ברים ופאבים שמשדרים את האולסטאר

Shebo6

New member
ברים ופאבים שמשדרים את האולסטאר

סליחה, אבל מישהו יודע אולי על מקומות (ברים, פאבים וכו') שמשדרים היום בלילה את המשחק? אני ממש מעדיף לשבת בפאב מאשר לשבת בשקט בבית. אשמח לתשובה מהירה, תודה רבה.

tristan79

New member
ב MASH בת"א אמורים לשדר

המקום נמצא בקצה הצפוני של רחוב דיזינגוף (קרוב למפגש עם בן יהודה) הנה הקישור ללוח השידורים שלהם תכל'ס, בשעה שהמשחק הזה משודר, עדיף היה למצוא איזה בית קפה עם ארוחת בוקר טובה מאשר פאב...

Shebo6

New member
תודה רבה!

אם הייתי יודע איזה בית קפה ישדר את המשחק (עם ווליום לשידור והיחס הראוי) הייתי הולך לשבת שם

yoni5845

New member
באיזה בר/מקום אפשר לראות את האולסטאר הלילה

באיזה בר/מקום אפשר לראות את האולסטאר הלילה ..... ואם למשהו בא לראות אותו אם אין איזה מקום שיגיד לילי טוב בינתיים

Or Amit

New member
../images/Emo207.gif למי שמעוניין

העלתי פוסט חדש באתר 24 (הלינק בחתימה שלי) שנוגע בעיקר בתחרות ההטבעות אשמח אם תגיבו כאן או שם

OrEl74

Well-known member
מנהל
מעולה!!!!

פשוט נהנתי מכל מילה ופסיק. קבל שאפו ענק

cache

New member
אלוהים מת, יחי סופרמן!

אהבתי לקורא. לאני ודעתי על אף שתחרות ההטבעות השנה הייתה מצויינת היא בעיקר בנויה על גימיקים (סופרמן, לכבות נר), בעוד שבעבר היא הייתה בנויה על כוכבים, משם בה כוחה. המטביע הגדול בליגה כשהתחרות התחילה היה דוקטור ג'יי והוא הקפיד להופיע, נכון הדבר לגהי השנים של ג'ורדן ודומניק שבנוסף לכך שהם העלו את הרף, הם היו כוכבים גדולים והמטביעים הטובים בעולם בזמנם. האם המצב כך היום? איפה הכובים המעופפים? למה הם לא משתתפים? מי מאיתנו לא היה קם לראות את קובי מול לברון בתחרות ההטבעות? אני גם מבטיח לך שאם הם היו משתתפים אז היו גם משדרים את התחרות בערוץ הספורט, כי קובי מול לברון זה מעניין. הקסם שעליו דיברתי יחלוף ולצערי אין לו רגליים. ובכל זאת, האוורד היה ענק, וכמו שאמר ניטשה אלוהים מת, יחי סופרמן!

Or Amit

New member
התחושה היא שאין מה לחדש כבר

ומאז תחילת שנות ה-90 התחרות הזו היא הרבה יותר מגלה כוכבים (או "סתם" שחקנים סולידים) מאשר מקום שבו כל הכוכבים צריכים להיות. קובי, ג'יי אר ריידר, סדריק סבאלוס, ג'וש סמית', ג'ייסון ריצ'ארדסון, די בראון, ברנט בארי, הארולד מיינר, וינס קארטר וכו' הם רק חלק מהשחקנים שחייבים פוש לא קטן בקריירה שלהם לתחרות הדאנק. שים לב שמכל הנ"ל רק קארטר באמת יכול לעמוד בקנה אחד עם מייקל-דומיניק-נאנס-ד"ר ג'יי. וזו סיבה נוספת ששחקנים לא באים לשם. התחושה היא שהכל כבר נעשה ונראה. הדברים היחידים שעוד אפשר לעשות הם גימיקים או לפתח רעיון של מישהו בעבר. הכוכבים הגדולים לא רוצים להסתכן בהפסד לשחקנים "קטנים" יותר (אני לא בטוח שKB24 היה לוקח השנה את ג'ראלד גרין, נניח), ומעדיפים להצטלם בקהל ולתת ציונים.

למעלה