה מוזר אם כל התפקיד של ג'ון ודאני הוא להציל את ממלכות האדם..

ג'ון לא צריך ל"החליק" את השבועה

המלך יכול לבטל את השבועה של ג'ון: אם ג'ון נאמן למלך שבצפון, הרי שרוב כבר קבע (בתור מלך) שהשבועה של ג'ון כבר לא תקפה. אם ג'ון נאמן למך מצד הבארת'יאונים, הרי שסטאניס כבר הציע לג'ון (בתור מלך) לבטל את השבועה. ואם ג'ון יהיה נאמן לדרקונים, אז דאני יכולה לשחרר אותו והם יוכלו להתחתן. בכוונה לא רשמתי את טומן כי הוא לא באמת קשור לשום סוג של מלוכה.

n0 id3a

New member
אולי..

אבל הוא יבגוד באמון אחיו למשמר אחרי שהם מינו אותו ללורד המפקד של המשמר?

באשר לדאני ולשבועה של ג'ון

זה לא ודאי שהיא לא תוכל ללדת ילדים. מירי מאז דור ניבאה לה שהיא לא תלד ילד חי, אבל אולי ניתן לפרש את זה בצורה אחרת. אולי למשל היא תלד ילדה, ואז זה לא ילד חי וכך זה לא סותר את הנבואה? ובנוגע לשבועה של ג'ון, נראה לי שאם הוא יבין שהמשכיות בית טארגאריין תלויה בו, הוא יוכל "להחליק" את השבועה למען המטרה הנעלה הזאת.

n0 id3a

New member
אני לא בטוח שדווקא |הדגש|זה|סדגש|

יהיה מה שישפיע עליו בכיוון. אבל יתכן שהוא ודאני יצטרכו להתאחד למען איזו מטרה נעלה, ויתקרבו אחד אל השני תוך-כדי..

למעלה