בריכת המשאלות

בריכת המשאלות

מאחורי קו האופק הירוק של ההרים מעל לפסגות התכלת של העננים על גבי זרימות השנהב של הרוח ישנה בריכת משאלות זה בטוח בריכה בצבעים של כחול עמוק בריכה בגוונים של טעם מתוק שיודעת תמיד לקבל משאלות של אדם ומגשימה אותם אחד לאחד במועדם זו בריכה שכזאת מיוחדת ונדירה נמצאת לכאורה בלי יכולת חדירה אולם סוד גדול היא מכם מסתירה הבריכה נמצאת אצלכם במגירה לכל אחד מאתנו רצונות ושאיפות מן בריכת משאלות סודית שכזאת אם רק נרצה ליישם את אותן משאלות בידינו הדבר צריך רק לנסות ולהתעלות להתרומם מעט שגרת יומנו הרגילה לבחור מטרה ולהתחיל להגשימה המגירה הזאת היא שאיפותינו מן בריכת משאלות מדהימה במחשבתנו אם נשכיל לפתוח יותר את המגירה נמצא אישיות עם יכולת נדירה יכולת ליצור ליישם ולהפוך עולמות זה בסה``כ מגירת רוחנו … בריכת המשאלות !

שבור

New member
התחלת?

עכשיו גם אתה מתפלסף? אחרי היום בצהריים? אתה לא מתבייש?

chirab

New member
ענבריק

זה שלך? בכל מקרה זה כייפי ויפה ואני מ א מ י נ ה בזה שירה

אם זה לא היה שלי, הייתי מציין !

באה לי המוזה. בעקבות מחשבות שעלו בי היום.. פשוט לא מוכן לקבל שאנשים לא מאמינים בעצמם. ושירההההה, מה שלומך ממי, קחי את שבור לטיול , שיגע אותי היום המלעון הזה. שיהיה לך ערב מקסים. שלך, ענבר

chirab

New member
לענבריק

אז זה באמת שלך, וזה ממש יפה וגם אני בעד שאנשים יאמינו בעצמם, ורציתי לשאול אותך אם תמיד האמנת בעצמך, ומה שלומך ושלום הבנות המתוקות שירה וגם לך לילה מקסים

שירה

מה שלומך ממי, שאלת כל כך הרבה , אנסה לענות לאט לאט. כתבתי את השיר אתמול ב10 דקות , פשוט יצא לי, בעקבות מחשבה מסוימת. אני תמיד מאמין בעצמי, זה כלל מאד חשוב לי בחיים. לפעמים יותר, לפעמים פחות, אבל תמיד מנסה לדעת שהגורל בידי. לא מאמין במזלות, בגורלות, ביד המקרה, באמונות שונות ומשונות. ריאליסט הכי גדול שיש. (וזה כולל גם אתיהאיזם, למרות שאני רוכש כבוד גדול לדת, למאמיניו ולמסורת ברמה התרבותית- היסטורית ) היום אחרי הגט אני יודע עוד יותר שאני אדון למעשי, עובדה שהובלתי מהלך ששינה את חיי, מאד לטובה מהקצה אל הקצה. בעצם בפעם הראשונה בחיי אני מכלכל את מעשיו באופן הכי עצמאי שאפשר. בכל אופן שלומי מצויין ואת הבנות המקסימות שלי אני אראה מחר. תודה שירה נשמה. שיהיה לך יופי של יום. שלך, ענבר

יפעת*

New member
חייבת לומר שאתה אכן משתפר מאחד לאחד

ומה יותר מלהסכים איתך... אנחנו אחראים יותר מהכל, לאיך החיים שלנו יראו, ומה אנחנו מרגישים. הלוואי שיתגשמו כל משאלותינו הלוואייייייייי יפעת

למעלה