בריכה

שימי2006

New member
בריכה

רציתי לברר מאיזה גיל אפשר ללמוד שחיה והאם אמא צריכה לכנס גם כן וכמה זה עולה בערך

Sashuka

New member
אפשר להתחיל בגיל שלושה חודשים

אחד או שני ההורים נכנסים לבריכה עם התינוק... המחיר היה לפני שנה 750 ש"ח ל-10 או 12 כניסות, אני לא זוכרת בדיוק...

שימי2006

New member
כמה שיעורים צריכה תינקות בת 3 חודשי

ותוך כמה זמן גומרים את הקורס

Sashuka

New member
לא נראה לי שהתינוקת צריכה את השיעור

השיעורי שחיה, זה פשוט כייף... בדרך כלל הולכים פעם בשבוע... גם אין דבר כזה לגמור את הקורס... לא מקבלים תעודה בסוף או משהו כזה, זה פשוט בילוי עם תינוק, שגם מאוד עוזר להתפתחותו... יש לנו חברים שהתחילו כשהבת שלהם הייתה בת שלושה חודשים ושוחים עד היום, הילדה חוגגת עוד כמה ימים שלוש שנים... אנחנו הפסקנו בגיל שנה כי יונתן הפסיק להנות והתנגד להכנס לבריכה... התחלנו גם בגיל שלושה חודשים...

בגיל כזה לא "לומדים שחיה"

זה רק סוג של התעמלות נעימה כי הם מתים על מים. לא לטעות! הם לא יודעים לשחות אחרי שיעורי בריכה, הם עושים כיף, מפתחים שרירים, מוטוריקה ובטחון במים אבל בסביבות גיל חמש-שש (שנים!!!!!) צריך לקחת אותם ללימוד שחיה בנפרד. בהצלחה.

baby13

New member
אנחנו התחלנו בגיל 3 חודשים

ואנחנו ממש נהנים, המים מאוד מרגיעים את הנסיך שלי, אנחנו מתרגלים במים מוטוריקה.מאיפה את ?? אנחנו הולכים פעם בשבוע ולנו זה עולה 400 ש"ח ל- 8 כניסות אני מאוד ממליצה

איפה יש בריכות לתינוקות באיזור השרון../images/Emo35.gif

איתן אוטוטו בן 3 חודשים ורציתי להתחיל ללכת איתו. אילו מקומות מומלצים יש באיזור השרון?

למעלה