בריכה טיפולית

iWish1

New member
בריכה טיפולית

שלום חברים, האם מכירים בריכה טיפולית נעימה באיזור פלורנטין תל אביב? (הכוונה לבריכה חמה אך לא הרגילות בהן טמפרטורת המים לא מספיק חמה, הכוונה לכזו שעושים בה טיפולי הידרותרפיה)
והאם יש אפשרות להגיע לבריכה כזו ללא מטפל, כלומר ללא קביעת טיפול אלא סתם לשהות במים? שואלת עבור אחי שאין לו כח ויכולת כרגע ליצור כל קשר או שיחה עם מטפל חדש - מאמינה שאתם מבינים...
תודה ובריאות טובה!

jaffainvestor

New member
שאלא מצויינת, ואני מצטרף לשאלה!

גם אם מכירים בריכה כזאת באזור גוש דן, במיוחד בדרום ת"א, יפו, בת ים - אשמח ללמוד על כך!

מה שכן אחרי חיפושים מייגעים מצאתי מדריכה מעולה

שעובדת בבריכה בקריית שלום. אם זה רלוונטי לך יכולה לעשות איזה חיפוש מאסיבי למצוא את הפרטים שלה, לקוות שהיא עוד עובדת שם. זו לא בריכה טיפולית אבל היא מתמחה בהידרותרפיה ובניגוד לאחרים שהייתי אצלם גם אנושית ומבינה ויודעת לעבוד עם אנשים שיש להם רגישויות ובעיות.

נדמה לי שיש בקאנטרי בבת ים

אני יכולה לחפש את רשמת הבריכות הטיפוליות שמצאתי בעבר.

מזהירה אותך מראש, א' שזה יעלה הרבה כסף. וב' שבלי הכוונה הוא כנראה לא יפיק מזה את המירב, אפשר כמובן ללמוד תרגילים דרך יוטיעוב וככה. בכל מקרה נוכחות של בעל המקצוע במקום חיונים מסיבות של ביטוח.

- הסבר לסעיף א' - בגלל שהארנונה במרכז ת"א היא הכי גבוהה ולבריכות נדרש שטח יחסית גדול ובטח עוד כל מיני תקנות עירוניות, אז הבריכות דווקא נמצאות במעטפת של גוש דן: רמת גן, קריית אונו, הכפר הירוק.

דווקא נדמה לי ששמעתי משהו על בריכה פרטית של מישהו ביפו, לא זוכרת אם היא היתה מחוממת ואם הבנאדם הפרטי הזה מוכן שיהיו לו בבריכה.

אז זה יעלה, כשדרך הקופות זה מסובסד.

אני כל כך מבינה את הקטע של חובר יכולת להתחיל קשר טיפולי חדש, להסביר הכל מהתחלה וכל זה.. אני גם נמצאת באותה נקודה. יש שלב בניסיונות שאתה כבר לא יכול יותר.

מצ"ב הקובץ

לא בטוח שמעודכן.
יש גם רשימה פה

כדאי לעבור על הרשימה שלהם, וגם אולי להתקשר להתייעץ איתם.

בקובץ השני (הפידיאף) מעמוד 78 יש רשטימת בריכות שנבדקו במסגרת אותו דו"ח. עמוד 80 מתייחס לאזור המרכב. כתוב שבבית ים יש בריכה אבל של בית דיור מוגן לקשישים, פרטית.
אבל בחולון יש ציבורית "מרכז לספורט קהילתי".

ברחובות יש בריכה מומלצת, תחפשי פה בפורום.

ממליצה על טיפולי הידרותרפיה, כמובן עם המדריך המתאים והכל. לפעמים לוקח זמן למצוא. ולפעמים יש מזל.

למעלה