בריכת שחיה היכן יש ברעננה בריכות שחיה? . לא כולל קאנטרי
א ארזS New member 28/4/08 #4 היום עברתי שם וראיתי שמכינים אותה לפעילות וגם היתה מודעה במקומונים בסוף השבוע האחרון. כנראה שהעונה תתחיל בקרוב...
היום עברתי שם וראיתי שמכינים אותה לפעילות וגם היתה מודעה במקומונים בסוף השבוע האחרון. כנראה שהעונה תתחיל בקרוב...
A ATAF151 New member 29/4/08 #12 היא תסגר בשנה הבאה השנה היא תתחיל לפעול ביום העצמאות, אבל זכור שמדובר בבריכה גרועה ולא מומלצת.
נ ניטרוי New member 28/4/08 #5 בהולמס פלייס אבל צריך לעשות מנוי כללי למועדון וזה ללא ילדים. חוץ מזה נדמה לי שהובטח שהבריכה בלב הפארק תיפתח הקיץ, וראיתי שיש בניה שם.
בהולמס פלייס אבל צריך לעשות מנוי כללי למועדון וזה ללא ילדים. חוץ מזה נדמה לי שהובטח שהבריכה בלב הפארק תיפתח הקיץ, וראיתי שיש בניה שם.
M mom2ia New member 29/4/08 #11 לבריכת רמות השבים לא צריך אפשר לסוע דרך גבעת חן. מישהו יודע אם אפשר שם להכנס עם כרטיסיה או שחייבים לעשות מנוי? לפני לא מעט שנים למדתי שם לשחות...
לבריכת רמות השבים לא צריך אפשר לסוע דרך גבעת חן. מישהו יודע אם אפשר שם להכנס עם כרטיסיה או שחייבים לעשות מנוי? לפני לא מעט שנים למדתי שם לשחות...
S shian New member 29/4/08 #15 זה מה אמרתי שבריכת רמות השבים לא מאלצת מעבר בצומת רעננה. אפשר לקנות כרטיסיה או כרטיסים בודדים (גם בשבתות). בריכה לא המונית וחביבה.
זה מה אמרתי שבריכת רמות השבים לא מאלצת מעבר בצומת רעננה. אפשר לקנות כרטיסיה או כרטיסים בודדים (גם בשבתות). בריכה לא המונית וחביבה.
ח חנה בית הלחמי New member 29/4/08 #9 אשית, ממש לא ממליצה על מכבי בקיץ תיפתח הבריכה העירונית החדשה בלב הפארק. יש בריכה לימודית בגבעת חן. יש בריכות מצויינות ברמות השבים ובבני ציון. בריכות נפתחות כל שנה בשבועות.
אשית, ממש לא ממליצה על מכבי בקיץ תיפתח הבריכה העירונית החדשה בלב הפארק. יש בריכה לימודית בגבעת חן. יש בריכות מצויינות ברמות השבים ובבני ציון. בריכות נפתחות כל שנה בשבועות.
A ATAF151 New member 29/4/08 #14 הבריכה העירונית לא ממש תהיה אפקטיבית השנה על פי הפרסומים באתר עירית רעננה, בחודש יולי תיפתח שם רק בריכת מסלולים מקורה שלא מתאימה למשפחות עם ילדים. הבריכה הפתוחה ובריכות לילדים או לפעוטות לא תפתחנה השנה.
הבריכה העירונית לא ממש תהיה אפקטיבית השנה על פי הפרסומים באתר עירית רעננה, בחודש יולי תיפתח שם רק בריכת מסלולים מקורה שלא מתאימה למשפחות עם ילדים. הבריכה הפתוחה ובריכות לילדים או לפעוטות לא תפתחנה השנה.
נ ניטרוי New member 30/4/08 #16 אפקטיבית עבור שחיינים דייני ובני משפחתי הקטנטנים יהנו מהאפשרויות בסביבה. לא מהקאנטרי.
A ATAF151 New member 30/4/08 #17 יש לי חשש שלא חשבו פה עד הסוף היו צריכים להתרכז בבניית בריכה חיצונית שיכולה לשרת גם משפחות וגם שחיינים, ורק לאחר מכן להמשיך בבניית הבריכה הפנימית.
יש לי חשש שלא חשבו פה עד הסוף היו צריכים להתרכז בבניית בריכה חיצונית שיכולה לשרת גם משפחות וגם שחיינים, ורק לאחר מכן להמשיך בבניית הבריכה הפנימית.
ה הדס108 New member 30/4/08 #18 לימוד שחייה ברעננה אם בלימוד שחייה חפצת, אני ממליצה בחום על מיכל, מורה נהדרת המלמדת בבריכה פרטית ברעננה. הנה האתר שלה: http://michal.swimming.googlepages.com/ בהצלחה
לימוד שחייה ברעננה אם בלימוד שחייה חפצת, אני ממליצה בחום על מיכל, מורה נהדרת המלמדת בבריכה פרטית ברעננה. הנה האתר שלה: http://michal.swimming.googlepages.com/ בהצלחה