בריטני על ג'ן:

Lopezit

New member
כבר לא חחח

והם באים לארץ כן זה אמיתי חחח לפחות מה שאמרו בפורום חברים... משום מה הם יודעים חח

ממממממההההה????????????????????????

OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG זה רציני?????? מי? מה? איפה מתי???? גרררררר ולמה מאוחר עכשיו?? אם הם באים לארץ אני צריכה להתחיל להפעיל קשרים חיחיחיחי

Lopezit

New member
עדיין לא ברור

את יכולה להיכנס לפורום חברים ויעדכנו אותך... הם עדיין לא יודעים במדויק

NoWords

New member
אני קראתי על זה בעיתון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחח לא באינטרנט... אז זה מידע אמיתי

חחחחחחחחח

הם מארגנים מפגש בשדה התעופה?? אם הם רק היו יודעים מי מסוגלת לעלות על המסלולים של המטוס ולחכות עד שהוא ינחת?? חיחיחיחי שירההההההההההההה!!!!!! הולכים לראות את בראד פיטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!! OMG OMG OMG OMG OMG OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

אה ובנחיתת מטוסים....

לא צריך קול של מבוגר... זה תקליט כזה שאומר אוטומתית את כל השעות של הטיסות מספר טיסה ואיזה חברה וכל השטויות

ואם אני לא טועה

אסור להם לחסום כאלה פרטים, מה שיחסמו זה מאיפה באה הטיסה ואיזה חברה ומספר טיסה וכל אלה ועפתי לישון בה ביייי לילה טובבבבבב

חחחח מסובך מדי?? ממש לא....

גם הקטע של התאריך ושעה שהם ינחתו זה לא סיפור להשיג *חחחחחחחח אני והמקורות שלי חיחיחי* יאללה אני צריכה לאסוף איתי אנשים לנתב"ג... ייאייייייייי

אמממממ... הרבה ת'אמת...

כמה דודים בנתב"ג, חבר של אבא שהוא צלם והוא חייב לדעת פרטים כאלה, חברה של אימא, ותגידי לי מי מביא אותם לארץ אולי גם שם אני ימצא לי קשרים

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifתבינו...

אם ג'ני תבוא לארץ...אני יהיה המעריצה הראשונה שתראה אותההההה
וואוווווווווווו נכון מור?! יאללה מור לראות את בראד פיט וואוווווווווווווווו איזה כיףףףף רק שיסתפר לפני שהוא בא...

Lopezit

New member
לא

אנייייייייייייייייייייייייייייייייי כפרע עליהההההההההה הלוואי והיא תבואאאאאאאאא אני ימות עוד לפני שהיא תבוא מהתרגשות

חחחחחח שירה תהיה הראשונה

אם מור תהיה הראשונה בארץ שיהיה לה ת'OK שיצא השבוע בUK
*רמז עבה לשירה חחחחח* ולמה שיסתפר??? יש לו שיער מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

All I Have

New member
../images/Emo103.gif|שוקוניצול חשוב ביותר!!!

היום אני לתומי ולהנאתי פותחת את הלוקר בהפסקה...
ובלוקר יש תמונות של ג'ן ובן וכמובן גם רק של ג'ני...
קיצר...ילדה מהכיתה שלי הייתה לידי וראתה את הלוקר והיא כזה שואלת:"גם את אוהבת את ג'ניפר?!" ואני כזה:"כן!!!ברור!!!"
קיצר היא התחילה לספר לי שגם היא אוהבת אותה אבל לא כ"כ הרבה וגם בת דוד שלה משו כזה אוהבת אותה...ומה יש לחברה/בת/בן דוד/ה שלה?!
תמונה מ-ק-ו-ר-י-ת וח-ת-ו-מ-ה של ג'ני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני כמובן נכנסתי להיסטריה ששמעתי על זה...
והיא אמרה לי שהם גרים בלוס אנג'לס או משו כזה
(לא בדיוק הבנתי הייתי בשוק) ויש להם כל מיני דברים של ג'ני שהם נתנו לה...ואולי היא תיתן חלק לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב...אז מה שרציתי להגיד לכם זה שתמונה חתומה של ג'ניפר זה משו נדיר לפחות לאנשים שגרים בישראלללל ואני מתה פה מקנאההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ואיך אפשר לשכוח...עשיתי וואווווווווווווווווווווווווווו ענק כזה ששמעתי על התמונה!

Lopezit

New member
אתם הייתם בבצפר

ואני הייתי בבריכההההההההההה חיחיחי נסענו לבריכה הילדים שבכדורעף... והאחרים נשארו ולמדו בבצפרר פחחח דרך אגב נעמה איך היה בבצפר בלעדיי?? קיצור מור ולירון נחשו איזה שיר כולם שרו בסוף שחיכינו לאוטובוס המחורבן שהגיע שעה אחרי וכל הזמן ניסו לשכנע אותנו (הבנות של ט') להירשם... כי אנחנו לא רוצות חחח הלכנו וניצלנו אותם כי זה לא עלה כסף חח ודרך אגב כנסו

למעלה